Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:54:08 GMT

وضعیت منطقه لندفیل سراوان نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۷۶۵۹

وضعیت منطقه لندفیل سراوان نگران کننده است

به گزارش خبرنگار مهر، جبار کوچکی نژاد بعد از ظهر سه شنبه در جلسه پیگیری پروژه‌های مدیریت پسماند رشت با اشاره به ورود خوب مجلس، کمیسیون‌های تخصصی و همراهی بی‌شائبه دولت در زمینه مسئله پسماند، اظهار کرد: اعتبارات مناسبی برای مدیریت پسماند شهرهای شمالی در نظر گرفته شده است.

کوچکی‌نژاد به بازدید اعضای کمیسیون تلفیق مجلس از سراوان و رودخانه‌های شهر رشت در موعد بررسی لایحه بودجه پیشنهادی دولت اشاره کرد و گفت: در تبصره ۱۴ بودجه ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای حوزه پسماند اعتبار پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده رشت و خمام در مجلس همچنین ادامه داد: در سفر رئیس جمهور به استان گیلان نیز ۶۰۰ میلیارد به موضوع مدیریت پسماند استان و شهر رشت اختصاص یافته است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اختصاص با بیان اینکه تخصیص اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در تبصره ۶ بند «ی» بودجه برای محیط زیست با گرایش شهرهای شمالی از دیگر اقدامات مجلس است، اضافه کرد: در یکی از تبصره‌ها از محل فروش نفت نیز ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت پسماند در نظر گرفته شده که باید از این منابع بهترین استفاده ممکن را ببریم.

وی با ابزار نگرانی از وضعیت لندفیل سراوان و فرآیند پردازش زباله در کارخانه کودآلی لاکان، تصریح کر: شورای تأمین استان گیلان هر چه سریع‌تر ورود کرده و در راستای صیانت از منافع مردم اقدامات لازم را انجام دهند.

کوچکی‌نژاد با اشاره به اینکه شناسایی یک نقطه دیگر برای دپوی زباله به شکل اصولی و تعطیل شدن لندفیل سراوان باید در کوتاه‌ترین زمان و سریعاً انجام شود، افزود: نیازمند حمایت‌های بیشتر از شهرداری رشت هستیم.

کد خبر 5475958

منبع: مهر

کلیدواژه: جبار کوچکی نژاد مجلس شورای اسلامی اعتبارات مدیریت پسماند ماه رمضان 1401 شب قدر بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا راهپیمایی روز قدس شب احیا ماه مبارك رمضان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهادت حضرت علی خراسان رضوی بارش باران مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟

رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در مورد دلایل تبدیل ۱۵۴ قرارداد به ۱۴ قرارداد اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی شهرداری تهران، موضوع رفت و روب و نظافت شهر است. چندین سال و در ادوار مختلف بر روی این موضوع و نحوه پاکسازی و نظافت شهر فکر و کار شده و همچنین قوانین و قرارداد‌هایی منعقد و یا اصلاح شده است. 

وی افزود: در نیمه‌دوم دهه هشتاد، قرارداد‌ها به صورت تجمیعی بسته شد. ۱۸۰ قرارداد به ۵ قرارداد تبدیل و شهر به ۵ پهنه تقسیم و به پیمانکاران واجد شرایط واگذار شد. علت این موضوع مکانیزه کردن رفت و روب شهر توسط پیمانکاران بود. این طرح همچنین در نیمه اول دهه نود هم ادامه داشت که وضعیت رفت و روب خوبی را در آن مقطع شاهد بودیم. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه از نیمه دوم دهه نود تعداد قرارداد‌ها به بیش از ۱۵۰ قرارداد افزایش یافت، ادامه داد: این امر موجب تکثر و در واقع تضعیف پیمانکاران شد و در نتیجه شاهد آغاز روند کاهش کیفیت نظافت و رفت و روب شهر بودیم. 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه امروز یک تجربه خوبی را از گذشته کسب کردیم و با یک نگاه بلند ۱۵۴ قرارداد را به ۱۴ قرارداد تبدیل کردیم، تصریح کرد: پیمانکارانی که توانایی فنی، مدیریت و مالی بهتری داشتند با شرکت در مناقصه کار را آغاز کردند. زمان اجرای قرارداد‌ها از یک سال به سه سال افزایش یافت و شرایط برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم شد تا پیمانکاران با توجیه اقتصادی پای کار نظافت شهر بیایند و در این حوزه با نگاهی ۳ ساله سرمایه‌گذاری کنند. 

محمدی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی ۳ ماهه‌ای که قرارداد‌های جدید به پیمانکاران ابلاغ شده است، در حوزه تنظیف و نگهداشت شهر بالغ بر ۲هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در سازمان مدیریت پسماند سرمایه‌گذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • کاروان المپیک و پارالمپیک پاریس نگران بودجه!
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران میزان بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • پولادگر: اعزام گلبال به پارالمپیک قطعی شد/نگران بودجه هستیم
  • نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند