Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@02:07:22 GMT

کرم زایلاپی؛ موارد مصرف و عوارض جانبی

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۲۴۶۰

کرم زایلاپی؛ موارد مصرف و عوارض جانبی

به گزارش جام جم آنلاین، زایلا پی یکی از پمادها و داروهای موضعی است که البته بدون نسخه تجویزی پزشک نیز می توانید از مراکز فروش دارو تهیه کنید، این پماد کرمی از انواع پمادهای بی‌حسی‌ است که با استفاده از این پماد درد کمتری حس خواهید کرد و نتیجه بهتری از کارتان خواهید گرفت.

پماد زایلاپی برای بواسیر

درد بواسیر از دردهای وحشتناکی است که فرد بیمار را درگیر می کند ، این افراد برای کاستن درد خود در ناحیه مقعد می توانند از پماد بی حس کننده زایلاپی استفاده کنند، البته توجه داشته باشید که این پماد فقط در مرحله ابتدایی شروع این بیماری مجاز به مصرف آن هستید و برای درمان کامل باید به پزشک مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مرحله و برای کاهش فوری درد از پماد لیدوکائین نیز می توانید کمک بگیرید.

کار پماد زایلاپی مسدود کردن مجرای سدیم در غشای سلول های عصبی است تا از رسیدن پیام درد به سلول های عصبی جلوگیری کند. از دیگر خواص این پماد ضد التهابی بودن آن و کاستن ورم های بواسیر می باشد.

پماد زایلاپی برای اپیلاسیون

انجام اپیلاسیون و عمل‌های سطحی زیبایی مانند میکروبیلدینگ یا تاتو همراه با دردهای می باشد که فرد توان تحمل آن را نخواهد داشت. خاصیت بی حس کنندگی پماد زایلاپی می تواند در انجام این اعمال و تحمل درد به فرد کمک می کند.

یک ساعت قبل از انجام اپیلاسیون و یا عمل های سطحی زیبایی از پماد زایلاپی بر روی نقطه مورد نظر بمالید تا هنگام کنده شدن موهای زایدتان دردی حس نکنید، رفع موهای زائد در نقاطی مانند بیکینی و زیر بغل بسیار مناسب است زیرا که این نقاط پوستشان حساس تر است و تحمل درد از این نواحی مشکل.

پماد زایلاپی برای لیزر

برداشتن موهای زائد توسط لیزر نیز همراه با درد می باشد ، استفاده درست از پماد بی حس کننده هرگز تداخلی در نتیجه لیزر نخواهد داشت و شما با انجام لیزر در نقاط مختلف بدن درد کمتری حس خواهید کرد .

پماد زایلاپی برای دندان درد

در توصیه های پزشکی اشاره ای به استفاده از این دارو برای رفع دندان درد اشاره ای نشده است ، پس بهتر است برای کاهش دندان درد فوری و تا زمانی که به دندان پزشک مراجعه کنید از اسپری بی حس کننده لیدوکائین استفاده کنید.

پماد زایلاپی برای شیردهی

مصرف پماد زایلاپی به خاطر وجود مواد لیدوکائین و پریاوکائین موجود در آن ممنوع می باشد زیرا که این مواد می‌توانند به داخل شیر ترشح شوند، پس حتما قبل از استفاده از آن با پزشک خود مشورت کنید.

عوارض جانبی

استفاده از اغلب پمادها و کرم های موضعی عوارض خاصی در پی ندارند اما برخی افراد هستند که با استفاده از آنها دچار مشکل می شوند که در صورت مشاهده هر یک از آنها حتما از استفاده پماد و کرم خودداری کنند.

استفاده بیش از اندازه پماد زایلاپی سبب بروز مشکلات حاد می‌شود و دستگاه گردش خون و دستگاه عصبی نیز دستخوش تغییر می شود ، از عوارض پماد زایلاپی نیز می توان به این موارد اشاره کرد:

• کبودی پوست
• ضعف و بی‌حالی
• تعریق غیر طبیعی بدن و گرگرفتگی
• بالا رفتن تعداد ضربان قلب
• ورم و دچار خارش شدن
• تغییر در رنگ ادرار

منبع: سلام دنیا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بواسیر اپیلاسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وضعیتی که موجب نگرانی است چون بسیاری از کارشناسان تأکید می‌کنند که در این روند افزایشی، هم شانس عوارض شدیدتر می‌شود و هم احتمال مرگ افزایش خواهد یافت؛ ضمن آنکه برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت بیماری مالاریا در کشور

عبدالرضا میراولیایی، کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت، با اشاره به این موضوع می‌گوید: «در شرایطی که با افزایش ابتلا به مالاریا به دلایلی ازجمله رطوبت، سیل پاکستان و ورود جمعیت زیاد مبتلا از مرزها به داخل کشور مواجهیم، کار کمی سخت‌تر می‌شود، اما در کشور امکان تشخیص سریع و درمان کامل بیماری را داریم و این مهم‌ترین امتیاز ما در کنترل مالاریاست. تا زمانی هم که موارد ابتلا از یک فرد آلوده به فرد غیرآلوده در داخل کشور نداشته باشیم، مشکلی درباره گواهینامه نخواهیم داشت.» او به چند نکته دیگر هم درباره شیوع این بیماری اشاره می‌کندکه در ادامه آمده است.

۳عامل افزایش ابتلا

میراولیایی درباره دلایل افزایش موارد ابتلا به مالاریا در کشور می‌گوید: «نکته اول اینکه در کل دنیا به‌دلیل تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن زمین موارد ابتلا از طریق ناقلان در حال افزایش است. نکته دوم هم تأثیرپذیری ایران درباره مالاریا از پاکستان است. سال گذشته با سیل پاکستان مواجه شدیم و با افزایش موارد ابتلا در کشور، روند بیماری افزایشی شد. طی این مدت تعداد زیادی از افرادی که وارد ایران شدند، پاکستانی و افغانستانی و مبتلا بودند. نکته سوم هم تجارت سوخت و تبادلات مرزی بسیار زیاد در مرزهای جنوب‌شرقی کشور است که در نتیجه آن، افراد آلوده بیشتری می‌توانند وارد کشور شوند.»‌

کنترل بیماری در کشور

کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت درباره کنترل بیماری در کشور عنوان می‌کند: «با اینکه آمار ورود افراد مبتلا به کشور بالاست، با توجه به ایجاد آمادگی و ارائه آموزش‌هایی که از پیش در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها صورت گرفته است، این افراد در زمان کوتاهی شناسایی می‌شوند. هنر ما این است که این بیماران را به‌سرعت شناسایی کنیم تا چرخه انتقال برقرار نشود.»

شیـــوع بیماری در این مناطق

مناطق اندمیک برای مالاریا در ایران استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان‌اند. در مرکز کشور هم مواردی از مالاریا وجود دارد؛ ازجمله در همدان و چهارمحال و بختیاری که موارد بیماری در آنها همان‌هایی بودند که از مرزهای جنوب‌شرقی کشور وارد شدند و به استان‌های مرکزی مسافرت داشتند.

علائم مشخص بیماری

علائم تیپیک مالاریا تب، لرز و تعریق است که در گذشته به آن تب نوبه می‌گفتند. تب و تعریق با فواصل مشخص در بیماران بروز می‌کند، اما هر تب‌ولرزی را مالاریا نمی‌گویند چون این علائم بین بیماری‌های ویروسی و میکروبی مشترکند. فرد مبتلا به مالاریا باید سابقه سفر به یک منطقه آلوده را از نظر مالاریا در داخل یا خارج از کشور داشته باشد.

شرایط سرایت بیماری

میراولیایی درباره سرایت این بیماری می‌گوید: «راه اصلی انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل است، اما از طریق پیوند عضو، انتقال خون و همچنین از مادر به جنین (درموارد بسیار نادر) امکان انتقال وجود دارد. همین حالا هم در اکثر نقاط کشور ازجمله اطراف تهران این پشه وجود دارد، اما چون مخزن بیماری (فرد مبتلا) وجود ندارد، خطری نیست. البته زمانی که افراد بیمار زیادی وارد کشور می‌شوند و به مناطق مختلف سفر می‌کنند، بیماری از طریق گزش فرد آلوده و سپس گزش فرد دیگر منتقل می‌شود.»

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1229037 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • یک عملکرد غیرمنتظره در مخچه کشف شد
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض