Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور و بازرس ویژه مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: اصفهان باید صادرکننده مدیر باشد، باید اینگونه باشد که اگر جایی دچار مشکل شدیم از اصفهان مدیر ببریم همچنین نکته دیگری که در حوزه تأمین اجتماعی اینکه باید پرداخت‌ها با عدالت باشد، کاهش پرداخت از جیب مردم توصیه مقام معظم رهبری است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احمد اسفندیاری؛ معاون فرهنگی اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی در آئین تودیع و معارفه مدیر کل تأمین اجتماعی استان اصفهان، با گرامیداشت یاد شهدا و سرداران بزرگ استان اصفهان، اظهار کرد: به فرموده امیرالمومنین (ع) مسئولیت‌ها امانتی برای خدمت به مردم و آنقدر ارزشمند است که در بسیاری از روایات در حد ایمان به خدا والاترین ارزش‌ها شمرده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارزش طواف خانه خدا که شش هزار حسنه دارد، افزود: گره‌گشایی از کار مردم و مؤمن ۱۰ هزار برابر از طواف خانه خدا ارزش دارد، پس خدمت به مردم آن هم در نظام جمهوری اسلامی افتخار است و اگر توفیق خدمت پیدا کردیم باید خدا را شکر کنیم و اگر مسئولیت را از دوش‌تان برداشتند هم باید خدا را شکر کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی، این سازمان را خدمت‌گذار محروم‌ترین قشر جامعه دانست و گفت: در کنار کارگران که سرمایه و قشر مولد کشور هستند، کارفرمایان و بسیاری از اساتید و پزشکان نیز عضو تأمین اجتماعی هستند اما قاطبه اعضا، همان قشر کارگر و محروم جامعه است که خدمت به آنها بالاترین ارزش است.

وی در واکنش به انتقاداتی که درباره سیاست‌زدگی در برخی انتصابات تأمین اجتماعی مطرح می‌شود، تصریح کرد: بحث‌هایی که در این زمینه مطرح می‌شود یا از روی بی‌اطلاعی یا از نداشتن تحقیق است و در برخی جاها هم نباید سیاست‌زدگی کرد اما سیاسی برخورد می‌شود، به عنوان معاون امور رسانه‌ها و فرهنگی اجتماعی این سازمان که موضوع انتصابات در حوزه ما صورت می‌گیرد باید اطمینان دهم که تمام انتصابات در استان‌ها به شکل درون سازمانی صورت گرفت.

اسفندیاری با اشاره به مدیرانی که سابقه طولانی مدیریت دارند، گفت: این درد در حوزه درمان سه استان وجود داشت که در عین وجود نیروی متخصص، کارشناس و متدین، در گردش کار آنها در حد کارشناس نگهداشته شده بودند در حالی که برخی مدیران بیش از ۲۱ سال سابقه مدیریت داشتند، در حالی که باید به پرورش و تربیت نیروها در سازمان‌ها اهمیت داد.

استان فرماندهان جنگ باید در زمان صلح سردار داشته باشد

معاون فرهنگی اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی چرخش پست‌های مدیریتی بین عده‌ای خاص را نادرست دانست و اعلام کرد: استان اصفهان که اکثر فرماندهان جنگ را پرورش داد و فرماندهان لشکر حضرت رسول (ص) و بسیاری از فرماندهان لشکرهای بزرگ استان تهران همه اصفهانی بودند، آیا نباید در زمان صلح در ادارات و سازمان‌های مختلف به اندازه کافی سردار داشته باشد؟ آیا این درست است که همه نیروها را در حد گروهبان و ستوان نگهداریم؟ اینها نباید به سردار تبدیل شوند؟ این یک ایراد است.

وی این ایراد را به مدیران قبلی تأمین اجتماعی وارد دانست و گفت: این عین سیاست‌زدگی است که چرا افراد دیگر را رشد نداده‌اید؟ از سوی دیگر با موضوعی که به شدت با آن مشکل داریم، تضاد منافع است به این معنا که برای ما پذیرفته شده نیست که مدیر تأمین اجتماعی در استان، سهامدار بخش خصوصی باشد یا دقیقاً روبه‌روی مرکز درمانی تأمین اجتماعی درمانگاه داشته باشد حتی یکی از استانداران که پزشک بوده، در مدت شش هفت سال استانداری خود با تأمین اجتماعی هم قرارداد داشته و مسئول فنی بوده است و این به معنای ضایع کردن حق کارگر است، زیرا مسئول فنی یعنی باید تمام وقت در مرکز باشد و سوال اینجاست که چگونه یک استاندار می‌تواند همزمان استانی را بگرداند و مسئول فنی هم باشد؟

اسفندیاری با تاکید بر لزوم برخورد با چنین تخلفاتی در تأمین اجتماعی، ادامه داد: در سه استان محروم چنین تخلفاتی گزارش شده است که هم مدیر درمان و هم استاندار باید تحت پیگرد قرار گیرند، برای انتخاب مدیران ستاد نیز اکثریت قریب به اتفاق افراد کسانی بودند که یا در بدنه تأمین اجتماعی کار کرده یا در وزارت رفاه بوده‌اند.

وی خواستار قضاوت منصفانه درباره انتصاب‌های تأمین اجتماعی شد و گفت: هیچ یک از انتصاب‌ها بدون ارتباط کاری نبوده است، هر کس از بیرون آمده به نوعی با این سازمان ارتباط داشته است، بنابراین برخلاف مطالبی که در برخی گروه‌ها منتشر می‌شود، اعلام می‌کنیم که مدیران جدید با سازمان ارتباط داشته‌اند و بدنه آن را می‌شناسند، تنها تفاوت اینجاست که تاکید بر رشد افراد از رده‌های پایین به بالاست.

کاهش پرداخت از جیب مردم توصیه مقام معظم رهبری است

معاون فرهنگی اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی یکی از دلایل طولانی شدن روند انتخاب مدیران جدید برای تأمین اجتماعی را انتخاب بهترین گزینه دانست و گفت: گزینه‌هایی که برای حوزه درمان مدنظر بودند، دعوت به گفت‌وگو شدند و سعی کردیم بهترین گزینه را با گفت‌وگو برای شناخت انتخاب کنیم؛ البته همه گزینه‌ها متدین، کاربلد و متخصص بودند و همدیگر را سفارش می‌کردند اما بدون تعارف کسی که خودش به دنبال مسئولیت بوده را حذف کردیم و حتی در انتصابات درنظر نمی‌گیریم.

وی با اشاره به این که دکتر رجالی نیز اشتیاقی برای پذیرش مسئولیت نداشت، گفت: گرچه دوست داشتیم جوان‌تر از مدیران کنونی انتخاب کنیم اما دیدیم جوان‌ترها تجربه لازم را کسب نکرده‌اند و قول گرفتیم و قول می‌گیریم اگر یک سال دیگر قرار بر این شد که جابه‌جایی انجام شود باید با انبوهی از گزینه‌ها روبه‌رو باشیم.

اسفندیاری با تاکید بر اینکه اصفهان باید صادر کننده مدیر باشد، خاطرنشان کرد: همانگونه که در زمان جنگ و دوره‌های گذشته رایج بود، باید اینگونه باشد که اگر جایی دچار مشکل شدیم از اصفهان مدیر ببریم همچنین نکته دیگری که در حوزه تأمین اجتماعی از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار بوده این است که باید پرداخت‌ها با عدالت باشد، کاهش پرداخت از جیب مردم توصیه مقام معظم رهبری است.

جامعه پزشکی ایثار کند / در‬ زمینه تعرفه‌ها باید وضعیت اقتصادی را درنظر بگیریم

وی با اشاره به اینکه سازمان تأمین اجتماعی از تعرفه‌های واحد، رنج می‌برد، گفت: باید تعرفه‌ها واحد شود اما ضمن اینکه برای پزشکان و همه ارزش قائل هستیم می‌گوئیم اگر فکر می‌کنید تعرفه‌های پزشکی واقعی نیست، پزشکان نیز تا حدودی کوتاه بیایند، برخی پزشکان انتظار داشتند تعرفه‌های پزشکی متناسب با افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگر افزایش پیدا کند اما با اینکه قبول داریم هزینه‌های درمان سنگین است باید جامعه پزشکی نیز ایثار و از خودگذشتگی کند بالای ۸۰ درصد جامعه پزشکی این گونه هستند و در زمینه تعرفه‌ها نیز باید وضعیت و جیب مردم و وضعیت اقتصادی در نظر بگیریم.

شایسته‌سالاری و شایسته‌گزینی اولویت سازمان تأمین اجتماعی است

علیرضا جلولی مشاور و بازرس ویژه مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی نیز در ادامه این سازمان را وامدار همه ۴۷ میلیون نفر بیمه شده اصلی سازمان و بلکه همه مردم ایران دانست و گفت: امیدواریم مدیران جدید بدانند که چه مسئولیتی را تحویل می‌گیرند و وضعیت به گونه‌ای است که تلاش شبانه‌روزی و مجدانه را از سوی مدیران جدید می‌طلبد.

وی نکته مغفول مانده را استفاده از متخصصان دانست و افزود: این نکته را نباید فراموش کنیم که کارشناسان متخصصی در حوزه درمان و بیمه در طول این سال‌های متمادی به هر دلیل و انگیزه‌ای دیده نشده‌اند سفارش اکید مقام عالی سازمان استفاده از نیروهای مجرب، کارآزموده و جوان و دارای انگیزه‌های انقلابی برای خدمت به سازمان و بیمه شدگان است که اگر بخواهیم در یک عبارت خلاصه کنیم شایسته سالاری و شایسته گزینی است که باید به عنوان پنجره واحد ما به منابع انسانی سازمان در بیمه و درمان در استان شود.

به گزارش ایمنا، در پایان این مراسم از خدمات دکتر محسن ریاضی و دکتر علی اعتصام‌پور تقدیر و مرتضی حاجی کاظمی به عنوان سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان و دکتر محمد رجالی به عنوان مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان معرفی شد.

کد خبر 571077

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی بیمه تأمین اجتماعی مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تأمین اجتماعی استان اصفهان مدیران جدید دانست و گفت جیب مردم تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: تخصص بدون تعهد و هم تعهد بدون تخصص، زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند و در این رابطه وظیفه ما برخورد مدیریتی است و از این حیث از بالاترین مقام سازمان تا پایین‌ترین سطوح سازمانی هیچ استثنایی در مبارزه با فساد وجود ندارد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی در نشست تخصصی «حکمرانی اسلامی، فسادستیزی و اقتصاد مردمی» که از سوی شورای امر به معروف و نهی از منکر این سازمان به‌مناسبت سالروز صدور فرمان تاریخی مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با فساد، فسادستیزی را مقدمه تحقق عدالت در حکمرانی اسلامی و اولویت راهبردی این سازمان برشمرد و اظهار کرد: با توجه به گستردگی و تنوع خدمات سازمان و تأثیر آن بر اقتصاد کلان نمی‌توانیم به‌صورت شعاری با مقوله مبارزه با فساد برخورد کنیم و باید در این زمینه عزم جدی وجود داشته باشد و از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد، طراحی و ایجاد سه سامانه نظارتی در این سازمان برای استفاده از ظرفیت نظارت مردمی بوده است، ظرفیتی که می‌تواند به صورت سیستمی ضمن ایجاد بازدارندگی، درامر مبارزه با فساد نقش جدی داشته باشد، علاوه بر این تلاش برای شفاف کردن اطلاعات و حرکت به سوی ارائه برخط خدمات در مصادیقی نظیر لیست هوشمند، تحلیل داده‌های خدمات غیرحضوری بیمه‌ای، نسخ الکترونیک و اسناد پزشکی در واقع در مسیر ایجاد الگویی از نظارت سیستماتیک در امر مبارزه با فساد است که در این سازمان به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی افزود: رهبر انقلاب در یکی از جلسات درس خارج فقه خود، از معصوم (ع) روایت می‌کنند که همه مسئولان با دست بسته وارد صحرای محشر می‌شوند، کسی که مسئولیت و کارش را درست انجام داده باشد دست‌هایش گشوده و آن‌که گناهکار باشد به زنجیر کشیده می‌شود، با این اوصاف مایه تعجب است که در چنین مکتبی و با چنین باوری، چطور برخی به دنبال مسئولیت هستند.‌

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به بخش‌هایی از فرمان هشت‌ماده‌ای مقام معظم رهبری گفت: یکی از اهداف حاکمیت اسلامی تحقق عدالت است و مبارزه با فساد مقدمه تحقق این هدف متعالی است، از این منظر در حکمرانی اسلامی داشتن روحیه مبارزه با فساد از ویژگی‌های مهم همه کسانی است که پا در این عرصه می‌گذارند، علاوه بر این مقبولت یا پذیرش مردم، مشروعیت، اقتدار و کارآمدی چهار مؤلفه اصلی در حکمرانی اسلامی است، البته رهبر انقلاب در تبیین اندیشه سیاسی حاکمیت اسلامی تذکر داده‌اند که مردم علاوه بر مقبولیت، رکن تحقق مشروعیت هم هستند.

موسوی با تأکید بر اهمیت جایگاه و نقش مردم در حکمرانی اسلامی گفت: ما امروز در سرمایه اجتماعی، چالش‌هایی داریم و اگر بخواهیم یک مأموریت مهم برای سازمان تأمین‌اجتماعی تعریف کنیم، آن ماموریت ایجاد ارزش افزوده در سرمایه اجتماعی نظام است که حتی با یک ابهام یا شائبه کوچک در حوزه فساد نیز می‌تواند آسیب ببیند. پدیده شوم فساد و ضعف‌های مدیریتی در مشروعیت و مقبولیت و کارآمدی نظام مؤثر است و جایی که فساد وجود داشته باشد، ناکارآمدی هم وجود خواهد داشت، رویدادها و تحولاتی چون عملیات وعده صادق مردم را خوشحال کرده و روی مؤلفه اقتدار، تأثیر مثبت دارد و در مقابل فساد احتمالی ولو کوچک روی اقتدار اثر منفی می‌گذارد و از همین باب است که پرداختن به این موضوع یکی از اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی است.

وی با تاکید بر نقش و جایگاه مردم در فسادستیزی گفت: در سخت‌ترین شرایط کشور وقتی مردم در صحنه حضور پیدا می‌کنند بر چالش‌ها غلبه می‌کنیم؛ چنان که در فتنه‌های مختلف وقتی ملت شریف ایران به صحنه آمدند آب سردی بر پیکر دشمن ریخته شد، در بحث فسادستیزی نیز نقش مردم به عنوان مهم‌ترین مولفه حکمرانی اسلامی، بسیار مهم است و به همین مناسبت رهبر انقلاب در ابتدای دولت سیزدهم بحث مشارکت مردم در مبارزه با فساد را مطرح کردند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن تقدیر از تلاش‌های همکاران این سازمان برای تأسیس سامانه‌های مختلف نظارت مردمی در حوزه‌های حراست، بازرسی و تخلفات اداری، اظهار کرد: طراحی و ایجاد سه سامانه نظارتی در این سازمان در جهت استفاده از ظرفیت نظارت مردمی بوده است، ظرفیتی که می‌تواند به صورت سیستمی ضمن ایجاد بازدارندگی، درامر مبارزه با فساد نقش جدی داشته باشد. علاوه بر این تلاش برای شفاف کردن اطلاعات و حرکت کردن به سوی ارائه برخط خدمات در مصادیقی نظیر لیست هوشمند، تحلیل داده‌های خدمات غیرحضوری بیمه‌ای، نسخ الکترونیک و اسناد پزشکی در واقع در مسیر ایجاد الگویی از نظارت سیستماتیک در امر مبارزه با فساد است که در این سازمان به صورت جدی پیگیری می‌شود. البته باید توجه کنیم که پس از انجام نظارت‌های سیستمی پاسخ و اقدامات انجام شده باید به گزارشگران نیز انتقال پیدا کند تا انگیزه نظارت مردمی تقویت شود و این مسئله با رویکرد سیستمی نسبت به موضوع قابل حل است.‌

موسوی با تأکید بر این‌که مبارزه با فساد را باید در ابعاد و اندازه واقعی آن ببینیم، اظهار کرد: رسانه‌های معاند که به‌دنبال القای ناکارآمدی نظام هستند، دست به بزرگنمایی برخی حوادث می‌زنند. درست است که وقتی صحبت از فسادستیزی می‌شود باید عمدتاً روی دانه درشت‌ها تمرکز کنیم، با این‌حال اگر این اندازه‌سازی‌ها باعث چشم‌پوشی از موارد کوچک‌تر شود رویه ما رویه درستی نخواهد بود؛ چه اگر به موارد کوچک فساد توجه نکنیم ظرفیت تبدیل شدن به موارد بزرگ را دارند، در واقع در برخورد با اصل فساد نباید مماشات کنیم، اگر چه نحوه برخوردها باید متناسب با ابعاد تخلف باشد. گاهی ممکن است با امر به معروف و نهی از منکر بتوان با فسادی مقابله یا از آن پیشگیری کرد و گاهی هم لازم است با برخورد جدی‌تر به مسائل ورود کنیم، چه اگر با فسادهای کوچک به نحو مقتضی برخورد نکنیم تبدیل به فسادهای بزرگتر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با سفارش و سفارش‌پذیری نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد، اظهار کرد: هم تخصص بدون تعهد و هم تعهد بدون تخصص؛ زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند و در این رابطه وظیفه ما برخورد مدیریتی است و از این حیث از بالاترین مقام سازمان تا پایین‌ترین سطوح سازمانی هیچ استثنایی در مبارزه با فساد وجود ندارد؛ چرا که تأمین‌اجتماعی یک سازمان با ۴۶ میلیون مخاطب مستقیم است که به‌صورت غیرمستقیم هم با همه آحاد مردم در ارتباط است و تعهدات بین نسلی و وظایفی مهم و سنگین بر دوش این سازمان است، با توجه به گستردگی و تنوع خدمات سازمان و تأثیر آن بر اقتصاد کلان نمی‌توانیم به‌صورت شعاری با مقوله مبارزه با فساد برخورد کنیم و باید در این زمینه عزم جدی وجود داشته باشد و از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه دولت مردمی سیزدهم با شعار مبارزه با فساد روی کار آمد و مردم به این واسطه به این دولت اعتماد کردند، گفت: صحت و دقت انتصابات از همان روز اول مسئله ما در سازمان تامین اجتماعی بود، از همان ابتدا به دنبال افراد متعهد و متخصص بودیم و همچنان هم قاعده در مجموعه ما همین است، به خصوص در موضوعات اقتصادی، واحدهای نظارتی سازمان تأمین اجتماعی باید نظارت دقیق داشته باشند و در مجموعه‌هایی مثل بانک رفاه و شستا، فضا را به‌خوبی رصد کنند.

موسوی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای سازمان تأمین اجتماعی در بحث انتصابات، توجه به جوان‌گرایی است، افزود: به هر حال مجموعه‌ای که مأموریت بین نسلی دارد باید به کادرسازی توجه کند؛ چه بدون تجدید قوا و احیای درونی نمی‌توان به درستی در مسیر توسعه خدمات حرکت کرد و مأموریت‌ها را به خوبی انجام داد؛ یعنی در مبارزه با فساد در کنار برخوردهای سلبی باید به موارد ایجابی و افزایش کارآمدی مانند کادرسازی نیز توجه کرد.

وی با اشاره به تشکیل کمیته صیانت در این سازمان در همان ماه‌های ابتدایی مدیریت جدید، اظهار داشت: با تشکیل این کمیته پرونده‌هایی که چندین سال مسکوت مانده بود با همکاری قوه محترم قضاییه به نتیجه رسید و دستاوردهای چشمگیر مالی برای سازمان تأمین اجتماعی داشت و در ادامه مسیر نیز ما همچنان به کمک سایر قوا برای حرکت در این مسیر نیازمندیم.

کد خبر 749348

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری