Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد برادرزاده با اشاره به دغدغه حضور مسافران و ساختمان اداری در منطقه نور، رویان چمستان گفت: انشعابات غیرمجازی که در شهرستان نور تعیین تکلیف نشدند سبب اختلال خدمات‌رسانی و آبرسانی در شهرستان نور هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهزاد برادرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهارکرد: مازندران ۱۲ درصد از آب‌های سطحی و ۸۸ درصد از سفره‌های زیرزمینی استفاده می‌کند که دارای 740حلقه چاه و ۳۳۰ دهنه چشمه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ۵۶ حلقه چاه از ۷۴۰ حلقه چاه مازندران در منطقه چمستان، نور و رویان قرار دارد و شهرهای شهرستان نور دچارعقب ماندگی در حوزه آبرسانی و آب‌های شرب هستند.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان مازندران با اشاره به پیک مصرف بالا افزود: سال گذشته با کاهش سطح آب و چاه‌ها در چمستان ۱۹ درصد کاهش دبی داشتیم و این نشانگر این است که باید به سمت آب‌های سطحی برویم.
این مسئول با اشاره به پیگیری استاندار و نمایندگان مجلس در تسریع خط انتقال آب شرب از هراز خاطرنشان کرد: باید همگام با ساخت سد به فکر تصفیه خانه و انتقال آب از حوزه هراز باشیم
برارزاده در خصوص حفر چاه در منطقه اظهارکرد: در خط انتقال آب از هراز به چمستان و حفر چاه در امامزاده عبدالله می‌توانیم 100لیتر آب در ثانیه دریافت کنیم و این تمهیدات تا ساخت سدهراز دیده شد.
وی گفت: ۱۲ حلقه چاه در شهرستان نور بهسازی شد که ۵۰ لیتر در ثانیه به آب نور، رویان و چمستان اضافه شد که سبب کاهش دغدغه مردم شد و در حال حاضر پیگیرحفر دو حلقه چاه در چمستان برای آبرسانی به نور و رویان هستیم که یک حلقه به پایان رسید و یک حلقه چاه دیگر هم به زودی به اتمام می رسد که تا ۳۱ خرداد دو حلقه چاه در پیک مصرف وارد مدار می‌شوند.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان مازندران با اشاره به دغدغه حضور مسافران و ساختمان اداری در منطقه نور، رویان چمستان گفت: انشعابات غیرمجازی که در شهرستان نور تعیین تکلیف نشدند سبب اختلال خدمات رسانی و آبرسانی در شهرستان نور هستند.
این مسئول با اشاره به کمبود مخازن در شهرستان افزود: ۲۰ هزار متر مکعب در نور و رویان  و ۴ هزار متر مکعب در چمستان با کمبود مخزن روبرو هستیم.
برادرزاده با اشاره به مخزن ۱۰هزار مترمکعبی در شهرستان نور یادآورشد: توانستیم ابلاغیه مخزن ۱۰هزار مترمکعبی را با کمک نماینده مجلس شهرستان دریافت کنیم که این مخزن در محل کردآباد احداث می‌شود.
وی از ساخت مخزن ۲هزار متر مکعبی در ایزدشهر خبر داد و افزود: با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر و زمینی که از منابع طبیعی در نظر گرفته شد مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی در این شهر احداث می شود.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان مازندران با اشاره به مصوبه در اصلاح شبکه رویان اظهارکرد: مقرر شد تا با تامین لوله‌ها از شرکت آب و فاضلاب و همکاری شهرداری و شورای شهر، اصلاح شبکه در رویان صورت بگیرد.  
این مسئول در ادامه با بیان اینکه آب‌ها از نظر کنترل کیفی در استان بررسی می‌شوند، یادآورشد: کیفیت آب در استان خط قرمز ماست و در آزمایشگاه‌های مرجع و ۲۲ گانه شهرهای مازندران روزانه کنترل کیفیت صورت می‌گیرد و از نظر کیفیت آب مشکلی وجود ندارد.
برارزاده تأکید کرد: تغییر رنگ آب مربوط به تصفیه خانه خانگی است که هر 6 ماه باید تخلیه شود و منابع آب‌های زیرزمینی مملو از املاح مفید است که تصفیه‌خانه خانگی، املاح مفید را حذف می‌کنند.
وی افزود: مازندران در حوزه محرومیت‌زدایی ۱۹ مجتمع آبرسانی و ۱۲۸روستا را از محل روستاهای کمتر توسعه یافته خدمات رسانی می‌کند در پروژه محرومیت ‌زدایی سال گذشته مجلس شورای اسلامی مبلغ ۷ هزار میلیارد برای ۱۰ هزار روستا اختصاص داد.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران خاطرنشان کرد: ۳۳۰ میلیارد تومان برای حوزه محرومیت‌زدایی برای مازندران اعتبار گرفته شد که قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) به فرماندهی سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا و بسیج سازندگی این پروژه را برعهده گرفتند.
این مسئول با اشاره به اینکه ۱۵۰ روستای عقب ماندگی در آب داریم که باید از این مزیت بهره مند شوند، تأکید کرد:  شوراها و دهیارانی که با نگاه درآمدزایی به آب نگاه می‌کنند در حق مردم روستا اجحاف می‌کنند و دهیاران و شوراهایی که به دلیل حضور افراد غیربومی در روستا از این حوزه درآمدزایی می‌کند، نباید درآمد حوزه آب را در حوزه‌های دیگر هزینه کنند.
برادرزاده خاطرنشان کرد: روستاهایی که تحت پوشش آب و فاضلاب نیستند از نظر کیفی و کمی رسیدگی و نگهداری نمی‌شوند و با توجه به اینکه متولی آب، شرکت آب و فاضلاب است این روستاها باید تحت پوشش آب و فاضلاب باشند تا بتوانیم به مردم خدمات ارائه دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرعامل آب و فاضلاب آب و فاضلاب شهرستان نور حلقه چاه هزار متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد

داریوش حسن‌نژاد اظهار داشت: در راستای حفاظت و حراست از منابع آب استان به‌خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی در دست اقدام هستند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به پروژه تقویت استقرار گروه‌های حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان به تعداد ۱۸ گروه و ۴۵ نفر اشاره کرد که وظیفه این اکیپ‌ها گشت‌زنی مداوم در سطح دشت‌های استان برای جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیرمجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها است.

وی افزود: دو پروژه انسداد چاه‌های غیرمجاز در سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به‌صورت سالانه در حال انجام است که در این راستا تعداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه‌جویی ۱۱.۷ میلیون مترمکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد هفت هزار و ۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

حسن‌نژاد در خصوص چاه‌های صنعتی، بیان داشت: تعداد ۱۵۰ حلقه چاه صنعتی به کنتور هوشمند تجهیز شده است که ۱۰ درصد کل چاه‌های صنعتی را تشکیل می‌دهد، از سوی دیگر سامانه پایش از راه دور کنتورها در حال راه‌اندازی است که تعدادی از شرکت‌های کنتور ساز، سامانه پایش را تحویل داده‌اند و تعدادی دیگر در حال تکمیل آن هستند

وی گفت: چاه‌های فاقد کنتور برابر بند ب تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ مکلف به پرداخت آب‌بها بر اساس پروانه بهره‌برداری و مبالغ اعلام شده هستند؛ ازاین‌رو توصیه می‌شود مالکین چاه‌ها برای ارائه خدمات بهتر جهت خرید و نصب کنتور هوشمند به شرکت آب منطقه‌ای لرستان مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله