Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمد جواد قاسمی پاریزی دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «پوشش دهی الیاف با نانوذرات و مطالعه تجربی تاثیر آرایش آن بر ساختار و خواص فاز واسط الیاف و رزین» گفت: امروزه استفاده از ساختار نانوکامپوزیت به خاطر خواص منحصر به فرد و کاربردهای متنوع در صنایع مخلتف بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه ازجمله این کاربردها صنایع هوافضا است، گفت: اصولا سازه های هوافضایی باید از نسبت استحکام به جرم بالاتری برخوردار باشند. این اجزا باید در حین سبک بودن بتواند نیروهای وارده را تحمل کنند. با توجه به شتاب و مانورهای وسایل پرنده استفاده از مواد نانوکامپوزیتی به جای آلیاژهای فلزی مورد توجه قرار گرفته است. 
قاسمی پاریزی ادامه داد: در همین راستا با استفاده از تکنولوژی نانو و کاربردهای آن، روشی ابدا شد  که علاوه بر ساده بودن روش اجرا، منجر به افزایش خواص مکانیکی و استحکام نانوکامپوزیت نیز شد.
محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد:  در این طرح تلاش شده که بتوان با رویکردی ساده به یک ساختاری در کامپوزیت ها دست یافت که بتوان خواص مکانیکی را تحت تاثیر قرار داد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه اولین گام در این مسیر به طور موفقیت آمیز بر روی یک قطعه کوچک آزمایشگاهی انجام شده، می توان در گام های بعدی علاوه بر اجرا در کاربردهای نیمه صنعتی، دیگر خواص را نیز مورد بررسی قرار داد. به طور کلی با توجه به افقی که در این مسیر متصور هستیم، می توانیم در ادامه در راستای ارتقاء کاربردهای نانوکامپوزیت ها با توجه به امکانات موجود گام های اساسی تری برداشت.
وی درباره روش کار خود در این پروژه گفت: روش مورد استفاده در این طرح به این صورت بوده که با پوشش سطح الیاف شیشه، توسط سه نوع ساختار متفاوت متخلخل سیلیکا در ابعاد نانومتری، خواص فاز واسط مورد تغییر قرار گرفت که در نهایت خواص چند لایه نانوکامپوزیت را بهبود بخشید.
وی با اشاره به ویژگی های این طرح گفت: خوبی این طرح این است که به سادگی قابل اجراست. تکرار پذیری این طرح به گونه ای است که می توان در هر شرایطی پوشش دهی الیاف توسط این نوع ساختار را براحتی انجام داد.
وی با بیان اینکه ابتدا این طرح در نمونه های کوچک اجرا شد، گفت: با توجه به نیاز صنعت در استفاده از کامپوزیت ها بدلیل خواص شان، می توان از این ایده به جهت بهبود دیگر خواص نیز استفاده کرد. 
وی با بیان اینکه مواد اولیه برای پوشش دهی الیاف دردسترس و ارزان است، گفت: در ساخت این محصول از مواد ارگانیک استفاده شده و عدم کاربرد روش شیمیایی از مزیت پروژه به شمار می رود.
قاسمی پاریزی افزود: از مزیت های رقابتی این طرح می توان به زمان کم در اجرا، ارزان بودن مواد اولیه و بازدهی بالا در جهت افزایش خواص مکانیکی کامپوزیت ها بدون استفاده از روش های شیمیایی نام برد.
 از کاربردهای این پروژه، می توان به صنایعی اشاره کرد که از کامپوزیت ها برای سبک سازی و افزایش استحکام بهره می‌برند. از جمله این صنایع، صنعت هوافضا است که این مواد مورد توجه سازندگان و محققین وسایل پرنده قرار گرفته است.
گفتنی است : اساتید راهنمای این طرح حسین شاهوردی و پابلو گواردیا و استاد مشاور پی پل زاده هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر هوافضا کامپوزیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است

عبدالحسین خسروپناه،  امروز در دانشگاه امیرکبیر ضمن بازدید از شرایط و نحوه سازماندهی آزمون سراسری در رشته تجربی اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی علاوه بر تصویب اسناد و ترسیم ساختار مصوبات، برای بررسی از نحوه اجرای آن نیز ورود می‌کند، در همین راستا امروز برای بازدید شرایط برگزاری آزمون سراسری در حوزه دانشگاه امیرکبیر حضور پیدا کردیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: سازمان سنجش در سال‌های اخیر در خصوص نحوه برگزاری آزمون رشد چشمگیری داشته و با نظارت و بازدیدی که از این سازمان و نحوه برگزاری آزمون در حوزه‌های مختلف داشتیم، می توان به جرئت گفت که احتمال تقلب در این آزمون صفر است و هیچکس نمی تواند سوالات رو لو دهد و سوءاستفاده کنند.

وی گفت: در این شرایط هر داوطلبی هر نتیجه‌ای کسب کند، کاملا نتیجه فعالیت خود اوست و باید گفت که عدالت آزمونی در این سازمان تحقق پیدا کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان آمریکا در حمایت از غزه
  • محکومیت سرکوب و برخورد خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشجویان از سوی دانشگاه امیرکبیر
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از خیزش دانشجویان آمریکا در اعتراض به رژیم صهیونیستی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان