Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدراعظم پیشین آلمان بنا ندارد از کرسی خود در هیات مدیره شرکت‌های انرژی روسی کناره‌گیری کند.

به گزارش قدس آنلاین، گرهارد شرودر حالا تحت فشار و انتقادهای بسیاری از هم‌حزبی‌های خود(حزب سوسیال دموکرات - SPD) و حزب‌های دگیر برای کناره‌گیری قرار گرفته و از طرفی احزاب دولت ائتلافی نیز به صدراعظم و حزب اصلی دولت در کمک به اوکراین و رویکردشان به روسیه بدبین شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر رهبر حزب سوسیال دموکرات مسیحی آلمان(SPD) از صدر اعظم سابق به دلیل اظهارات صریح در یک گفت‌وگو مبنی بر عدم کناره‌گیری‌اش از هیات مدیره شرکت‌های انرژی روسی، با توجه به تحولات اوکراین، درخواست کرد که عضویت خود در حزب را تحویل دهد.

گرهارد شرودر بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۵ صدر اعظم آلمان بود و مواضع او علیه جنگ آمریکا در عراق در همراهی با مخالفت‌های فرانسه و روسیه که چندان با سنت آتلانتیسم‌گرایی آلمانی همخوانی نداشت از جمله اقدامات او در دوران صدارت  بود. او هم اکنون رئیس کمیته سهامداران شرکت خط لوله نورد استریم بوده و ریاست هیات مدیره شرکت نفت روسیه روسنفت را نیز بر عهده دارد.

هم‌حزبی‌های جوان‌تر، شرودر را دیگر  به عنوان یک مرد اهل سیاست تصور نمی‌کنند، بلکه او را به چشم یک کاسب و فردی غرق در تجارت می‌بینند.

به طور کلی سنت فکری حزب چپ در آلمان تغییر به‌وسیله تجارت است، سنت فکری که بر سیاست تعامل و نزدیکی آلمان با روسیه سایه انداخته بود، ولی حالا متعاقب جنگ اوکراین، اولاف شولتس هم صحبت از یک چرخش تاریخی در برنامه‌ها و افزایش بودجه دفاعی آلمان صحبت می‌کند.

امروز حتی احزاب ائتلافی با حزب حاکم چپ نظیر حزب سبز و حزب لیبرال دموکرات آزاد،  دولت شولتس را به باقی ماندن در سنت حزب درخصوص  رویکرد تعاملی‌شان نسبت به روسیه و متعاقب آن تعلل در ارسال تجهیزات و تسلیحات سنگین به اوکراین متهم می‌کنند.

این سه حزب تحت فشار هستند تا اختلافات خود را در جلسه کمیته ائتلاف برطرف کنند؛ به ویژه در شرایطی که حزب محافظه‌کار اتحادیه دموکرات مسیحی(CDU) تهدید می‌کند که پیشنهادی را درباره صادرات تسلیحات ارائه خواهد کرد که می‌تواند شکاف‌های بیشتری را در دولت ائتلافی به‌وجود بیاورد.

این درحالی است که رهبر پیشین همین حزب و صدراعظم سابق یعنی آنگلا مرکل راه گرهارد شرود در تعمیق رابطه بین صنعت آلمان و تامین‌کنندگان انرژی روسی را به طور گسترده در دوران صدراعظمی خود ادامه داد؛ امری که امروز موجب محدود شدن توانایی بزرگ‌ترین قدرت اقتصادی اروپا برای مهار توسعه طلبی‌های نظامی روسیه به‌وسیله ابزارهایی نظیر تحریم اقتصادی شده است.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اختلافات در دولت آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۵۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، رییس جمهور اوکراین بار دیگر خواستار تحویل تسلیحات نظامی بیشتر برای نبرد با روسیه شد.

«ولودیمیر زلنسکی» رییس جمهور اوکراین روز شنبه اعلام کرد که این کشور برای دفاع هوایی به دریافت تسلیحات فوری نیاز دارد.

رییس جمهور اوکراین، پس از حمله اخیر روسیه به بخش انرژی اوکراین، گفت که اوکراین برای محافظت از شهرهای خود و تسلط بر خط مقدم به مقادیر کافی دفاع هوایی و سایر تسلیحات نیاز دارد.

زلنسکی تاکید کرد که هر کسی که به اوکراین کمک کند تا در برابر ترور روسیه بایسد، مدافع واقعی زندگی است.

قانون گذاران مجلس نمایندگان آمریکا شنبه گذشته با وجود اختلافات در تأمین کمک مالی با غلبه بر مخالفان، یک بسته قانونی کمک ۸۷ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و رژیم صهیونیستی را در جریان یک رأی گیری گسترده دو حزبی ارائه کرد.

بر پایه این گزارش، المیادین گزارش داد که نمایندگان کنگره آمریکا با اکثریت آرا لایحه کمک ۶۰.۸۴ میلیارد دلاری واشنگتن به کی‌یف را تصویب کردند.

کد خبر 6090232

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود
  • روسیه: ارتش اوکراین بیش از هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • (ویدئو) نابودی سیستم موشکی ۱۰۰ میلیون دلاری روسیه در حمله اوکراین
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • بحران دولتی در اسپانیا در سایه اتهام فساد علیه همسر سانچز