Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: تشکیل صندوق تحول مسجد، ضامن توسعه پایدار محلات در جامعه اسلامی خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، حجت‌الاسلام سیدناصر میرمحمدیان در نشست تبیین طرح صندوق تحول مسجد که به همت بخش مسجد جامعه‌پرداز و تمدن‌ساز برگزار شد، افزود: براساس تئوری امامت محله، امام در محله باید در حوزه‌های مختلفی فعالیت و مسائل مختلفی را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دغدغه‌ها برای فعالیت امام در محله نیاز به تامین منابع مالی است. در این موارد پاسخ‌هایی از قبیل کمک‌های مردمی، کمک‌های دولتی و .. ارائه می‌شود، اما هر یک از این منابع به تنهایی پاسخگوی نیاز‌های فعالیت دینی در محله نیست، پاسخ به راهکار جذب منابع یکی از محور‌های کلیدی فعالیت امام محله است.
وی اضافه کرد: از آثار قرآنی می‌توان دریافت که منابع مختلفی برای تأمین مالی فعالیت‌های دینی پیش‌بینی شده است. با مطالعه آثار آیت‌الله شاه‌آبادی این نکته قابل برداشت است که امام محله می‌تواند صندوقی برای تامین مالی فعالیت‌های دینی ایجاد کند، صندوقی که براساس پژوهش‌های بنیاد هدایت به نام صندوق تحول محله نامگذاری شده است.
میرمحمدیان گفت: صندوق تحول محله منابع و مصارفی دارد که از منابع این صندوق می‌توان به خدمات قابل ارائه در مسجد، اجاره اماکن وابسته به مسجد، نذورات، موقوفه‌ها و ... اشاره کرد.
مدیرعامل بنیاد هدایت ادامه داد: البته بخشی از منابع صندوق تحول، مصارف خاصی دارد. به‌عنوان مثال ممکن است نذورات صرف موارد خاص مدنظر بانی آن نذر شود، اما برخی از مصارف صندوق تحول در اختیار امام محله است و براساس نیاز‌های محلات مدیریت می‌شود.
وی گفت: برخی از مصارف صندوق می‌تواند سبب ایجاد منابع و بازگشت منابع شود. به‌عنوان مثال اعطای وام‌های قرض‌الحسنه که اصل منابع برگشت دارد یا در مواردی تامین مالی برخی از پروژه‌های اشتغال‌زایی و تولیدی می‌تواند سبب ایجاد منابع پایدار برای صندوق تحول محله شود.
میرمحمدیان افزود: باید توجه کرد که صندوق چرخه دارد و برای منابع صندوق مصارفی تعریف می‌شود. تامین منابع یا دریافت خدمات تامین شده توسط این صندوق به‌صورت مابه‌ازا و جبران خدمات نیست، یعنی افراد محله بدون چشمداشت به این صندوق کمک می‌کنند و خدمات هم بدون در نظر گرفتن جایگاه افراد و میزان مشارکت آن‌ها در تامین منابع ارائه خواهد شد. اگر این شرط برقرار شود، محله و صندوق به اهداف متعالی خواهد رسید.
مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: دایره نفوذ صندوق محله در ابتدا محدود و در حد اهالی مسجد است. زمانی که صندوق فعالیت خود را آغاز کرد و پس از کسب تجربه، می‌توان دایره فعالیت صندوق توسعه محله را گسترش داد.
بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از 27 فروردین تا 9 اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جامعه اسلامی بنیاد هدایت صندوق تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۸۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود

به گزارش خبرنگار مهر، امیر رجبی بعد از ظهر دوشنبه در نشست هماهنگی رویداد «ملی یکصدا ایران» اظهار کرد: ۱۴ محله حاشیه‌نشین اردبیل همزمان با دهه کرامت میزبان نخستین رویداد هنری، تعاملی و آموزشی با عنوان «یک صدا ایران» خواهد بود.

وی افزود: این طرح با هدف پرورش هنرمندان آینده و در راستای کشف استعدادهای هنری در جغرافیای مناطق کمتر برخوردار و درراستای تحقق برنامه های عدالت محور دولت سیزدهم به همت وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی برگزار می شود،.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری معاونت هنری وزارت فرهنگ و سازمان اجتماعی وزارت کشور و اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان اردبیل در اجرای این برنامه مشارکت خواهند کرد.

رجبی ادامه داد: گسترش فرهنگ و هنر بومی با توجه به ارتقای سطح فرهنگی در محلات حاشیه نشین، قومیت و انسجام عمومی قومیت‌ها و مقابله با نقشه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان و کمک به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی از دیگر اهداف این رویداد هنری است.

وی با بیان اینکه در این طرح گروه های نمایشی منتخب به همراه گروه های سرود مدارس و مساجد در روزهای ۱۹ تا ۲۵ اردیبهشت ماه و به مناسبت دهه فرخنده کرامت در ۱۴ محله کم برخوردار شهر اردبیل اجرای برنامه خواهند داشت، خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای اجرای این رویداد هنری در اردبیل اتخاذ شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اردبیل تصریح کرد: شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، شناسایی فعالان و کنشگران، تشکیل کارگروه‌های محلی با محور موضوعات اجتماعی، شبکه‌سازی، ترویج الگوی سبک زندگی ایرانی- اسلامی از محورهای این رویداد است.

رجبی افزود: بر اساس فراخوان منتشر شده، ۱۰ گروه نمایشی استان طرح و ایده نمایشی خود را به این اداره کل ارسال کرده‌اند که در نهایت ۵ نمایش برای اجرا در این مناطق و محلات توسط شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش استان انتخاب شده است.

وی اضافه کرد: حضور خادمان حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، حضور و سخنرانی مدیران اجرایی استان و استفاده از ظرفیت‌های هنرمندان محلات از دیگر برنامه‌های این رویداد است.

کد خبر 6092336

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم