Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده جیرفت در مجلس با اشاره به کمبود زیرساخت‌ها در جنوب استان گفت: سرانه آموزشی جنوب استان کرمان بسیار کم و نگران کننده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جیرفت ، ذبیح‌الله اعظمی عصر امروز در جلسه تودیع و معارفه رئیس آموزش و پرورش شهرستان جیرفت اظهار داشت: اصل 30 قانون اساسی دولت را موظف کرده تمام امکانات را برای دانش آموزان تا پایان دوره متوسطه رایگان فراهم کرده و همچنین اصل 63 نیز تاکید بر توجه به امکانات و زیرساخت‌ها برای آموزش و پرورش را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از رکن‌های اساسی است که مورد توجه جدی قرار دارد.

وی متوسط سرانه آموزشی استان کرمان را 4.3 متر دانست و بیان کرد: این سرانه در جنوب استان کرمان نیز 2 تا 3.5 متر است که بسیار کم بوده و جای بسی نگرانی است.

اعظمی با تاکید بر اینکه در آموزش و پرورش به حوزه پرورش بی‌توجهی شده است، عنوان کرد: این مهم باعث مشکلات زیادی از جمله افزایش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان شده است.

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و غیر حضوری شدن آموزش مدارس، گفت: بیماری کرونا وضعیت خاصی را برای آموزش و پرورش کشور پیش آورد و در  این مدت با چالش‌های بسیاری روبه‌رو بودیم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتخاب مدیران آموزش و پرورش باید بدون نگاه‌های سیاسی و جناحی باشد افزود: نگاه ما بر شایسته سالاری است.

وی با تاکید بر اینکه توجه به آموزش والدین باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: والدین باید به کلاس درس برگردند و کمک کننده و همراه معلمان برای پرورش دانش آموزان باشند.

اعظمی با بیان اینکه جیرفت 46 هزار دانش آموز دارد، گفت: آموزش و پرورش این شهرستان 3 هزار و 200 نیروی رسمی و 3 هزار و 500 نیروی بازنشسته دارد و 426 مدرسه را پوشش می‌دهد.

وی با بیان اینکه جنوب استان کرمان دارای چندین مدرسه بدون حصار و بدون سرویس بهداشتی و مدارس کانکسی، مدارس سنگی و مدارس غیر مقاوم است که باید به این مهم توجه شود ادامه داد: مدیر جدید آموزش و پرورش باید برنامه‌ریزی با همه گروه‌های سیاسی داشته باشند و از همه جناح‌های سیاسی استفاده کند.

سرانه فضای آموزشی شهر کرمان بسیار پایین است وضعیت سرانه آموزشی کرمان قابل قبول نیست

ابوذر عطاپور وزیری فرماندار شهرستان جیرفت نیز در این آیین اظهار داشت: یکی از بارزترین مصادیق خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران آموزش و پرورش است.

وی با تاکید بر اینکه قطعاً خدمات آموزش و پرورش در کشور قابل تقدیر است، تصریح کرد: از جمله این خدمات  تعداد مدارس، امکانات آسان، پرورش معلمان و آینده داران کشور و غیره است.

عطاپور‌وزیری با بیان اینکه وظیفه اصلی آموزش و پرورش را همیشه از دو بعد آموزش و پرورش می‌شناسیم که بعد پرورش در این زمان خیلی مهم است گفت: ما در آموزش و پرورش باید نیروی متعهد و متخصص پرورش دهیم چرا آموزش و پرورش آینده یک کشور را تضمین می‌کند.

فرماندار شهرستان جیرفت تربیت آینده یک کشور را وظیفه آموزش و پرورش دانست و افزود: آموزش و پرورش نسل آینده ما را تضمین می‌کند و باید به این قشر بها داد.

وی با تاکید بر اینکه حوزه پرورش را باید به بجد مد نظر قرار دهند و برنامه‌ریزی برای این مهم صورت پذیرد، گفت: در مدیریت شهرستان مجموعه آموزش و پرورش از اهمیت زیادی برخوردار بوده است.

عطاپور‌وزیری بیان کرد: در چند سال اخیر اعتبار تملک آموزش و پرورش این شهرستان را بیش از انتظار خودشان لحاظ کردیم چرا که این قشر را مقدم می‌دانم.

به گزارش تسنیم در این آیین از خدمات مهران سنجری مدیر سابق آموزش و پرورش این شهرستان تجلیل و حمدالله محمدی به عنوان مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان جیرفت معرفی شد.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان جنوب استان کرمان شهرستان جیرفت آموزش و پرورش سرانه آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری