Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی با انتشار دستورالعمل جدید اعطای تسهیلات خرد به شبکه بانکی، سقف این تسهیلات برای هر مشتری در سطح تمامی موسسات اعتباری را 200 میلیون تومان اعلام کرد. این ابلاغیه با انتشار لیست وثایق قابل قبول شامل مواردی از جمله سهام بورسی، خودرو، طلا، سیم کارت دایمی مشتری و حساب یارانه، همراه شده است. همچنین دریافت وثیقه نقدی از مشتری در اعطای تسهیلات خرد در قالب انواع سپرده ها ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ب

ه گزارش خراسان، بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد (با مقاصد غیر تجاری) را برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ کرد که حاکی از تغییرات قابل توجه نسبت به گذشته است.بر این اساس، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل بانک ها مکلف شده اند که تسهیلات خرد را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتباری مشتری پرداخت کنند. این نوع از تسهیلات در قالب های قرارداد فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض الحسنه به مشتریان پرداخت خواهد شد (تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، خرید و جعاله مسکن مشمول احکام و ضوابط خاص خود اعلام شده است)

طبق این دستورالعمل، سقف تسهیلات خرد با افزایش قابل توجهی نسبت به گذشته روبه رو شده، به طوری که حداکثر مجموع اصل تسهیلات ریالی خرد قابل پرداخت به هر مشتری در سطح تمامی موسسات اعتباری 200 میلیون تومان است.در دستورالعمل جدید اعطای تسهیلات خرد، تاکید شده که اعطای تسهیلات خرد به مشتری دارای چک برگشتی رفع سوءاثر نشده یا بدهی غیرجاری تا زمان رفع سوءاثر از چک برگشتی و تعیین تکلیف بدهی غیرجاری مطابق ضوابط ابلاغی مربوط ممنوع است. بر این اساس، موسسه اعتباری می تواند با رعایت تکالیف قانونی، متناسب با امتیاز اعتباری مشتری، میزان تسهیلات اعطایی و درجه نقد شوندگی وثایق، حداکثر دو مورد از تضامین به شرح زیر را از تسهیلات گیرنده یا ضامن دریافت کند:

 اوراق تجاری از قبیل چک یا سفته مشتری

 اوراق بدهی اعم از اوراق پذیرفته شده در بازار سرمایه و غیر آن

 سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس از جمله سهام عدالت

 واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس

 چک یا سفته توسط ضامن

 اموال عینی با ارزش عرفی از قبیل خودرو، مسکوکات یا مصنوعات طلا

 حساب‌ یارانه اشخاص

 گواهی کسر از حقوق توسط مشتری یا ضامن

  ضمانت یک نفر کاسب دارای پروانه کسب که در زمان اعطای تسهیلات دارای فعالیت اقتصادی دایر  باشد

 در مناطق روستایی ضمانت یک نفر ساکن روستا که اهلیت و صلاحیت وی توسط شورای اسلامی روستا تأیید شود ممهور به مهر شورای اسلامی روستا

 سیم کارت دایمی ثبت شده تحت مالکیت مشتری

 برای روستاییان، کشاورزان، دامداران سنتی و عشایر، پروانه چرای دام، پروانه چاه کشاورزی، سند مالکیت اراضی کشاورزی، ضمانت زنجیره‌ای

 ضمانت صادر شده توسط بنگاه محل اشتغال مشتری، متضمن تضمین دیون تسهیلات‌ گیرنده

 قرارداد لازم‌الاجرا

 سایر تضامین متناسب با امتیاز اعتباری مشتری و تشخیص مؤسسه اعتباری.

بانک مرکزی تاکید کرده که دریافت وثیقه نقدی از مشتری در اعطای تسهیلات خرد در قالب انواع سپرده ها ممنوع است.

این دستورالعمل تصریح دارد که برای مشتریان بدون سابقه و امتیاز اعتباری، موسسه اعتباری می تواند متناسب با سطح درآمد مشتری و توان بازپرداخت اقساط توسط وی، با دریافت حداکثر دو مورد از وثایق ذکر شده برای بار نخست تا سقف 100 میلیون تومان در سطح تمامی موسسات اعتباری تسهیلات خرد اعطا کند.

طبق دستورالعمل مذکور، موسسه اعتباری موظف است، قرارداد اعطای تسهیلات بانکی را الکترونیکی  کند و  نسخه ای از آن را در اختیار مشتری قرار دهد.

منبع: خراسان

منبع: فردا

کلیدواژه: سیم کارت وام آسان وام ۲۰۰ میلیونی حساب یارانه ای اعطای تسهیلات خرد امتیاز اعتباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد