Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک افسر صهیونیست با اعتراف به پیروزی‌های مکرر مقاومت فلسطین و فقدان یک استراتژی روشن از جانب اسرائیل برای جنگ با مقاومت اعلام کرد که راهپیمایی پرچم به دلیل ترس از موشک‌های حماس لغو شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، از زمان آغاز عملیات‌های استشهادی فلسطینیان در مناطق مختلف اراضی اشغالی و هم‌زمان با حوادث مسجدالاقصی و جنایات صهیونیست‌ها در این مکان مقدس و قدس اشغالی، رژیم صهیونیستی همچنان به سیاست متهم کردن حماس به شعله‌ور کردن اوضاع در قدس و کرانه باختری و اراضی اشغالی 1948 ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

در حالی که مقامات رژیم اشغالگر مدعی مهار حماس و سایر گروه‌های مقاومت فلسطین جهت جلوگیری از انفجار اوضاع هستند، کارشناسان امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی معتقدند که حماس و جهاد اسلامی تمایلی به تشدید تنش‌ها در مرحله کنونی ندارند و فعلا نمی‌خواهند وارد یک رویارویی نظامی با اشغالگران شوند.

این کارشناسان صهیونیست  تاکید می‌کنند که حماس و جهاد اسلامی ترجیح می‌دهند ادامه تلاش‌هایشان را معطوف به تقویت زرادخانه نظامی خود کنند و برای یک رویارویی بزرگ با اسرائیل آماده شوند.

در این زمینه «عاموس هرئیل» تحلیلگر امور نظامی در روزنامه عبری زبان هاآرتص با انتشار مقاله‌ای به نقل از منابع عالی رتبه در تل آویو اعلام کرد، حماس اکنون در حال انجام یک بازی دوگانه است؛ به طوری که از یک سو پیام‌های غیر مستقیم از طریق مصری‌ها به اسرائیل ارسال می‌کند مبنی بر اینکه خواهان تشدید اوضاع نیست؛ اما در عین حال به هشدارهای خود علیه تل‌آویو در مسجدالاقصی و همچنین شلیک موشک از غزه به سمت جنوب اسرائیل (فلسطین اشغالی) ادامه می‌دهد.

از طرف دیگر در سایه تشدید تحرکات فلسطینیان برای دفاع از مسجد الاقصی و ناتوانی رژیم اشغالگر در مقابله با آنها،  محافل امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی نمی‌توانند نگرانی خود را از دستاوردهای حماس برای رویارویی با اسرائیل پنهان کنند و اعتراف می‌کنند که حماس  موفق به اجرای یک سیاست بازدارندگی جدید در برابر صهیونیست‌ها شده است. همچنین محافل امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی می‌کنند که حماس ممکن است امروز مجددا مانند سال گذشته در موضع دفاع از مسجدالاقصی و قدس و همچنین اردوگاه جنین در کرانه باختری که پایتخت مقاومت تلقی می‌شود قرار بگیرد و به دنبال آن یک سناریوی ترسناک برای تل‌آویو ترسیم شود.

در همین راستا «یونی بن مناحیم» افسر سرویس اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای که در وب سایت عبری زبان «نیوز وان» منتشر شد  اعلام کرد که اسرائیل همچنان با زخم‌های خود درگیر است اما حماس پیروزی خود را جشن می گیرد. این جنبش  از زمان آخرین رویارویی با اسرائیل در جنگ غزه معادله جدیدی به نام «غزه- قدس» ترسیم کرده و وقایع هفته‌های اخیر این معادله را تقویت نموده است.  این معادله حماس مبتنی بر آن است که اسرائیل چیزی جز زبان زور و کشتار نمی‌فهمد.

وی افزود، حماس تاکنون به دستاوردهای متعددی دست یافته که اولین آنها  خروج اسرائیل و اردن و تشکیلات خودگردان فلسطین از مسجد الاقصی و سیطره حماس بر آن و همچنین تاثیرگذاری بر افکار عمومی قدس  از طریق برافراشتن پرچم‌های خود در مسجدالاقصی است.  همین امر موجب شد تا نگرانی اسرائیل به جایی برسد که «راهپیمایی پرچم» را از ترس شلیک موشک‌های حماس لغو کند.  بعد از شلیک موشک‌هایی که از نوار غزه به سمت شهرک‌های اسرائیلی در اطراف این شهر می‌آیند  اسرائیل نگران آغاز دور دیگری از درگیری‌ها با نوار غزه است.

رژیم اسرائیل تنها گذرگاه نوار غزه را به روی فلسطینیان بستانتقاد روزنامه نگاران اسرائیلی: رویکرد شکست خورده اسرائیل در مسجد الاقصی ما را به سوی جنگ می‌برد

 

این افسر صهیونیست همچنین در مقاله قبلی خود تاکید کرده بود، سرویس امنیت عمومی اسرائیل (شاباک)  در کسب اطلاعات از فلسطینی‌ها با مشکل مواجه است و در شرایطی که فلسطینیان به این نتیجه رسیده‌اند که اسرائیل ضعیف شده و قدرت بازدارندگی خود را از دست داده است  انگیزه آنها برای تشدید عملیات‌های انفرادی بیشتر می‌شود.

وی تاکید کرد که ضعف اسرائیل در برابر مقاومت فلسطین در مظاهر متعددی از جمله ترس شدید تل‌آویو از حملات بیشتر در هفته‌های آینده و همچنین از دست رفتن احساس امنیت شخصی اسرائیلی‌ها و کاهش اعتماد آنها به مقامات اسرائیل تجلی می‌یابد. از طرف دیگر می‌بینیم که قدرت ارتش و سرویس‌های امنیتی نیز کاهش یافته و اسرائیل فاقد یک استراتژی روشن برای جنگ با مقاومت بوده و  نگران فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطین و ایجاد هرج و مرج امنیتی در کرانه باختری است.

به طورکلی اظهارات و تحلیل‌های محافل و کارشناسان صهیونیست نشان می‌دهد، صهیونیست‌ها نگرانند که  ادامه عملیات‌های استشهادی فلسطینیان در اراضی اشغالی روند عادی سازی رژیم اسرائیل با کشورهای سازشکار عربی را خدشه دار کند؛ زیرا این کشورها متوجه خواهند شد که آرمان فلسطین هنوز زنده است و در قلب درگیری‌های فلسطینیان با صهیونیست‌ها قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل نظامی رژیم صهیونیستی صهیونیست ها تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت

هرچند این کشور در میانه عملیات اخبار منتشر شده را تکذیب کرد، اما ساعاتی پس از عملیات رسماً از نقش خود در دفاع از اسرائیل پرده برداشت. از طرفی این اقدام ملک عبدالله از دید دوستداران فلسطین هم دور نماند و امت‌های عربی و اسلامی توانستند ذات این شخصیت را بشناسند.

دولت اردن یک دولت مصنوعی است که انگلستان پس از جنگ جهانی اول و تقسیم سرزمین‌های امپراتوری عثمانی در پی معاهده سایکس پیکو ایجاد کرد.انگلستان در آن سال‌ها فرزندان شریف حسین-حاکم  مکه- را که در سرنگونی امپراتوری عثمانی کمک شایانی کرده بود، در عراق(فیصل) و اردن (عبدالله اول) روی کار آورد.

اردن از اساس یک کشور طبیعی و دارنده عناصر تشکیل دهنده یک ملت نیست و در یک قرن اخیر وظایف و مأموریت‌هایی را که غرب به پادشاهانش محول کرده انجام می‌دهد و در عوض از آن‌ها مساعدت مالی و تسلیحاتی می‌گیرد.در جریان عملیات وعده صادق نیز پادشاه اردن آسمان کشورش رادر اختیار کشورهای غربی و صهیونیستی قرار داد تا پهپادهای ایرانی را که عازم سرزمین‌های اشغالی بودند هدف قرار دهند.

البته این اقدام هزینه فراوان  و بی‌آبرویی روی دست این کشور جعلی گذاشت و در میان افکار عمومی دنیای عرب، ملک عبدالله دوم منفوریت بیشتری پیدا کرد و یک خائن و نوکر اسرائیل نامیده شد.

در خصوص نحوه واکنش ایران و کشورهای محور مقاومت به خیانت اردن این نکته را باید ذکر کرد که در حال حاضر این کشور در موضع انفعال قرار دارد و هرگونه اقدام تنش‌زای مستقیم به نفع این پادشاهی تمام خواهد شد.

در نتیجه باید با هوشمندی و تدبیر و دیپلماسی عمومی این وضعیت انفعالی اردن در داخل و خارج را تداوم بخشید.

نباید فراموش کرد ۶۰ درصد جمعیت اردن فلسطینی‌تبار هستند و از حمایت‌های این پادشاهی از اسرائیل منزجر شده‌اند و اگر یک جریان فرهنگی و رسانه‌ای روشنگرانه در خصوص خیانت‌های خاندان شریف هاشمی در یک قرن اخیر و حمایت آن‌ها از طرح های استعمار در منطقه ایجاد شود، بدون شک در سال‌های آینده تحولات اجتماعی و سیاسی در این کشور رنگ و بوی دیگری خواهد گرفت که تقویت جریان‌های مقاومت در آنجا را در پی خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو و ادامه جنگ غزه
  • تظاهرات اعتراضی شهرک‌نشینان همچنان ادامه دارد
  • حماس: اگر ارتش اسرائیل وارد رفح شود شکست سختی می‌خورد
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • علّت تغییر رویکرد احتمالی اسرائیل در برابر حماس/ امن‌ترین نقطه دریایی در سطح جهان
  • با طرح پیشنهادی جدید اسرائیل، توافقی در کار نیست
  • حمله راکتی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه
  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت