Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: پزشکان و پرستاران و کارمندان دانشگاه علوم پزشکی به تماس یا پیامک افرادی که خود را مسئولان مالی معرفی کرده و قصد واریز وجه دارند، توجه نکنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی عباسی کسانی اظهار داشت: مجرمان در پی تماس تلفنی یا پیامک با شاغلان کادر درمان خود را مسئول حسابداری یا از مسئولان دیگر دانشگاه معرفی کرده و اطلاعات شخصی افراد را به جهت تخلیه حساب بانکی دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این مقام انتظامی افزود: مجرمان سایبری پس از جلب اعتماد، با استفاده از شگردهای خاص و وعده واریز اضافه‌کار یا اشتباه پیش‌آمده در واریز به‌حساب، فرد قربانی را فریب داده و روانه عابر بانک ‌می‌کنند که پس از اجرای عملیاتی پیچیده اقدام به کلاهبرداری کرده یا از طریق کارت به کارت توسط اینترنت و فعال‌سازی برنامه همراه بانک حساب بانکی را خالی می‌کنند.

وی به کادر درمانی و پزشکی و پرستاران توصیه کرد: در صوتی که هر فرد، نهاد دولتی، خصوصی و ارگانی قصد واریز وجه به‌حساب شما را داشته باشد، تنها داشتن شماره کارت کافی بوده و نیازی به مراجعه صاحب حساب به دستگاه عابر بانک نخواهد بود و افراد به هیچ عنوان به عابر بانک مراجعه نکنند.

پیامک ارسالی توسط قوه قضائیه فاقد لینک است/ "برداشت غیرمجاز" در صدر لیست شکایت پلیس فتای پایتخت"کلاهبرداری اینترنتی" بیشترین جرم حوزه سایبری در استان گیلان استمتهم متواری پرونده کلاهبرداری در تعاونی مسکن گلشهر جنوبی بندرعباس دستگیر شد

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: اگر تماسی در مورد اشتباه در واریز به‌حساب دریافت کردید، قبل از هرگونه انتقال وجه با مسئول اداری، مالی یا قسمت‌های بازرسی و حراست دستگاهی که در آن کار می‌کنید تماس گرفته از صحت موضوع مطمئن شوید.

وین خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند و در صورت نیاز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را با شماره تماس 096380 به‌صورت 24 ساعته با همکاران ما در میان بگذارند.

انتهای پیام/831/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمله هکری عملیات پلیس حمله هکری عملیات پلیس پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند

در برنامه تهران ۲۰ رسانه ملی با حضور کارشناسان و مسئولان در رابطه با سامانه خود نویس نکاتی مطرح شد. در این رابطه فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن گفت: متاسفانه با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان داده خود را ثبت کرده و به راحتی ملک دیگری را اجاره داد. 

در ادامه داود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک اظهار داشت: در ماده ۱۸ جهش تولید عنوان شده که دسترسی برای مردم ایجاد شود، اما متاسفانه با تاسیس این سامانه مستقل، عملاً دسترسی مشاوران املاک قطع شده و اکوسیستم خرید و فروش تغییر کرده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه خودنویس دارای ایرادات فنی و قانونی است، گفت: با عنایت به احراز هویت از طریق تلفن همراه، در صورتی که کد رهگیری اولیه برای متعاملین پیامک می‌شود در اختیار مشاور املاک قرار نگیرد، امکان گرفتن کد رهگیری برای مشاور املاک دیگر میسر نیست. در صورتی که قانون‌گذار در صورت عدم دریافت کد رهگیری، تنبیهاتی را برای مشاور املاک در نظر گرفته است.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک عنوان کرد: علاوه بر این، در سامانه خودنویس متعاملین قبل از خواندن قرارداد، تمامی موارد را پذیرفته‌اند و دیگر امکان رد و تغییر قرارداد را ندارند.

وی عنوان کرد: سیاست واحد در حوزه مسکن نداریم و مشاوران املاک باعث ایجاد تورم نشده‌اند. آن چیزی که مهم بوده اجرای درست قانون است.

فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن نیز با بیان اینکه در قرارداد‌های اجاره برای موجران و مستاجران، امنیت معامله حائز اهمیت است، گفت: با ایرادات که این سامانه برخوردار است، به راحتی می‌توان ملک دیگری را اجازه داد.

وی تصریح کرد: متاسفانه احراز هویت در این سامانه وجود ندارد و با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان اطلاعات خود را ثبت کرده و در کمال تاسف این داده‌ها پذیرفته می‌شود. 

این کارشناس مسکن ضمن انتقاد به سامانه خودنویس عنوان کرد: صراحتاً در سامانه خودنویس آمده که هیچ گونه مسئولیتی در قبال صحت اطلاعات ندارد.  آیا در آینده میزان پرونده‌های قضایی بیشتر نمی‌شود؟ چه کسانی باید صحت سنجی اطلاعات وارد شده را بررسی کنند که متاسفانه اجبارا به غیر رسمی شدن اسناد مالی دامن می‌زنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • هشدار به خریداران امتیاز مسکن دولتی | مراقب سلب امتیاز باشید!
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند