Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: در شروع کار دولت با هجمه سنگین کرونا روبه‌رو بودیم و روزانه ۵۰ هزار بیمار شناسایی می‌شدند و ۷۰۰ نفر نیز جان خود را از دست می‌دادند و یک فاجعه در کشور رقم خورده بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ بهرام عین‌اللهی اظهار داشت: یکی از شغل‌های بسیار شریف در حوزه سلامت که در جامعه بسیار مؤثر و اثرگذار است، خبرنگاری سلامت است و این قشر می‌دانند که هر کسی که آگاه‌تر باشد، مسئولیت بیشتری هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خبرنگاران در قبال ملت، کشور، باورها و اعتقادات مردم، منافع ملی، تجاوز فکری و اندیشه‌های بیگانه و اخلاق جامعه، مسئول هستند و این مسئولیت نه‌تنها باعث محدودیت نمی‌شود بلکه راه رسیدن به کمال را در این حرفه مقدس هموارتر می‌کند و خبرنگاران به جایگاهی می‌رسند که جز رضایت خداوند را نمی‌بینند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: اعتقاد داریم که خبرنگاران عاشق واقعی انسانها و سلامت آنها هستند و بر ما واجب است که مقام شامخ خبرنگاران را گرامی بداریم. در نظام سلامت، عوامل مختلفی بر سلامت جامعه اثرگذار است و تأمین سلامت، فقط محدود به وزارت بهداشت نیست بلکه هر سازمان، ارگان و حتی کارخانه‌ای باید پیوست سلامت داشته باشد.

عین‌اللهی ادامه داد: وزارت بهداشت در تأمین سلامت مردم، معلول علت‌ها یعنی بیماری‌ها و حوادث و سوانح است بنابراین سلامت، یک امر همگانی است و نقش خبرنگاران در حوزه سلامت، بسیار مؤثر است، به‌عنوان نمونه آلودگی هوا در برخی کلان‌شهرها، صدمات جدی به سلامت مردم وارد می‌کند که باید به این عوامل پرداخته شود.

وی خاطرنشان کرد: سلامت، پایه تمام کارهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و احتمالاً خیلی افراد تا قبل از پاندمی کرونا، نقش سلامت را به‌طور ملموس حس نکرده بودند اما دیدند که در صورت صدمه به سلامت، همه امور از جمله آموزش، معیشت، مسافرت‌ها و تفریحات دچار اختلال می‌شود.

وزیر بهداشت گفت: نیازمند راهنمایی‌های خبرنگاران سلامت هستیم چون با چشمان تیزبین خود، کاستی‌ها و کمبودها را می‌بینند و وزارت بهداشت در جهت رفع این کاستی‌ها، حرکت و تلاش می‌کند. سلامت مردم نیاز به همکاری همگانی دارد و نقش رسانه‌ها و خبرنگاران، بارز و مهم است.

عین‌اللهی ادامه داد: در شروع کار دولت با هجمه سنگین کرونا روبه‌رو بودیم و روزانه 50 هزار بیمار شناسایی می‌شدند و 700 نفر نیز جان خود را از دست می‌دادند و یک فاجعه در کشور رقم خورده بود اما به‌لطف الهی با همکاری مردم، تلاش‌های مدافعان سلامت و ترغیب مردم توسط رسانه‌ها برای واکسیناسیون، تأمین واکسن خارجی و داخلی در 6 مجموعه واکسن‌سازی داخلی، وضعیت بهبود یافت و تا امروز بیش از 148 میلیون دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است که عاملی برای مقابله با کرونا بود. اگر عید امسال شاهد شور و نشاط و شوق مردم بودیم، نتیجه همکاری مردم، رسانه‌ها و مدافعان سلامت بود.

وی تأکید کرد: خبرنگاران سلامت تلاش کنند که در حوزه سلامت، امیدآفرین باشند. در ایام کرونا و محدودیت‌ها که همه در منزل بودند، نیروهای بهداشتی و درمانی در صحنه خدمتگزاری به مردم حضور داشتند و قدردانی از زحمات آنها، یکی از رسالت‌های ما است چراکه جامعه پزشکی در همه رده‌های بهداشتی و درمانی، ایثارگر هستند.

وزیر بهداشت یادآور شد: مهمترین رسالت ما در حوزه سلامت، خدمتگزاری به محرومان است. با کمک رسانه‌ها و همت همکاران امیدواریم که خدمات شایسته‌ای به محرومان ارائه کنیم. در همه عرصه‌ها، نیروهای بهداشتی و درمانی حضور پررنگ و فعالی دارند. یکی از ویژگی‌های خبرنگاران سلامت نیز حضور در میدان و طرح مشکلات مردم است و به همکاران خودمان نیز توصیه کرده‌ایم که "برای موفقیت، باید در میدان حضور داشته باشید و باید از نزدیک مشکلات را شناسایی و در جهت حل آنها، حرکت کرد."

عین‌اللهی گفت: برنامه وزارت بهداشت در دوره جدید "عدالت و تعالی نظام سلامت" است. در هر دوره وزارت بهداشت طرح‌های مختلفی مطرح و اجرا شده است اما در این دوره، طرح ما عدالت و تعالی نظام سلامت است و مهمترین کار ما باید تحقق عدالت در سلامت باشد. امروز در مناطق مختلف کشور حتی در تهران و جنوب شهر، این عدالت وجود ندارد و دولت سیزدهم نیز در این راه تلاش می‌کند.

ایران توانست با موفقیت چالش کرونا را مدیریت کندآمار کرونا در ایران| فوت 28 نفر در شبانه‌روز گذشته

انتهای پیام/+

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا حوزه سلامت وزارت بهداشت وزیر بهداشت عین اللهی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۷۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز

آفتاب‌‌نیوز :

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد