Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه کودکان ممکن است کمتر از بزرگسالان بخاطر کرونا در بیمارستان‌ها بستری شده باشند، اما یک تحقیقات که به تارگی به انجام رسیده نشان می‌دهد وضعیت آن‌هایی که واکسینه نشده اند، درمقایسه با همسالان واکسینه شده خود بیشتر در بیمارستان بستری شده اند.

محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC) روند بیماران بستری شده در ۱۴ ایالت آمریکا را که سنینی مابین ۵ تا ۱۱ سال داشتند، مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها در یافتند میزان بستری شدن در کودکان واکسینه نشده، دوبرابر کودکانی است که در خلال شیوع موج اُمیکرون از ماه دسامبر تا فوریه واکسینه شده بودند.

دکتر امیلی ولک (Emily Volk) «رئیس کالج آسیب شناسان آمریکایی» دراین باره گفت: کرونا همچنان برای کودکان یک مسأله محسوب میشود. فرضیه‌هایی که در اوایل گفته می‌شد مبنی بر اینکه کودکان [به کرونا]به شکلی شدید مبتلا نمی‌شوند، بایستی با داده‌های جدید مورد بازنگری قرار گیرند.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، ۸۷ درصد ۴۰۰ کودک بستری شده در طول این پژوهش، واکسینه نشده بودند. همچنین ۳۰ درصد از آنها، بیماری پیش زمینه‌ای نداشتند و ۱۹ درصد نیز در بخش مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) بستری شده اند.

این پژوهش همچنین نشان داد کودکان مبتلا به چاقی و دیابت نیز احتمالا کرونای سخت تری را تجربه می‌کنند.

گفتنی است سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA مجوز استفاده از واکسن‌های کرونای ساخت شرکت فایزر- بیونتک را برای کودکان ۵ تا ۱۱ سال در ماه نوامبر صادر کرد؛ اما در حدود دو سوم جمعیت واجد شرایط در آمریکا که شمار آن‌ها تقریبا به ۱۸ میلیون نفر می‌رسد، هنوز نخستین دوز واکسن خود را نیز نزده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا ویروس کرونا شیوع امیکرون بستری شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند