Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@05:27:20 GMT

اضافه شدن آثار جدید هنری به پارک ایران کوچک

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۷۶۲۹

اضافه شدن آثار جدید هنری به پارک ایران کوچک

آقای عبداله پور گفت: ورود هنر‌های تجسمی و آثار حجمی و المان‌ها به عرصه فضای شهری می‌تواند علاوه بر زیبایی در ساخت هویت شهری تاثیرگذار باشد.

او می گوید: مجسمه شخصیت‌های شاهنامه که در ورکشاپ‌های هنری حین برگزاری هشتمین جشنواره لاله‌های کرج با گِل ساخته شده به زودی قالب‌گیری و مراحل ساخت آن به مجسمه ماندگار طی می‌شود و پس از ساخت در پارک ایران کوچک که نمادی از فرهنگ ۳۱ استان کشور در آن تجلی یافته جانمایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج نخستین ویژگی مثبت اکران آثار تجسمی از این دست قابلیت نمایش عمومی آن‌ها جهت اقشار مختلف مردم با هر سطح فرهنگی و اجتماعی است بدین صورت که اشخاصی که حتی سواد خواندن و نوشتن ندارند بیننده این حجم‌ها هستند.

عبداله پورگفت: تندیس شهدا و مفاخر ادب و فرهنگ شهر زینت بخش این پارک شده و تلاش می‌کنیم جلوه این میراث ماندگار که زحمات هنرمندان و مسئولان سابق در آن تجلی یافته به بهترین شکل ارائه خدمات به شهروندان و گردشگران را در کارنامه خود داشته باشد.

او می گوید: طرح‌های ارسالی این جشنواره از زوایای مختلف هنری و فنی توسط شورای سیاست‌گذاری جشنواره که تیمی متشکل از متخصصین حرفه‌ای در حیطه‌های تخصصی مبلمان و هنر‌های شهری و معماری بودند مورد ارزیابی قرار گرفت و در پایان تعداد ۹ سِت از طرح‌های برگزیده به عنوان دستاورد این جشنواره بصورت پایلوت اجرایی شد.

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج گفت: در چند سال اخیر آثارحجمی متنوعی در فضا‌های شهری کرج نصب شده که کارکرد اصلی آن‌ها ایجاد فضای مکث در شهر و بردن لذت بصری برای شهروندان است.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آثار هنری فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  •  از نصب سردیس شهدا و مفاخر تا نورپردازی ورودی‌ها و نقاط مختلف شیراز
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو