Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@16:24:54 GMT

این خوراکی سپر بدن مقابل بیماری‌ها

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۰۱۰۷

این خوراکی سپر بدن مقابل بیماری‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

سیر یکی از قدیمی‌ترین طعم دهنده‌ها در هنر آشپزی است و از گیاهان و نباتاتی است که موفق شده خود را به سنت‌های آشپزی در بسیاری از تمدن‌ها در سراسر جهان وارد کند.

سفر این گیاه ابتدا در طول دوران نوسنگی شروع شد؛ سه هزار سال پیش از میلاد به شرق میانه و شمال آفریقا رفت و به سرعت پس از رسیدن به اروپا گسترش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ارائه ارزش غذایی منحصر به فرد و مزایای دارویی بسیار زیاد، این گیاه به سرعت به عنوان یکی از هدایای با ارزش طبیعت شناخته شد که با پرورش انسان‌ها به صورت گسترده‌ای رواج یافت و در حال حاضر در سراسر جهان استفاده می‌شود.

سفر باور نکردنی این گیاه در طول تاریخ ما را به لمس تمدن‌های بزرگ جهان باستان نزدیکتر می‌کند، اما ریشه‌های واقعی آن در غرب و آسیای مرکزی نهفته است.

این گیاه وحشی به مدت هزاران سال تکامل یافته و در نهایت خود را به شکل سیر مدرن معرفی کرده است، سرخپوستان باستان که موفق به کشف سیر در حدود شش هزار سال پیش شدند، از خواص دارویی سیر غافل نشدند.

سوابق قابل توجه‌ای در مصر باستان وجود دارد که در آن، سیر به طور منظم توسط هر سه طبقه اشراف و مردم عادی و بردگان به عنوان چاشنی غذا، مواد تشکیل دهنده دارویی و ابزار آیین‌های مذهبی (به اعتقاد آن‌ها می‌توانست عمر را طولانی کند) مورد استفاده قرار می‌گرفت.

سیر دارای خواص ضد عفونی کننده برای درمان زخم‌ها است و در گذشته حتی به عنوان یک منبع مستقیم از قدرت شناخته می‌شد. امروزه با توجه به علم پزشکی، خواص متعدد و شگفت آوری از این گیاه بدست آمده است.

سرکوب بیماری‌ها با سیردرمانی

این گیاه به عنوان دارویی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها از سوی متخصصان پیشنهاد می‌شود. سیر برای درمان بیماری‌های مختلف مربوط به قلب و خون استفاده می‌گردد. این بیماری‌ها شامل فشار خون بالا، کلسترول خون بالا، بیماری قلبی کرونر، حمله قلبی و انواع سرطان‌ها می‌شود.

همچنین بعضی از افراد از سیر برای پیشگیری از سرطان کولون، سرطان معده، سرطان سینه و سرطان ریه استفاده می‌کنند.

از سیر برای درمان سرطان پروستات و مثانه نیز می‌توان استفاده کرد. از سیر برای درمان پروستات بزرگ شده، دیابت، ورم مفاصل، آرتروز، رینیت آلرژیک (تب یونجه)، اسهال مسافران، فشار خون بالا در اواخر بارداری، سرماخوردگی، پیشگیری و درمان عفونت‌های باکتریایی و قارچی استفاده می‌شود.

دیگر مصارف سیر شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار و همچنین برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد است.

خواص سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص آن شاید خود را مجبور به استفاده از آن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید، اما در برخی موارد هم باید در مصرف سیر احتیاط کنید.

جایگاه سیر در طب سنتی

در طب سنتی در تمامی تمدن‌ها روی خواص سیر بسیار تاکید شده است. سیر عفونت‌های تنفسی را درمان می‌کند. برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید.

سیر له شده را روی زگیل قرار دهید تا از بین برود. برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید. یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده برطرف شود.

بوی بد سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل رفع می‌شود. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن مشکل بوی بد را رفع میکند.

روزانه مصرف نصف یا یک حبه سیر خام توصیه می‌شود. آنتی اکسیدان‌های قوی موجود در آن، رادیکال‌های آزاد را که باعث پیری و بیماری می‌شود، خنثی می‌کند.

سیر با رقیق کردن خون، مانع لخته شدن خون می‌شود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می‌دهد.

عوارض جانبی مصرف سیر

مصرف سیر خوراکی برای عموم مردم مطمئن و ایمن است. سیر می‌تواند باعث بوی بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال شود.

این عوارض جانبی عموما در مصرف سیر خام بیشتر مشاهده می‌شود. همچنین سیر می‌تواند خطر خونریزی معده را نیز افزایش دهد. همچنین آسم و سایر واکنش‌های آلرژیک نیز ممکن است در افرادی که سیر مصرف می‌کنند، مشاهده شود.

منبع: طبیب من

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیر بیماری عوارض جانبی برای درمان بیماری ها خون بالا مصرف سیر بوی بد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت