Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، شهردار منطقه ٢٠ در حاشیه بازدید از کارخانه سیمان ری که با حضور «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، انجام شد، عنوان کرد : «کارخانه سیمان ری، نخستین کارخانه سیمان کشور است که از دهه ٦٠ تعطیل و رها شده بود و اکنون فرایند تبدیل آن به یک مرکز نوآوری و صنایع خلاق در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تکمیل این فرایند کارخانه سیمان ری به مرکزی فرهنگی، علمی و اجتماعی تبدیل می‌شود.»

«سیدمحمد ناظم رضوی» افزود: «بازسازی و احیای کارخانه سیمان ری با هدف بازآفرینی عرصه‌های ناکارآمد شهری از مهم‌ترین برنامه‌های شهرداری منطقه ٢٠ در سال جاری است که با همکاری سازمان نوسازی شهرداری تهران اجرا می‌شود. »

وی توضیح داد: «رفع تصرف از متصرفان غیر قانونی و در اختیار گرفتن آن توسط سازمان نوسازی شهرداری تهران، انجام کارهای مطالعاتی و تهیه سند سیاست‌گذاری، برگزاری مسابقه بین‌المللی جهت گردآوری ایده‌ها در راستای بازآفرینی کارخانه از جمله اقداماتی است که برای احیای کارخانه سیمان ری انجام می‌شود. »



رضوی ادامه داد: «مستندنگاری تجهیزات موجود در کارخانه، طراحی و اجرای پروژه نورپردازی، پاکسازی و رفع الحاقات معارض، فراخوان و شناسایی مجری و برگزاری پویش فرهنگی و گردآوری یادگارها و خاطرات کارخانه سیمان ری که تا کنون بیش از ٣٠٠ عکس نفیس در این خصوص جمع‌آوری شده است، از دیگر اقدامات برنامه‌ریزی شده برای انجام این کار است.»

وی با اشاره به این که کارخانه سیمان ری در مجاورت آثار تاریخی مانند «دژ رشکان» قرار دارد، خاطرنشان کرد : «شهرری  در میان مناطق شهر تهران به دلیل وجود تعداد زیادی آثار و مفاخر ملی و بین‌المللی ویژگی های منحصر به فردی دارد و با تبدیل کارخانه سیمان ری به مرکز نوآوری و مرکز خلاقیت‌ها، فضای اشتراکی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت آپ‌ها شکل می گیرد و این مکان به یک مرکز فرهنگی، علمی و اجتماعی برای مردم تهران تبدیل می شود.»

سورنا ستاری  نیز در این بازدید  گفت: زمینه‌ها برای بازآفرینی یکی از اماکن تاریخی و نخستین کارخانه سیمان کشور به بستری برای استقرار شرکت‌های فناور و خلاق و شکوفایی ایده‌های نوآورانه، فراهم است.

وی ادامه داد: نقش آفرینی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای بازآفرینی و توسعه این نوع اماکن ضروری است و معاونت علمی و فناوری از این روند حمایت می‌کند تا تحولات در این زیرساخت‌ها و توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری محقق شود.

ستاری با بیان اینکه این فضای تاریخی که نخستین کارخانه سیمان کشور و نمادی از صنعتی شدن ایران به شمار می رود، خاطرنشان کرد: در فرآیند انجام مطالعات احیا و بازآفرینی قرار گرفته است و به یک مرکز نوآوری و صنایع خلاق برای خلق ایده‌های جدید و حل مسائل و مشکلات شهری تبدیل می‌شود.

ایرنا به نقل از معاون علمی و فناوری رییس جمهور افزود: شهر هوشمند جایی است که شهرداری به عنوان یک شتاب‌دهنده کسب و کار در آن عمل می‌کند؛ این فضاهای بالقوه و استثنایی که در شهر بی استفاده مانده و برای شهروندان پیرامونی آن بوده‌اند باعث دردسر و مزاحمت است و می تواند به مراکزی برای کسب و کار جوانان خلاق تبدیل شود.


کد خبر 672112 برچسب‌ها فرهنگ صنعت منطقه ۲۰

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فرهنگ صنعت منطقه ۲۰ کارخانه سیمان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، ویدیوئی از تابوت‌های باستانی در محوطه ایلامی جوبجی رامهرمز که کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند «برای انتقال آنها اقدامی نشده است» در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

کارگری در این ویدیو خطاب به مقامات محلی می‌گوید که «۱۲ ماه اینجا هستیم. جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما به دلیل شرایط بد نگهداری و مراقبت جسدهای باستانی نابود شدند.»

معاون میراث‌ فرهنگی خوزستان در این باره گفت: این تابوت‌ها مربوط به مراحل کاوش‌های فصل پنجم در سال ۱۳۹۸ است.

سیدمحسن حسینی اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، باحضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

وی افزود: از آغاز کار دولت مردمی حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تامین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده، گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره یک خبر که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش کرده‌اند.

در هر هیئت کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیای مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان خاطرنشان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندار و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کد خبر 848566 منبع: تسنیم برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی خبر مهم استان ایلام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود