Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی ساکنان منطقه نیروگاه خیابان شیخ آباد شهر قم زیر سایه دکل فشار برق قوی و آسیب های ناشی از آن  به عامل  تهدیدی برای سلامتی ساکنان این منطقه تبدیل  شده است.

رضا رحیمی ،مدیر منطقه دو شهرداری قم در این باره می گوید:حریم منطقه دو از انتهای بزرگراه امام علی(ع) در بخش جنوبی تا نیروگاه حرارتی است و در حدود چهار هزار هکتار حریم و ۱۳۰۰ هکتار محدوده شهری در منطقه وجود دارد که جمعیت آن براساس آمار رسمی بیش از ۲۰۰ هزار نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او برای حاشیه‌نشینی و محدوده سکونتگاه‌های غیررسمی در سال ۸۲ نقشه‌ای تهیه و سند توانمندسازی ایجادشده و دستگاه‌های مجری اقدامات خوبی در این زمینه انجام دادند.

او گفت: یک سری شاخص‌هایی برای سکونتگاه‌های غیررسمی وجود دارد که شامل دسترسی به خدمات و کم برخورداری بوده و نگاه شورای اسلامی شهر و شهرداری ایجاد زیرساخت‌های لازم در این مناطق است.

به گفته مدیر منطقه دو شهرداری قم تعدادی از پروژه‌ها نیاز به سیاست کلان دارد که اخیرا در سفر ریاست جمهوری به استان، ساماندهی ۳۰ باب مسکونی که زیر دکل‌های برق قرار دارند جز این پروژه‌ها تعریف شد.

رحیمی در ادامه  با اشاره به مشکل اراضی و خانه‌های در حریم دکل فشار قوی برق در برخی مناطق قم گفت: از چند سال گذشته برای ساماندهی این منازل مسکونی و تجاری اراضی ۳۲ هکتاری به عنوان پشتیبان در شهرک پردیسان اختصاص یافته است.

مدیر منطقه دو شهرداری قم گفت:متاسفانه به خاطر برخی مشکلات و مسایل ساماندهی و تعیین تکلیف این اراضی و خانه‌های مسکونی در سطح استان متوقف شده بود و هم اکنون رویه مجموعه مدیریت قم در این زمینه تفاوت کرده و بار دیگر ساماندهی منازل حریم برق فشار قوی قوت گرفته است.

او  گفت: مطالعات ساماندهی و بهسازی این نقاط به خاطر آسیب‌هایی که برای شهروندان می‌تواند داشته باشد آغاز شده و جنبه‌های مختلف مسئله در حال بررسی و پایش است.

رحیمی می گوید: در طرح مطالعاتی این اراضی دو سناریو انتقال کابل‌های فشار قوی برق یا انتقال خانه‌های مسکونی از حریم دکل‌ها در حال بررسی است و هر کدام که صرفه اقتصادی بهتری برای مردم و استان داشته باشد در نهایت عملیاتی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشکلات مردم دکل فشار قوی برق منطقه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه آزادسازی اراضی حریم ۳۰ متری تونل های ریلی منطقه 17 تهران در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است، اعلام کرد: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده در این منطقه، امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، امروز ۶ اردیبهشت و در حاشیه بازدید رئیس جمهور از محلات شهر تهران، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سالهای گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

بذرپاش ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظرهایی در خصوص زمین های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیلگری هایی انجام شود.

بذرپاش افزود: هم اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می کنند. این حریم ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند