Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ استاندار فارس گفت: حدود ۷۰۰ واحد راکد و نیمه‌تعطیل در فارس وجود دارد که با اجرای طرح جذب سرمایه‌گذار یا شریک جدید، بخش عمده آنها احیا می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمد هادی ایمانیه عصر امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه با همکاری شهرک‌های صنعتی و سازمان صمت استان تا 15 اردیبهشت لیستی از کارخانه‌هایی که راکد یا نیمه‌تعطیل هستند و یا حتی ساخت آنها تکمیل نشده تهیه شود، اظهار داشت: این لیست از طریق صدا و سیما، رسانه‌ها، فضای مجازی و بیلبوردهای سطح شهر باید اطلاع‌رسانی شود تا سرمایه‌گذار جدید برای آنها جذب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بین این کارخانه‌های راکد، نیمه‌فعال و تکمیل نشده استان فارس واحدهایی هستند که صاحبان آنها حاضرند به صورت مشارکتی کار را دنبال کنند یا کارخانه را به صورت کامل به سرمایه‌گذار جدید واگذار کنند، گفت: این امر اگر محقق شود به نفع سرمایه‌گذار است چون بسیاری از مراحل اداری کار پیش رفته و استعلامات لازم گرفته شده است.

استاندار فارس بیان کرد: نزدیک به 700 واحد تولیدی در استان فارس داریم که راکد و نیمه‌تعطیل هستند و با این طرح می‌توان بخش عمده آنها را به چرخه تولید بازگرداند.

وی با بیان اینکه امروز در این جلسه پرونده 11 واحد تولیدی و کارخانه که مشکلاتی با سازمان‌های مختلف و بانک‌ها داشتند مطرح شد، اظهار داشت: مشکلات 10 واحد برطرف شد و رفع مشکل یک واحد نیز به جلسه فردا موکول شد.

ایمانیه با بیان اینکه اگر لازم باشد برای رفع مشکل این واحد تولیدی به تهران می‌رویم و در سطح وزارت مشکل آنها را پیگیری می‌کنیم، افزود: چند روز پیش نیز برای رفع مشکل کارخانه کاغذ زاگرس به تهران رفته و مسائل این کارخانه را برطرف کردیم.

18 واحد تولیدی راکد در استان کهگیلویه و بویراحمد به چرخه تولید باز می‌گردد روایت آزادسازی سرمایه‌هایی که بانک‌ها در استان سمنان تملک کردند؛ احیای واحدهای تولیدی راکد گام مهم در تحقق شعارِ سال 33 واحد صنعتی راکد گلستان احیا شد/ 9 هزار و 710 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید پرداخت شد

220 واحد صنعتی راکد و نیمه‌تعطیل فارس احیا می‌شوند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به 4 هزار و 100 واحد صنعتی در فارس دارای پروانه بهره‌برداری از سازمان صمت هستند که نزدیک به 675 واحد صنعتی راکد و نیمه‌تعطیل هستند، اظهار داشت: هدفگذاری که وزارت صمت کرده امسال باید 160 واحد صنعتی تعطیل و نیمه‌تعطیل فارس به چرخه تولید بازگردد اما سازمان صمت استان این هدفگذاری را ارتقا داده و برخود تکلیف کرده که امسال 220 واحد صنعتی راکد و نیمه‌تعطیل فعال شود.

حمیدرضا ایزدی با اشاره به دستور استاندار فارس برای ارائه اطلاعات این واحدها به سرمایه‌گذارن جدید، گفت: هر کدام از این واحدها که مایل باشند واحد خود را واگذار کنند یا به صورت مشارکتی اداره کنند از آن استقبال و تا نیمه اردیبهشت‌ماه اطلاعات این واحدها از طریق صدا و سیما، تبلیغات شهری و غیره اطلاع‌رسانی عمومی می‌شود.

انتهای پیام/422/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راکد و نیمه تعطیل واحد صنعتی راکد سرمایه گذار واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه

محسن دارابی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت : در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحد‌هایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح‌ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحد‌های تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرز‌های ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحد‌های صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحد‌های صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحد‌هایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کار‌هایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانک‌ها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده