Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، پرویز سروری، نائب رئیس شورای شهر تهران در جلسه بررسی تعیین وضعیت و پایدار سازی گود برج میلاد گفت: تکلیف ایمن‌سازی قطعی گود برج میلاد با توجه به تکالیف قانونی و میان بخشی که وجود دارد باید هر چه سریع‌تر مشخص شود.

او با اشاره به حساسیت شورای شهر برای ساماندهی و پایدارسازی همه گودهای شهر تهران ادامه داد: پایدارسازی و تعیین تکلیف گود برج میلاد موضوعی است که نیازمند هم افزایی شورای شهر و شهرداری دارد تا با نگاهی واقع بینانه راه حلی مفید و موثر و اجرایی تبیین و عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران هم در ادامه گفت: موضوع پایدار سازی گود باید به نحوی انجام گیرد که قابلیت اتصال به پروژه را داشته باشد. بر همین اساس معاون فنی و عمران شهرداری تهران به ارائه راهکارهای تخصصی در خصوص اجرایی شدن این پیشنهاد پرداخت.

سید محمد آقامیری، رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه عنوان کرد: باید نظام سرمایه گذاری در جهت رضایت مندی طرفین شکل بگیرد ضمن اینکه رصد کارشناسی در خصوص امنیت گود نیز در زمان اجرای پروژه ادامه داشته باشد.

انتخاب شریک برای شهرداری

حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در این نشست مشترک با اشاره به تشکیل شورای راهبری برج میلاد، گفت: سال گذشته، معاونت‌های شهرسازی و معماری و فنی و عمرانی شهرداری تهران، جلساتی را به منظور تعیین تکلیف فاز دوم برج میلاد با سایر سازمان‌های مربوطه داشتند و با استفاده از مطالعات کارشناسی و علمی که در این خصوص انجام شده بود، گزارشی تهیه کرده و در جلسه ای به شهردار تهران ارائه دادند که در همان جلسه ایشان شورای راهبری برج میلاد را به ریاست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و عضویت معاونت‌های فنی و عمران و مالی و اقتصادی شهرداری تهران، شهردار منطقه ۲، مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهر تهران و مدیرعامل برج‌ میلاد تشکیل دادند.

معاون شهردار تهران با اشاره به آسیب‌شناسی انجام شده در خصوص تعیین تکلیف گود برج میلاد اضافه کرد: هم اکنون اقدامات لازم در خصوص انتخاب شریک شهرداری در ساخت این پروژه براساس مصوبه کمیسیون ماده ۵ در حال انجام است.

شیوه‌های پایدارسازی گود

عباس شعبانی، معاون فنی و عمرانی شهردار تهران در این جلسه به بیان آخرین نظریات کارشناسی در خصوص میزان پایداری و شیوه های پایدار سازی گود اشاره کرد و گفت: نظریات کارشناسی نشان می‌دهد که پایدار سازی این گود به وسیله قاب سازه‌ای توجیه عملیاتی لازم را دارد و می‌تواند مشکل گود برج میلاد را برطرف کند.

پرویز سروری در جمع بندی جلسه اظهار کرد: برای کاهش دغدغه های موجود در خصوص ایمنی گود معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران رأساً نسبت به پایدارسازی جداره گود با استفاده از قاب‌های سازه‌ای به نحوی که امکان الحاق آن به پروژه وجود داشته باشد، اقدام کند.

او ادامه داد: از آنجایی که قرار است، این پروژه مطابق مصوبه فعلی کمیسیون ماده پنج اجرایی شود، معاونت شهرسازی و معماری می بایست هرچه سریع‌تر، مصوبه مربوطه را برای اجرا ابلاغ کند. از طرفی شهرداری منطقه ۲ نیز نسبت به صدور پروانه ساختمانی در عرصه دارای سند مالکیت شهرداری تهران مطابق مصوبه کمیسیون ماده پنج اقدام کند تا بتوان بدون وقفه نسبت به آغاز عملیات اجرایی پروژه اقدام کرد.

گزارش به شورا هنگام اجرای پروژه

نایب رئیس شورای شهر تهران افزود: معاونت شهرسازی و معماری با توجه به مسئولیتی که در شورای راهبردی دارد می‌بایست هرچه سریع‌تر نسبت به جذب سرمایه گذار برای تکمیل این پروژه اقدام کرده و سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی نیز مراحل به کارگیری شریک صاحب صلاحیت را طی فرایند قانونی تکمیل و به سرانجام برساند.

او افزود: کار با حرکت جهادگونه مدیریت شهری بتوان هرچه سریع‌تر مشکل گود برج میلاد را برطرف کرده و شورای انقلابی نیز مصمم است تا نقش شتاب دهنده را در خصوص حل مشکلات شهروندان در شهر به دور از هرگونه مسائل حاشیه‌ای ایفا کند.

سروری در پایان سخنانش گفت: گزارش‌های ارائه شده نشان از عزم جدی شهرداری برای حل مشکل گود برج میلاد دارد و اعضای شورای شهر تهران هم با جدیت پیگیر رفع مشکل گود برج میلاد هستند. از این رو شهرداری به منظور هم‌افزایی و تسریع در اجرای گام های این پروژه گزارش های خود را حین اجرا به شورای شهر تهران ارائه کند.

تبدیل زمین مرکز تجارت جهانی به گود پرخطر

جلسه بررسی تعیین وضعیت و پایدار سازی گود برج میلاد به ریاست پرویز سروری، نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران و با حضور مهدی عباسی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد آقامیری نایب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل و احمد علوی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهدی شریفیان رئیس سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران، مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ و عباس حیدری مدیرعامل شرکت برج میلاد و جمعی از کارشناسان در محل این برج برگزار شد.


گود برج میلاد یکی از ۲۰۰ گود پرخطر تهران است که برنامه‌های زیادی برای آن قرار بود اجرا شود. پس از آن که برج ۴۳۵ متری میلاد در شمال غرب تهران قد علم کرد، مقرر شد عملیات ساخت فاز دوم آن با گودبرداری از زمینی که در مجاورت برج قرار دارد، با ۳۰۰ هزار مترمربع زیربنا آغاز شود اما پس از آن که با صرف هزینه‌های کلان عملیات طراحی ساختمان‌های دوقلو در این مکان پایان یافت، ناگهان خبر رسید که این دو ساختمان(مرکز تجارت جهانی با ۱۲۰ هزار مترمربع زیربنا و یک هتل ۵ ستاره) نباید ساخته شوند. اما در آن زمان کارشناسان وزارت راه و شهرسازی اعلام کردند که محوطه برج میلاد ظرفیت ساخت برج‌های دوقلو را ندارد و ساخته شدن این برج‌ها بر روی زیبایی برج میلاد تاثیر منفی می‌گذارد. با وجود این وضعیت کم کم نسبت به این موضوع بی‌توجهی شد و گود کنار برج میلاد کم کم به گود رها شده برج میلاد تغییر نام داد.

کد خبر 672311 برچسب‌ها برج میلاد شوراى شهر تهران شهرداری شهردارى تهران شورای شهر تهران پایتخت مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: برج میلاد شوراى شهر تهران شهرداری شهردارى تهران شورای شهر تهران پایتخت مدیریت شهری شورای اسلامی شهر تهران فنی و عمرانی شهردار شهرسازی و معماری پایدار سازی گود شورای شهر تهران شهرداری تهران سرمایه گذاری رئیس کمیسیون تعیین تکلیف فنی و عمران سریع تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۹۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

میرمحمد غراوی صبح امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شورا‌های اسلامی که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، در جمع شورا‌های اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: در طول سال گذشته، در شورای حل اختلاف استان تهران، ۱۲ جلسه تشکیل شده و ۱۴۲ مصوبه را در پی داشته است که از این تعداد، ۱۰۲ مصوبه مورد تأیید نظرات شورا‌های اسلامی شهر بوده است.

وی افزود: انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراهاست که بر این اساس در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران یادآور شد: در سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده است که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، عنوان کرد: این در حالی است که طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

وی تأکید کرد: برآیند عملکرد شهرداری‌های استان تهران در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد با کاهش هزینه‌های جاری، تخصیص اعتبارات و منابع بودجه‌ای به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با رشد بسیار خوبی همراه بوده است.

بخشودگی عوارض نوسازی و افزایش تقاضای شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود، کمک به اجرای سیاست‌های دولت را از وظایف شورا‌ها برشمرد و گفت: در این راستا موضوع بخشودگی عوارض در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته است، به‌طوری‌که در برخی از شهرداری‌ها این بخشودگی به ۱۰۰ درصد رسیده است.

غراوی تصریح کرد: بخشودگی عوارض نوسازی بافت‌های فرسوده موجب افزایش تقاضای شهروندان در شهرستان‌های استان به احیای بافت‌های فرسوده شده است.

وی در ادامه به عضویت ۲۵۱ نفر در شورا‌های اسلامی شهر‌های استان تهران اشاره و بیان کرد: سال گذشته تعدادی از اعضای شورا به‌واسطه برخی تخلفات تحت پیگرد قرار گرفتند و ۳۷ عضو شورای شهر و روستا بازداشت شدند.

بیشتر بخوانید
بازداشت عضو شورای شهر و رئیس یکی از ادارات شهرداری سردشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: در شورای حل اختلاف برخی پرونده‌ها به سلب عضویت اعضا منجر شده است و در این بین ۱۸ عضو شورای شهر و روستا سلب عضویت شدند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا