Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزانه طبری نیاز در گفتگو با خبرنگار مهر از ابتدای اجرای طرح رمضان در مازندران ۵۰۰ مرکز در سطح استان بازرسی و بیش از ۳۰ کالای غیر استاندارد و نا منطبق با استاندارد شناسایی شد، افزود: همه ساله و همزمان با ماه مبارک رمضان، طرح نظارتی رمضان از سوی اداره کل استاندارد استان اجرا می‌شود و اجرای این طرح نظارتی یک روز قبل از ماه رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ادامه داد: با تشکیل اکیپ‌هایی، کارشناسان و بازرسان این اداره‌کل از کالاهای پرمصرف خانوارها نظیر گوشت چرخ کرده، خرما مضافتی، زولبیا و بامیه، انواع شیرینی آردی پر مصرف، شیر پاستوریزه، سوسیس کالباس، روغن آفتابگردان، پنیر تازه و روغن سرخ کردنی را در سطح بازار مورد بازرسی ویژه قرار خواهند داد که در این ارتباط طی بازرسی از ۵۰۰ مرکز عرضه استان بیش از ۳۰ محصول مشمول استاندارد اجباری شامل انواع گلاب، خرما، آب لیمو، شکر و… کشف و جمع آوری شد.

وی با بیان اینکه در طی اجرای این طرح تاکنون ،۵۲ قلم از کالاهای مورد هدف طرح همچون گوشت چرخ کرده، زولبیا و بامیه، شیر پاستوریزه، سوسیس کالباس، روغن آفتابگردان، پنیر تازه از سطح بازار استان خریداری و برای بررسی انطباق ترکیبات آن بر اساس الزامات استاندارد ملی ایران در آزمایشگاه‌های مرجع استاندارد آزمون می‌شود که اگر مشخص شود کالاهای بررسی شده از نظر کیفی کمتر از حد استاندارد می‌باشد، ضمن معرفی محصولات به مردم، برخوردهای قانونی لازم با واحدهای تولیدی آن محصولات صورت می‌گیرد.

دبیر اجرای طرح رمضان استاندارد مازندران با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغن‌های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند که در این ارتباط نیز کارشناسان و بازرسان استاندارد تاکنون ضمن حضور در ۳۱ مراکز تولید و عرضه زولبیا و بامیه سطح شهرهای استان، اوزان و استاندارد بودن جعبه‌های شیرینی را نظارت و نسبت به نمونه برداری این شیرینی پر تقاضای ماه مبارک رمضان و روغن‌های مورد مصرف و ارسال آن به آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت اقدام کردند.

طبری نیا از مردم خواست هنگام خرید کالاهای مورد نیاز خود به علامت استاندارد کالاها توجه کنند و ضمن ارسال کد ده رقمی درج شده زیر علامت استاندارد به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ برای اطمینان از اصالت استاندارد محصول در صورت مشاهده کالاهای بی‌کیفیت و فاقد این علامت مراتب را به سامانه تلفنی ۱۵۱۷ اداره کل استاندارد جهت بررسی و پیگیری اعلام کنند.

دبیر اجرای طرح رمضان استاندارد استان با اشاره به اهمیت نقش استفاده از کالاهای استاندارد در سلامت مردم، یادآور شد: هدف از اجرای این طرح سالم‌سازی بازار مصرف و جلوگیری از توزیع کالاهای بدون کیفیت و فاقد نشان استاندارد است که ضمن جمع‌آوری کالاهای غیر استاندارد، با عرضه کنندگان متخلف برخورد قانونی می‌شود.

کد خبر 5474278

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندارد ساری نظارت و بازرسی ماه رمضان 1401 شب قدر بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شب های قدر شب احیا ماه مبارك رمضان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خراسان رضوی شهادت حضرت علی مشهد اجرای طرح رمضان زولبیا و بامیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی برگشت
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»