Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا خدابخش‌پور با اشاره به تکمیل عملیات لوله گذاری خط انتقال آب سد آیت الله صالحی مازندران به شهرهای گروه الف گفت: مشترکین این مناطق برای جلوگیری از کمبود و یا قطع کامل آب مدیریت مصرف را در کارهای روزانه خود اعمال و از مصاف غیرضروری پرهیز کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا خدابخش پور در گفت و گو با بلاغ، با بیان اینکه در طرح ساکنان برخی از نقاط شهرهای  بابل،امیرکلا،  هادی شهر و بابلسر و نیز روستاهای مسیر از تصفیه خانه طلوت تا بابلسر با افت فشار  و قطع احتمالی آب مواجه می شوند، افزود: این اقدام تا ساعت ۱۹ ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفامازندران ضمن اشاره به اینکه تدابیر لازم برای تامین آب شرب مشترکین این مناطق اندیشیده شد، افزود: به همین منظور علاوه بر مدیریت شبکه توزیع با استفاده از ظرفیت آب ذخیره شده در مخازن موجود و همچنین استحصال از ۲۷ حلقه چاه، آب مورد نیاز مشترکین مناطق مذکور تامین می شود.

وی ، از مشترکین این مناطق خواست برای جلوگیری از کمبود و یا قطع کامل آب مدیریت مصرف را در کارهای روزانه خود اعمال و از مصاف غیرضرروی پرهیز کنند.

خدابخش پور با بیان اینکه تا کنون مشکلی در تامین آب شرب ساکنان این شهرها گزارش نشد، تصریح کرد: به منظور استمرار خدمات رسانی، چندین دستگاه تانکر سیار درنظر گرفته شد که در صورت تماس مشترکین با سامانه ۱۲۲ و شماره های  ۳۲۲۳۱۰۸۰ (بابل) و ۳۵۲۵۲۸۴۴ (بابلسر) آماده آبرسانی به مناطق مختلف در این شهرها می باشد.

وی، در بخش دیگری از سخنانش به قطع آب در بابلکنار اشاره و تصریح کرد: به دلیل نوسانات برق، چاه تامین کننده آب شرب ساکنان محدوده مجتمع ریگ چشمه از مدار خارج شد.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفامازندران، ادامه داد: پیگیری های لازم برای خرید الکتروپمپ این چاه انجام و امروز برای نصب و راه اندازی آن اقدام خواهد شد، درحال حاضرنیز از طریق اعزام تانکر سیار، آب مورد نیاز ساکنان این منطقه تامین می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۳۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان