Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا در یک جلسه استماع روز سه‌شنبه بار دیگر تأکید کرد واشنگتن بازگشت به برجام را بهترین مسیر در خصوص برنامه هسته‌ ای ایران می‌داند.

وزیر خارجه آمریکا در این نشست که امروز سه‌شنبه در کمیته روابط خارجی مجلس سنا برای بررسی بودجه وزارت خارجه آمریکا در سال مالی ۲۰۲۳ برگزار می‌شد تصریح کرد: «بدون اینکه بخواهم نیش و کنایه بزنم باید بگویم ما موقعیت بسیار چالش‌انگیزی را به ارث بردیم: برنامه هسته‌ ای ایران که در حال تاخت و تاز بود و فعالیت‌های مخربی که در سراسر منطقه تشدید شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او در ادامه گفت: «تصمیم برای خروج از برجام و تلاش برای اعمال فشار حداکثری علیه ایران، هر هدفی که داشت به نتایج مدنظر ختم نشده بود و بر عکس، باعث ایجاد یک برنامه هسته‌ای خطرناک‌تر شده بود. زمان گریز هسته‌ای ایران از یک سال به حدود چند هفته رسید.»

وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: «این‌ها مسائلی هستند که باید به آنها رسیدگی کنیم. ما همچنان معتقدیم که بازگشت به پایبندی به برجام بهترین روش برای رسیدگی به چالش‌های هسته‌ای ایجادشده از سوی ایران خواهد بود.»

او در ادامه ادعا کرد: «از این طریق همچنین می‌توانیم اطمینان حاصل کنیم ایران که همین حالا به ستیزه‌جویی‌های باورنکردنی روی آورده به سلاح هسته‌ ای یا توانایی دستیابی به آن در مدت زمان کوتاه دست پیدا نخواهد کرد.»

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا مدعی شده قصد دارد از طریق مذاکراتی که چندین دور آن در شهر وین برگزار شده زمینه‌های بازگشت آمریکا به برجام را فراهم کند اما تا به حال از انجام اقدامات لازم در این خصوص خودداری کرده است.

مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از چند ماه پیش دچار وقفه شد. دولت آمریکا از زمان آغاز این مذاکرات به جای پیشنهاد دادن ابتکارهای عملی برای پیشرفت گفت‌وگوها بارها تلاش کرده طرف‌های مختلف به ویژه ایران را به کند کردن روند مذاکرات متهم کند.

یکی از دلایل عدم انجام اقدامات لازم از سوی طرف‌های آمریکایی در مذاکرات وین مخالفت‌های نماینده‌های کنگره با سیاست‌های دولت بایدن در خصوص برجام بوده است. یکی از انتقادات این گروه از قانونگذاران آمریکایی این است که برجام به همه حوزه‌های اختلاف آمریکا با ایران از جمله فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی ایران نمی‌پردازد.

بلینکن در نشست روز سه‌شنبه در پاسخ به سوال یک سناتور امریکایی در همین زمینه مدعی شد که چنانچه ایران به «سلاح هسته‌ای» دست پیدا کند تهدید این کشور در تمامی زمینه‌های دیگر نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

او همچنین مدعی شد: «توافق [برای بازگشت به برجام]، اگر به آن دست پیدا کنیم، به هیچ عنوان توانایی یا عزم ما در کنار متحدان و شریکانمان را برای مقابله با آنها (ایرانی‌ها) در تمامی این زمینه‌های را کم نمی‌کند.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: برجام فشار حداکثری سلاح هسته ای دست پیدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۹۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟

همه چیز به شرایط و همچنین هدف شما از سفر بستگی دارد. با این اوصاف سری به چند مقصد در جنوب ایران می‌زنیم و شرایط سفر مثل بهترین روش حمل و نقل، نحوه رزرو هتل و بهترین زمان برای سفر را با توجه به شرایط شما بررسی خواهیم کرد. در عین حال نکاتی که در زمان برنامه‌ریزی و همچنین در طول سفر خود باید رعایت کنید را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

چه فصلی برای سفر به جنوب مناسب است؟

شهرها و جزیره‌های جنوبی ایران از جمله مقاصد گرمسیر هستند که برای سفر در فصل‌های سرد سال بهترین شرایط را دارند. یعنی پاییز و زمستان خبری از هوای سرد در آن‌ها نیست و می‌توانید هوای معتدل و بهاری را در آنجا تجربه کنید. پس چه زمانی بهتر از فصول سرد برای سفر به جنوب ایران که هوایی مطبوع چشم انتظار شماست.

البته که همین هوا و شرایط مناسب برای سفر، تعداد مسافرانی که به مقاصد جنوبی سفر می‌کنند را افزایش می‌دهد، بنابراین به یک برنامه‌ریزی دقیق برای زمان سفرتان نیاز دارید و بهتر است زمانی به غیر از تعطیلات یا آخر هفته را برای سفر انتخاب کنید. چرا که علاوه‌بر ازدحام جمعیت، در مراکز تفریحی و سواحل، هزینه‌های سفر شما نیز افزایش پیدا می‌کند. اما اگر به دلیل نداشتن زمان کافی، می‌خواهید در تعطیلات به سفر بروید، فراموش نکنید که این مقاصد به اندازه کافی جذابیت دارند که سفر به آن‌ها قطعا در شلوغی‌ها هم ارزش زیادی دارد.

در مقابل یکی از مهم‌ترین تفریحات و جاذبه‌های جنوب کشور، سواحل زیبای خلیج فارس و تفریحات آبی آن است. ویژگی که باعث می‌شود بتوانید برای سفر در بهار نیز برنامه‌ریزی کرده و علاوه‌بر کاهش هزینه‌های سفر، گرمای هوا را به خنکی دریا بسپارید. ضمن اینکه امکان سفر در ایام خلوت سال را خواهید داشت.

علاوه‌بر این، مقاصدی مثل کیش در فصل تابستان تخفیف‌های ویژه‌ای را برای اقامت و همچنین تفریح و خرید در مراکز تجاری در نظر می‌گیرند که برای یک سفر اقتصادی با بهترین امکانات مناسب است. پس به‌طور کلی می‌توان گفت بهترین فصل سفر به جنوب ایران از اواسط پاییز تا اواخر تابستان است اما همه چیز به شرایط شما بستگی دارد و با توجه به مزایا و معایب هر فصل می‌توانید برای سفر خود برنامه‌ریزی کنید.

بهترین مسیر و وسیله برای سفر به جنوب

سفر به جنوب ایران، به‌ویژه جزایر خلیج فارس به‌عنوان مهم‌ترین و پرطرفدارترین مقصدهای زمستانه با روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. یعنی می‌توانید برای سفر زمینی یا هوایی اقدام کنید که در این زمینه نیز باید چند فاکتور کلی را در نظر بگیرید.

سفر هوایی به جزایر قشم و کیش سریع‌ترین و راحت‌ترین روش است که معمولا طرفدار زیادی هم دارد. هر دو جزیره دارای فرودگاه هستند که از این نظر نیز مشکلی نخواهید داشت. البته هزینه بلیط هواپیما بیشتر از قطار و اتوبوس است که همین مورد می‌تواند یکی از معایب سفر هوایی باشد. اما اگر قصد سفرهای کوتاه مثلا سفری سه الی چهار روزه را داشته باشید، بهترین روش، خرید بلیط هواپیماست. گاهی در فصل‌های کم مسافر می‌توانید بلیط چارتری و لحظه آخری را نیز با قیمت کمتر خریداری کرده و سفر اقتصادی‌تری داشته باشید.

سفر زمینی به جزایر با اتوبوس، قطار و خودروی شخصی امکان‌پذیر است که شما را از مبدا به بندرعباس می‌رساند و از این بندر به‌وسیله شناورهای دریایی می‌توانید خود را به جزایر برسانید. این روش گرچه هزینه بسیار کمتری از هواپیما دارد ولی مدت زمان بیشتری می‌طلبد و برای سفرهای طولانی‌تر یعنی سفرهای پنج الی هفت روزه گزینه مناسبی است.

در این مورد هم می‌توان گفت همه چیز به شرایط شما بستگی دارد و با در نظر گرفتن سه فاکتور هزینه، زمان سفر و همچنین سایر شرایط مثل طولانی یا کوتاه بودن مسیر و شرایط جسمانی می‌توانید بهترین وسیله را انتخاب کنید.

کجا میتونیم اقامت کنیم؟

پر مسافر بودن جنوب ایران به‌ویژه جزایر قشم و کیش باعث تنوع بالای هتل و اقامتگاه در این مقاصد شده است. جزیره کیش نسبت به قشم توریستی‌تر است و به همین علت دارای هتل‌های متنوع‌تر بوده و برخی از هتل‌های آن در تمام ایران و خاورمیانه منحصر به‌فرد هستند. در این جزیره مجموعه‌ای از هتل‌های لوکس و چند ستاره، در کنار هتل‌های اقتصادی قرار دارند و بدون دغدغه می‌توانید برای رزرو هتل در کیش با هر بودجه‌ای اقدام کنید.

جزیره قشم شاید در مقایسه با کیش تعداد هتل کمتری داشته باشد ولی به‌عنوان بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس با وجود تنوع بالایی از جاذبه‌های طبیعی، تفریحی و مراکز خرید تعداد زیادی هتل و هتل‌آپارتمان دارد که در شلوغ‌ترین ایام سال نیز می‌توانید در هتل‌های آن واحد اقامتی مورد نظر خود را رزرو کنید. بنابراین برای رزرو هتل آپارتمان در قشم نیز هیچ‌گونه دغدغه‌ای نخواهید داشت.

برای رزرو آنلاین هتل قبل از سفر با جستجوی آنلاین هتل‌ها در هر مقصد علاوه‌بر اینکه امکان مشاهده لیست هتل‌ها را دارید، می‌توانید اطلاعات هر یک را با جزئیات کاملی مثل عکس، امکانات، موقعیت مکانی، تعداد ظرفیت‌های خالی و همچنین نظرات سایر مسافران بررسی کرده و به سادگی هتل مورد نظرتان را رزرو کنید.

تا اینجا برنامه‌ریزی کلی سفر به جنوب ایران تکمیل شد اما اطلاع از برخی نکات به شما کمک می‌کند که سفر با کیفیت‌تری داشته باشید. پس در ادامه به جزئیات سفر مثل وسایل ضروری که به آن نیاز پیدا خواهید کرد و همچنین نکات کاربردی اشاره می‌کنیم.

چه وسایلی برای سفر به جنوب همراه داشته باشیم؟

بخش اصلی سفر به جنوب، تفریح است. پس هر چقدر مجهزتر سفر کنید، لذت سفرتان را دو چندان کرده‌اید. اگر می‌خواهید یک چک لیست از وسایل مورد نیاز برای سفر به جنوب ایران داشته باشید، یک لیست کاربردی را در اختیار شما قرار می‌دهیم. البته که هوای گرم جنوب نیز در انتخاب این وسایل بی‌تاثیر نیست.

کرم ضد آفتاب لباس خنک و راحت یک لباس بارانی عینک آفتابی لباس مناسب شنا کلاه تابستانی کفش تابستانه یا صندل چتر برای روزهای آفتابی لوازم بهداشتی (حوله، مسواک، خمیر دندان و غیره) بازی و لوازم سرگرمی برای طول مسیر کفش راحتی برای پاساژگردی اسپری دفع کننده حشرات داروهای شخصی کارت اعتباری و کارت شناسایی نکات مهم سفر به جنوب که باید بدانیم

در سفر به جنوب نکات زیر را مدنظر قرار دهید؛ نکاتی که شاید ساده به‌نظر برسند اما تاثیر زیادی در افزایش کیفیت سفر شما دارند.

اگر در پاییز و زمستان راهی جنوب می‌شوید، احتمالا به سرمای هوا عادت کرده‌اید اما فراموش نکنید در جنوب ایران خبری از سوز و سرما نیست، پس در چمدان خود فقط لباس‌های خنک و سبک بچینید و بار سفرتان را سنگین نکنید. در عین حال یک بارانی همراه خود داشته باشید که باران‌های جنوب در یک رگبار ناگهانی شما را خیس نکند. حتما هر دو الی سه ساعت یک بار ضد آفتاب خود را تمدید کنید تا با آفتاب تند جنوب پس از سفر رنگ پوستتان چند درجه تیره نشود. البته اگر اهل آفتاب گرفتن باشید، می‌توانید از پلاژهای اختصاصی استفاده کنید. قبل از سفر با کمی جستجو، لیستی از جاذبه‌های مقصدی که می‌خواهید به آن سفر کنید را یادداشت کرده و دسترسی به هر یک را بررسی کنید تا با رسیدن به مقصد زمان را از دست ندهید و بیشترین لذت را از سفرتان ببرید. البته این کار فقط برای تفریح نیست و حتی می‌توانید در پاساژگردی هم از آن استفاده کنید. یعنی یک لیست از پاساژها و کالاهایی که در آن به فروش می‌رسند، تهیه کنید. چشیدن غذاهای دریایی و محلی جنوبی بدون شک بخش مهمی از سفر شما خواهد شد که نباید آن را به هیچ‌وجه از دست بدهید. پس قبل از سفر یک لیست از بهترین رستوران‌های مقصد پیدا کنید و حتما چند وعده را به خوردن غذاهای دریایی و محلی اختصاص دهید.

مقاصد جنوبی به جزایر خلیج فارس محدود نمی‌شوند و شهرها و بنادر زیادی برای سفر وجود دارند که می‌توانید برای هر یک از آن‌ها برنامه‌ریزی کنید. البته که شرایط سفر و همچنین زمان سفر به تمامی آن‌ها تقریبا یکسان است. از جمله دیگر مقاصد جنوبی می‌توان بوشهر، چابهار و شهرهای مختلف خوزستان را معرفی کرد.

در نهایت اینکه بهترین زمان سفر را با توجه به شرایط خودتان در نظر بگیرید تا بیشترین لذت را از سفر ببرید. با این موارد و نکاتی که گفته شد، امکان برنامه‌ریزی تمام و کمال برای سفرتان را خواهید داشت و حتی می‌توانید بدون اینکه نیازی به رزرو تور داشته باشید یک برنامه سفر دوستانه یا خانوادگی را برای خود اجرا کرده و از دیدن مقصدی در جنوب ایران لذت ببرید.

کد خبر 849263

دیگر خبرها

  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ مدیریت بحران، محتمل‌ترین نتیجه سفر
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • ایران در مقابل هرگونه اقدام خصمانه‌ای ساکت نمی‌ماند