Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی (مشاور) هشتمین جلسه نقد و بررسی سند توانمندسازی و ساماندهی سکونت‌گاهای غیررسمی توسط کمیته تخصصی کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست هیات دولت برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست، هشتمین نشست بررسی سند توانمندسازی و ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی در محل شرکت بازآفرینی شهری ایران با حضور دستگاه‌های عضو کمیته تخصصی کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست هیات دولت و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی مشاور تهیه سند) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست مجید روستا نماینده شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به الزام قانونی تهیه سند و دست‌آوردهای اسناد پیشین (مصوب 82 و 93)، از تفاهم ملی و مدیریتی کشور در زمینه نگرش به سکونتگاه‌های غیررسمی ابراز خرسندی نمود و بحث در مورد سکونت‌گاه‌های غیررسمی را حاصل تجربیات ۲۰ ساله کشور دانست.

روستا اضافه کرد:  این سند محل تفاهم و توافق دستگاه‌ها و سایر ذینفعان برای سیاست‌گذاری در سکونت‌گاه‌های غیررسمی خواهد بود.
در ادامه حمید رمضانی نماینده پژوهشگاه‌علوم انسانی و مطالعات اجتماعی و مشاور تهیه سند به بیان پیوند سیاست‌ها و راهبردهای ویژه سکونت‌گاه‌های غیررسمی به نظام برنامه‌ریزی ‌بخشی در چارچوب مدیریت یکپارچه پرداخت.

وی پیوند برنامه‌ها و اقدامات توانمندسازی و ساماندهی با برنامه‌ریزی فضایی و اجتماعی را یکی از نقاط قوت سند معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، در ادامه بندهای پیش‌نویس تصویب‌نامه سند توسط وی تشریح شد. سپس دستگاه‌ها هر یک پیشنهادات و نظرات خود را ذیل هر بند بیان کرده و مقرر شد در جلسات آتی باقی موارد بررسی شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سکونتگاه‌های غیررسمی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سکونتگاه های غیررسمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی توانمندسازی و ساماندهی سکونت گاه های غیررسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۱۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود

علی حسن بیگی رییس دانشگاه خوارزمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح تحول آموزش عالی در دانشگاه خوارزمی گفت: دانشگاه خوارزمی «طرح تحول علوم انسانی» را در برنامه خود دارد.

وی ادامه داد: کارگروه علوم انسانی در دانشگاه تشکیل شده و کار می کند در بحث «اقتصاد اسلامی» کارگروه ویژه ای با توجه به پتانسیل و ظرفیت های دانشگاه ایجاد شده است.

رییس دانشگاه خوارزمی افزود: در بحث «اقتصاد اسلامی» نیز برنامه خیلی ویژه داریم همچنین «کارگروه تحول در علوم انسانی» در تمام رشته ها فعال بوده و برنامه ویژه داشته و بیانات مقام معظم رهبری را پیگیری می کنیم.

وی با اشاره به پژوهش و فناوری افزود: در بحث پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه برنامه های مختلف دارد با توجه به پتانسیل خوبی که در بحث رشته های فتی و مهندسی و علوم پایه دارد، بحث کوانتوم و تکنولوژی را پیگیری می کند و همچنین در حال راه اندازی «دانشکده فناوری های نوین» بوده و تا الا ن ۲۶ پله در بحث فناوری صعود کرده است.

کد خبر 6086275

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود