Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@23:14:55 GMT

۱۱ بنای تاریخی در پادگان ۰۷ خرم‌آباد وجود دارد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۸۷۸۵

۱۱ بنای تاریخی در پادگان ۰۷ خرم‌آباد وجود دارد

به گزارش ایرنا، امیر " مراد خوش کنار" روز دوشنبه در جلسه شورای شهر خرم‌آباد که با حضور مسوولان این شهرستان جهت تعیین و تکلیف پادگان ۰۷ خرم‌آباد برگزار شد، اظهار داشت: تخریب این پادگان توسط ارتش صورت گرفته و نخاله های آن توسط شهرداری خرم آباد جمع‌آوری شده که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به اینکه ۱۱ ساختمان در مجموعه این پادگان قدمت تاریخی دارند، تاکید کرد: انتظار ما این است که مسوولیت نگهداری این ساختمان‌ها به میراث فرهنگی واگذار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ارتش آمادگی دارد که این ۱۱ ساختمان را به سرمایه گذاران بخش خصوصی با تایید میراث فرهنگی واگذار کند، تاکید کرد: بهره بردار این پادگان و مالکیت آن با ارزش است و میراث فرهنگی می تواند تا تعیین تکلیف نهایی از این ۱۱ ساختمان تاریخی محافظت کند.

امیرخوش کنار به تعریض خیابان جانبازان اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم این طرح نیز به زودی توسط شهرداری اجرایی شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ خرم‌آباد بیان کرد: این یگان نظامی بیش از ۲ هزار و ۸۲ شهید، سه هزار و ۷۰۰ جانباز و ۱۲۲ جاویدالاثر تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که انتظار ما از شهرداری و اعضای شورای شهر خرم آباد این است، که معابر شهر خرم آباد به نام شهدای لشکر ۸۴ مزین شود.

وی افزود: در موضوع جاده خرم آباد به روستاهای اطراف بلیلوند اداره راه و شهرسازی استان و شهرستان به تعهدات خود عمل نکرده است.

به گزارش ایرنا، پادگان ۰۷ نیروی زمینی ارتش در محدوده داخل شهری خرم آباد واقع شده و با توجه به لزوم خروج نیروهای نظامی از محدوده شهری، فعالیت این یگان در داخل شهر مسایل و مشکلاتی را در حوزه های ترافیکی و شهری ایجاد کرد.

اراضی تحت اختیار ارتش در قالب پادگان ۰۷ و همچنین هدفگاه در محدوده شهر خرم آباد حدود ۴۲هکتار در محدوده بلوار ۶۰ متری این شهر است.

برچسب‌ها ارتش جمهوری اسلامی ایران خرم آباد لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتش جمهوری اسلامی ایران خرم آباد لرستان ارتش جمهوری اسلامی ایران خرم آباد لرستان شهر خرم آباد پادگان ۰۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۸۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست

دریافت 12 MB

صدای طوطی ها و شر شر فواره ها سمفونی رایج تمام کاخ موزه های تهران است. از در ارگ که وارد شوید چشمانتان بر روی استخری پر از فواره سر می‌خورد و به ایوانی مرتفع می‌رسد که پارچه هایی بلند مثل گوشواره هایی از جنس الیاف طبیعی از دو طرفش آویزان است و بر روی تخت مرمرین بزرگی سایه افکنده.

می‌گویند فتحعلی شاه با الهام گرفتن از تخت حضرت سلیمان که بر روی دوش دیوان و پریان قرار داشته دستور می‌دهد این تخت را از مرغوبترین سنگ مرمر معادن یزد در اصفهان حجاری و به شکل سکویی دیواره دار بلند در وسط ایوان قرار دهند. تا بر روی آن جلوس کنند و دیوان و پریان از او محافظت کنند.

ایوان تخت مرمر محل برگزاری مراسم بارعام (تشریفات، سلام و سایر مراسم رسمی) و تاجگذاری بوده و پادشاهان قاجار در این مکان به مراسم سلام می نشستند و طبقات مختلف مردم را در مواقع خاص بار عام می دادند. سابقه این رسم چند هزار ساله را می توان در دوره های مختلف تاریخی ایران دید.

از پلکان کنار عمارت که بالا بروید دو ستون مرمری مانند دختران خجالتی در پشت پارچه ها پنهان شده اند که از شگفتی‌های این عمارت هستند. بر اساس روایت‌ها آغا محمد خان قاجار پس از تصرف شیراز و ویران کردن قصر وکیل آن‌ها را به تهران منتقل می‌کند. اما کسی نمیداند این دو ستون یکپارچه ۶ متری با این وزن سنگین چگونه در آن دوران از شیراز به تهران رسیده اند!؟کسی چه می داند!

کد خبر 847607 برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری

دیگر خبرها

  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • ساخت و ساز در یک شهرک جیرفت با شکایت میراث متوقف شد
  • بازگشت قریب الوقوع بیت کوین به ۳۰ هزار دلار
  • قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن