Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@20:17:36 GMT

روز همسایه‌داری در شهرهای فرانسه دوباره احیا شد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۴۲۷۰

روز همسایه‌داری در شهرهای فرانسه دوباره احیا شد

فرانسوی‌ها پس از دو سال محدودیت‌های کرونایی، امسال سنت دیرینه "روز همسایه‌ها" را احیا خواهند کرد که طی آن شهروندان فرصتی به دست می‌آورند تا پیوندهای محلی خود را تقویت کنند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، دو سال گذشته محدودیت‌ها و قرنطینه‌های کووید ۱۹ برای بسیاری از مردم به‌خصوص از جنبه اجتماعی بسیار سخت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد ماه‌های متوالی از خانواده و دوستان خود جدا شدند، در یک محیط سرد شهری منزوی شدند و ارتباط بین انسانی نداشتند. با این حال، یک سنت فرانسوی، راه‌حل جالبی را برای رهایی از انزوای فراگیر این روزها پدید آورده است؛ رسم ارتباط با همسایگان.

"بیستم می" به عنوان روز همسایگان نامگذاری شده است. اجرای رسم این‌طور است که شهروندان از افرادی که در همسایگی‌شان زندگی می‌کنند و حتی اشخاصی که شناختی از آن‌ها ندارند، دعوت می‌کنند تا برای صرف یک وعده غذایی مشترک در جشنی اجتماعی شرکت کنند. این طرح همچنین با همکاری شهرداری‌ها انجام می‌شود که می‌توانند در این راستا شهروندان را کمک و راهنمایی کنند.

در این رسم، مردم خودشان در مورد مکان برگزاری جشن تصمیم می‌گیرند؛ لابی مجتمع، باغ، حیاط و یا حتی پیاده رو محله می‌تواند گزینه خوبی باشد. پیش از جشن، افراد باید با همسایگان خود صحبت کنند، مطمئن شوند که همه در این جشن سهیم هستند و در مورد اینکه چه کسی چه چیزی برای خوردن و نوشیدن می‌آورد با یکدیگر قرار بگذارند. اگر همسایه‌ها تصمیم دارند که شهرداری را در این طرح شراکت دهند، می‌توانند با مسئولان تماس بگیرید و کمک‌های اضافی دریافت کنند.

در بعضی کشورها، مانند لوکزامبورگ که مقامات محلی آن از روز همسایگان حمایت کرده‌اند، حتی کارت‌های دعوت، فضاسازی و بنرهایی برای ارائه فضای عمومی برای برگزاری جشن در نظر گرفته شده است و میز، نیمکت‌های مخصوص نصب می‌شود.

هدف اصلی روز همسایه مقابله با گرایش به انزوای اجتماعی در مراکز بزرگ شهری است. از آنجایی که تعداد زیادی از اروپایی‌ها در آپارتمان‌های اجاره‌ای در مناطق پرجمعیت زندگی می‌کنند و شغل، کشور یا شهرشان را اغلب تغییر می‌دهند، روابط اجتماعی در یک محله به طور صحیح شکل نمی‌گیرد. روز همسایه‌ها راه‌حل خوبی برای گریز چندساعتی از انزوای زندگی شهری است که با حمایت شهرداری‌ها حالت رسمی‌تری به خود می‌گیرد.

از زمان شروع همه‌گیری، ابتکار روز همسایه‌ها به دلیل غیرقانونی شدن تجمعات اجتماعی با اختلال مواجه شد هرچند برگزارکنندگان سعی کردند با تغییر این ابتکار به نام "روز همسایه‌ها در بالکن" وضعیت را اصلاح کنند.

اکنون، در حالی که محدودیت‌های کووید ۱۹ در سراسر اروپا در حال از بین رفتن است، مردم دوباره مشتاق هستند که دور هم جمع شوند و روابط خود را با جامعه محلی احیا کنند.

روز همسایگان ابتدا در پاریس در سال ۱۹۹۹ مشخص شد که در اولین دوره خود ۸۰۰ مجتمع در آن شرکت کردند اما با جلب توجه شهرداری‌ها، این جنبش به سرعت رشد کرد. تا سال ۲۰۰۸، ۲۸ کشور اروپایی این روز را به رسمیت شناختند که مجموعاً هشت میلیون شرکت کننده داشت.

استقبال از این روز تا سال ۲۰۱۹ با حضور ۱۳۹۰ شهرداری و انجمن‌های مسکن ادامه داشت که در مجموع ۳۰ میلیون نفر در این روز شرکت کردند. در سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، این ابتکار به دلیل محدودیت‌های COVID مجبور به لغو اجباری شده بود.

کد خبر 570941

منبع: ایمنا

کلیدواژه: همسایه داری فرانسه روز همسایه ها همسایه محدودیت های کرونایی انزوای اجتماعی ویروس کرونا کرونا ویروس کووید ۱۹ شیوع کرونا شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق روز همسایه ها محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۴۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم

محمد بحرینیان می‌گوید: باید بررسی کنیم چطور چین با 320 میلیارد دلار می‌تواند به توسعه دست یابد اما ایران با سرمایه‌ای به مراتب بیش از این میزان قادر به رشد و توسعه نبوده است.

این پژوهشگر توسعه با حضور در کافه خبر خبرانلاین با تاکید بر اینکه ما در وضعیت بغرنجی گیر کرده‌ایم به آمارهای خروج سرمایه از ایران و ناترازی در روابط اقتصادی ایران و امارات و سایر کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: در طول سی و دو سال گذشته متجاوز از بیست درصد درآمدهای ارزی ، با امارات مازاد منفی داشته‌ایم . این رقم بالغ بر دویست میلیارد دلار می‌شود. ما تحقیقی را در این مورد انجام دادیم که به زودی منتشر می‌کنیم .

وی به ترکیه نیز اشاره کرد و گفت: در بستر و زمان‌های مناسب نیز بیش از دویست میلیارد دلار از پوئل ما به ترکیه تزریق شد و همین حالا هم همچنان تزریق پول ما به ترکیه ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟