Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@11:27:58 GMT

مرگ روزانه ۷۰۰ بیمار کرونایی فاجعه تاریخی بود

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۱۴۳۶

مرگ روزانه ۷۰۰ بیمار کرونایی فاجعه تاریخی بود

وزیر بهداشت گفت: مرگ ۷۰۰ بیمار کرونایی در روز فاجعه تاریخی بود و دولت سیزدهم نقش موثری در کنترل بیماری داشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت در سالن همایش‌های رازی ضمن قدردانی از زحمات اصحاب رسانه اظهار داشت: باید سلام و درود فرستاد بر تمام خبرنگاران شهید که در حیطه و زمان‌های مختلف به شهادت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگارانی که قلم را سلاح خویش و رسانه را سنگر مبارزه با استکبار و زورگویان و سلطه گران قرار دادند و در این راه به لقای محبوب رسیدند.

عین‌اللهی گفت: در حوزه سلامت یکی از ارکان مهم خبرنگاران هستند و خبرنگار در قبال ملت و کشور مسوول است و در قبال منافع ملی و اعتقادات فکری مسوول است و این مسوولیت محدودیت نمی‌آورد و راه رسیدن به کمال در این حرفه مقدس را هموارتر می‌سازد.

وی گفت: در نهایت خبرنگار به جایی می‌رسد که جز رضایت حضرت دوست را نمی‌بیند و ما معتقدیم خبرنگاران عاشق واقعی انسان‌ها و سلامت انسان‌ها هستند. در نظام سلامت عوامل مختلفی سلامت جامعه را بوجود می‌آورد و همه سازمان‌ها در سلامت موثرهستند و سازمانی باید پیوست سلامت داشته باشد.

وزیر بهداشت ادامه داد: ما در وزارت بهداشت معلول اتفاقات و درمان مردم هستیم، سلامت وجه همگانی است، در آستانه ورود به هفته سلامت هستیم و حضور خبرنگاران در این هفته و عرصه مفید و موثر است.

وی گفت: سلامت پایه همه کار‌های اجتماعی و فرهنگی است و مردم قبل از کرونا این موضوع را اینطور ملموس حس نکرده بودند. اگر سلامت نباشد آموزش تعطیل می‌شود و تفریحات نیز از بین می‌رود. در کرونا ما فهمیدیم اختلال در سلامت یعنی چه. این خبرنگاران هستند که می‌توانند در اطلاع رسانی نقش داشته باشند و تمام کاستی‌ها و فرایند‌ها را می‌بینند و به ما در راستای رفع کاستی‌ها کمک می‌کنند.

عین‌اللهی ادامه داد: طی هفت ماه اخیر در شروع کار دولت با نحوه سنگینی از بیماری کرونا مواجه بودیم و روزانه ۵۰ هزار بیمار سرپایی و هفتصد مرگ و میر داشتیم و فاجعه تاریخی را سپری کردیم. مردم و رسانه‌ها همکاری خوبی داشتند و مردم را ترغیب کردند که واکسن بزنند. امروز شش مرکز تولید واکسن داخلی داریم و ۱۴۸ میلیون دز واکسن کرونا تزریق شد و شور نشاط مردم در عید نتیجه همکاری مردم و همکاران من و رسانه‌ها بوده است.

وی ادامه داد: امیدواریم با بهتر شدن خدمات درمانی در سلامت مردم نقش موثرتری داشته باشیم رسالت امروز ما در نظام سلامت خدمت به محرومین است و امیدواریم با کمک همکاران ما به محرومین خوب خدمت کنیم.

وی افزود: نیرو‌های اورژانس تعطیلات عید را بر خود حرام کردند و به سه میلیون نفر خدمت ارائه دادند.

عین‌اللهی حضور خبرنگاران در میدان‌های مختلف را ویژگی بارز خبرنگاران دانست و عنوان کرد: مسوولان برای موفقیت باید در میدان حضور داشته باشند و از پست میز نمیتوان مشکلات را حل کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بهرام عین الهی وزارت بهداشت کرونا فوتی های کرونا واکسن کرونا عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۱۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد