Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-01@23:43:21 GMT

بار سنگین دولت بر دوش سازمان تامین اجتماعی

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۱۸۷۵

بار سنگین دولت بر دوش سازمان تامین اجتماعی

نایب رئیس کانون کارگران بازنشسته استان تهران با انتقاد از اینکه دولت‌ها هر گاه با چالشی رو به رو شده‌اند، با درآمد و سرمایه‌های سازمان تأمین اجتماعی چالش را مدیریت کرده‌اند، گفت: در حالیکه کارگران و بازنشستگان نیازمند حمایت‌های جدی هستند، مشاهده می‌کنیم که دولت‌ها در قالب‌های گوناگون بار مالی سنگینی را به سازمان تامین اجتماعی تحمیل می‌کنند و باعث می‌شوند کارگران و بازنشستگان از دریافت حداقل خدمات درمانی نیز محروم شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پرویز احمدی پنجکی با ابراز تاسف از اینکه دولت در تمامی دوره‌های گذشته هرگاه که با مشکل یا چالشی روبرو بوده‌اند، دست در جیب سازمان تامین اجتماعی کرده‌اند، به خبرنگار ایلنا گفت: متاسفانه روند سوءاستفاده از سازمان تامین اجتماعی پایانی ندارد و تمامی دولت‌ها همچنان بر سوءاستفاده از اموال و دارایی‌های سازمان تامین اجتماعی اصرار داشته و دارند.

وی با اشاره به هزینه‌های سنگین درمان کرونا و تبعات آن برای سازمان تامین اجتماعی گفت: از آنجا که همه گیری کرونا یک چالش بزرگ برای کشور بوده، حل این چالش برعهده دولت است، اما با کمال تاسف مشاهده می‌کنیم که دولت بار سنگین درمان و پیشگیری از کرونا را بر دوش سازمان تامین اجتماعی گذاشته است.

رئیس کانون کارگران بازنشسته شمیرانات با اعلام اینکه سازمان تامین اجتماعی ۱۴ هزار میلیارد تومان برای درمان بیماران کرونا هزینه کرده است، گفت: بخش قابل توجهی از این بیماران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی نبوده و در اصل سازمان تامین اجتماعی برای جبران کاستی‌ها و کمبود‌های بخش درمان کشور، این هزینه را تقبل کرده است.

وی با اعلام اینکه قانون اساسی تامین بهداشت و درمان برعهده دولت گذاشته است، گفت: با وجود تکلیف قانونی، دولت توان لازم را برای تامین درمان تمامی مردم ندارد و، چون سازمان تامین اجتماعی امکاناتی دارد و مدیریت آن مطیع دولت است، سوءاستفاده‌های سنگینی از سازمان تامین اجتماعی شده است.

احمدی پنجکی با اعلام اینکه در لایحه بودجه و قوانین بالادستی، تعیین سهم درمان برای تک تک مردم در نظر گرفته می‌شود، گفت: متاسفانه هیچ سهم سرانه درمانی برای بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی پرداخت نمی‌شود و بار درمان کارگران و بازنشستگان بر دوش خودشان است که با پرداخت حق بیمه به سازمان تأمین اجتماعی می‌پردازند.

وی از پوشش درمان بیش از ۴۲ میلیون ایرانی با استفاده از مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی و درآمد‌های آن خبر داد و گفت: در نظر نگرفتن سهم درمان برای کارگران و بازنشستگان نشان می‌دهد که بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور که تحت پوشش تامین اجتماعی هستند، مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار گرفته‌اند و دولت در بخش درمان آن‌ها احساس وظیفه و مسئولیتی نمی‌کنند.

نایب رئیس کانون کارگران بازنشسته استان تهران با اعلام اینکه انتظار می‌رود دولت سهم درمان این ۴۲ میلیون جمعیت ایرانی را به سازمان تامین اجتماعی بپردازد، گفت: در حالی که سازمان تامین اجتماعی بار سنگین درمان بخش بزرگ جمعیت را بر دوش می‌کشد، مشاهده می‌کنیم که دولت در بخش‌های درمانی می‌لنگد و مردم از خدمات درمانی ارائه شده رضایت ندارند.

وی با یادآوری اینکه دولت در حال حاضر ۴۵۰ هزار میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است، گفت: از یک سو دولت وظیفه خود را در قبال کارگران و بازنشستگان انجام نمی‌دهد و از سوی دیگر به بهانه‌های مختلف، دست در جیب سازمان تامین اجتماعی کرده و اموال آن را به یغما می‌برد.

احمدی پنجکی با اشاره به گستردگی مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی گفت: انتظار می‌رود این مراکز ملکی درمانی سازمان در اختیار کارگران و بازنشستگان قرار بگیرند، اما با کمال تاسف مشاهده می‌کنیم که رویکرد خصوصی‌سازی و ثروت اندوزی به سازمان تامین اجتماعی نیز سرایت کرده و کارگران و بازنشستگان می‌بایست در نوبت دریافت خدمات درمانی قرار بگیرند در حالی که ثروتمندان بدون نوبت از بهترین امکانات و فضا‌های درمانی سازمان به دلیل داشتن پول استفاده می‌کنند.

رئیس کانون کارگران بازنشسته شمیرانات با تاکید بر اینکه شرایط درمانی برای کارگران و بازنشستگان غیرقابل تحمل شده است، گفت: کارد به استخوان کارگران و بازنشستگان رسیده است. از یکسو حقوق‌ها و دستمزد‌های ناچیزی دریافت می‌کنند و از سوی دیگر سازمان تامین اجتماعی که می‌باید تعهدات خود را در قبال آنان انجام دهد، کم‌کاری می‌کند. منبع: ایلنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کرونا بازنشستگان تامین اجتماعی درمان رئیس کانون کارگران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی کارگران و بازنشستگان مشاهده می کنیم درمانی سازمان بر دوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 

به گزارش قدس خراسان، سید حسین رسولی در نشست خبری که ظهر امروز در خانه کارگر مشهد به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد، اظهار کرد: ما مشکل قانون نداریم، مشکل در اجرای قانون است، در قانون تکلیف همه مدیران، کارفرمایان و کارگران مشخص است اما در نهایت کارگران به حقوق خود نمی‌رسند. سالیان سال  است که در این مورد صحبت می‌شود اما همچنان مسائل کارگری به قوت خود باقی است.

وی افزود: مشکلات کارگران بر کسی پوشیده نیست و همه نسب به آن آگاهی دارند و بارها به گوش مسئولان و نمایندگان مجلس رسیده اما موضوع مهم این است که قوانین وجود دارد اما اجرا نمی‌شود و سه جانبه گرایی در زمینه تحقق حقوق کارگران رعایت نمی‌شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی با اشاره به نقش اساسی کارگران در جامعه ادامه داد: امروز شاهد این هستیم به دلیل دستمزد کم دیگر افراد رغبت ندارند که به کارگری بپردازند و شاهد این هستیم که کارفرما از نیروی اتباع استفاده می‌کنند که باز هم تبعات خود را دارد.

رسولی مشکلات حوزه درمان را یکی از مشکلات مهم کارگران دانست و گفت: کارگران به محض ورود به کارخانه باید بیمه شوند و حق بیمه خود را پرداخت کنند این در صورتی است که به نحوه مطلوب نمی‌توانند از خدمات بیمه‌ای و درمان استفاده کنند.در حال حاضر یک درمان مستقیم و یک درمان غیرمستقیم وجود دارد. در درمان مستقیم تامین اجتماعی موظف است در درمانگاه‌ها و مراکز خود به درمان بیمه شدگان خود بپردازد اما این قضیه به دلیل نبود زیرساخت ها، نبود مراکز درمانی و بیمارستانی اتفاق نمی‌افتد و کارگر مجبور است از شرایط درمانی خارج از شبکه تامین اجتماعی استفاده کند و متحمل هزینه شود.

وی افزود: نوبت دهی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تحت پوشش تامین اجتماعی به سختی صورت می‌گیرد در صورتی که سازمان تامین اجتماعی باید صفرتا صد کارگران را درمان کند اما این کار به طور کامل انجام نمی‌شود و در نهایت دوباره کارگران هزینه بیمه تکمیلی هم پرداخت می‌کنند تا بتوانند از هزینه‌های درمان خود کم کنند و این یعنی بار اضافه به جامعه کارگری.

دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی خواستار حمایت از حقوق کارگران طبق قوانین شد و گفت: براساس قانون کار باید سه جانبه گرایی متشکل از حضور دولت، نماینده کارگری و کارفرمایان اتفاق بیفتد اما در جلسه شورای عالی کار بدون حضور نماینده کارگران برای حقوق و دستمزد کارگران تصمیم گیری و حقوقی برای جامعه کارگر مشخص شد که کفاف زندگی آنان را نمی‌دهد و باید منتظر تبعات این اتفاق بود.

وی تصریح کرد: دولت به عنوان مجری قانون در اجرای قوانین باید در شرایط بی طرف قرار بگیرد اما ۷۰درصد منافع کارگری در دست دولت است و همین باعث شده تا قانون به درستی اجرا نشود.قانون کار ۲۰۳ ماده و ۱۲۰تبصره دارد که اگر به درستی اجرا شود بسیاری از مشکلات جامعه کارگری حل خواهد شد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید