Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@03:58:04 GMT

گردشگری ابزاری موثر در مقابله با ایران‌هراسی است

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۹۰۷۳۱

گردشگری ابزاری موثر در مقابله با ایران‌هراسی است

رئیس گروه کمیسیون ملی آیسسکو در ایران گفت: گردشگری و تولید محتوای دقیق از ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و تمدنی ایران در مقابله با تبلیغات منفی دشمنان و شکست سیاست‌ ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی، بسیار موثر است.

به گزارش قدس آنلاین، عبدالکریم صادق‌دوست به ضرورت بهره‌مندی از ابراز گردشگری برای مقابله با ایران‌هراسی اشاره کرد و گفت: زمانی که یک گردشگر به ایران می‌آید و آثار و تمدن قدیم و فرهنگ کنونی کشور و ملت ما را می‌بیند، متوجه می‌شود ایران کشوری بزرگ، متمدن و صاحب فرهنگ است، و هنگامی که از ایران باز می‌گردد اطلاعات و افکارش نسبت به ایران تصحیح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تولید محتوای دقیق برای معرفی بهتر و بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی و برگزاری رویدادهای مرتبط با تاریخ و تمدن ایران، فرهنگ ایرانی و ایرانیان در مقابله با ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی بسیار موثر است.

رئیس گروه کمیسیون ملی آیسسکو در ایران اظهار داشت: با معرفی صحیح ایران می‌توان مقابل تبلیغات منفی بر ضد کشور و ایران‌هراسی ایستاد و نمایشگاه گردشگری جهان اسلام که قرار است در خرداد ماه در تهران برگزار شود یکی از همین ابزارهای مهار و کاهش ایران هراسی است.

نخستین نمایشگاه گردشگری جهان اسلام (IWTE) با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشورهای جهان اسلام و تقویت ارتباط فعالان و کسب‌وکارهای این حوزه به مدت سه روز از ١٧ تا ٢٠ خرداد ١۴٠١ در مجتمع نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار می‌شود.

ضرروت یک پایگاه قدرتمند و موثر برای ثبت و معرفی میراث جهان اسلام

صادق‌دوست درباره پرونده ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی ایران توسط وزارت ورزش و جوانان برای ثبت در آیسسکو، اظهار داشت: هدف از ثبت این ورزش‌ها و بازی‌ها سنتی که در گروه میراث ناملموس ایران قرار می‌گیرند، شناساندن هویت این ورزش ها به دنیا است که اکنون در روند ثبت قرار دارد و ما در حال پیگیری هستیم و هر زمان نهایی شد، اعلام کنیم.

وی با تاکید بر اینکه کشورهای اسلامی می‌توانند آثار فرهنگی و تاریخی ملموس و ناملموس خود را در آیسسکو ثبت کنند، گفت: حدود یکسال پیش پرونده چند بازی‌ سنتی توسط وزارت ورزش وجوانان برای ثبت در آیسسکو تحویل ما شد که روند ثبت آن در آیسسکو در حال پیگیری است.

رئیس گروه کمیسیون ملی آیسسکو در ایران با بیان اینکه مرکز ثبت آثار سازمان آیسسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی جهان اسلام - ICESCO) تشکیل و رسمیت پیدا کرده است، گفت: این مرکز فعالیتی مشابه با یونسکو دارد و در اصل در رقابتی سالم با یونسکو شروع به ثبت آثار میراث فرهنگی کشورهای اسلامی کرده است، زیرا این آثار متعلق به امت اسلامی است. آیسسکو تلاش می‌کند به کشورهای اسلامی کمک کند تا یک پایگاه قدرتمند و موثر برای ثبت و معرفی میراث جهان اسلام داشته باشند.

صادق‌دوست گفت: ثبت آثار میراث‌فرهنگی کشورهای اسلامی یک حرکت و ابتکار جدید از طرف آیسسکو است و به هیچ وجه پیش‌نیاز این کار، ثبت آثار در یونسکو نیست، اما کشورهای اسلامی می‌توانند علاوه بر ثبت آثار خود در یونسکو،  پرونده‌های آثار خود را تدوین و برای ثبت به سازمان آیسسکو نیز ارائه کنند.

رئیس گروه کمیسیون ملی آیسسکو در ایران گفت: متاسفانه با اینکه ۶صاحب آثار میراث‌فرهنگی و تمدنی جهان، از کشورهای اسلامی هستند، اما کشورها عموما صنعتی و پیشرفته از فرصت اقتصادی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های آنها بهره‌برداری می‌کنند.‌ کشورهای اسلامی باید این هویت را با ذکر عنوان دقیق آثار و میراث خود  شناسایی، تعریف و ثبت کنند و برای ثبت در میراث فرهنگی جهان اسلام، به آیسسکو معرفی کنند.

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گردشگری ایران هراسی کشورهای اسلامی میراث فرهنگی ایران هراسی جهان اسلام ثبت آثار برای ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۰۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد

فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر توسط بنیاد آیه‌های ایثار وتلاش، با هدف تحقق رهنمود‌های مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست‌های کلی مبتنی بر تبیین مولفه‌های فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت زنان در تاریخ انقلاب اسلامی الگوسازی از زنان فرهیخته ایثارگر تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی به فعالیت موثر در زمینه‌ی ترویج این مولفه‌ها درمسیر فرهنگ ایرانی اسلامی، و با موضوع نقش زنان ایثارگر وجایگاه حماسی آنان در انقلاب و جبهه مقاومت منتشر شد.

 پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و بر اساس اعلام دبیرخانه این رخداد فرهنگی هنری، هدف گذاری در ۷ زمینه:

۱-پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه انقلابیگری زنان و پرچمداری آنها در نهضت اسلامی ایران
۲-شناسایی و معرفی ظرفیت‌ها، استعداد‌ها و توانمندی‌های زنان در حوزه‌های فرهنگی و هنری به منظور اثر بخشی مضاعف آنان در پیشبرد فرهنگ ایثار و مقاومت
۳- توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت‌های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی بویژه مقابله با تهاجم نرم دشمن و آندلسی کردن ایران
۴-الگوسازی شخصیت‌های موفق علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان ایثارگر ایران و جبهه مقاومت برای نسل‌های آینده و جهان اسلام بعنوان الگوی سوم زنان در جهان 
۵- تقویت فعالیت‌های جهادی، فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در حوزه زنان
۶- تبیین و تحکیم بنیان خانواده و لزوم افزایش جمعیت در پیشرفت و تعالی کشور 
۷-ایجاد بانک اطلاعاتی و مطرح کردن چهره‌های شاخص زنان نخبه کشور برای دسترسی جوانان در دستور کار جشنواره قرار گرفته است.

جشنواره پنجم فیلم کوثر در چهار بخش سینمای ایران (شامل: فیلم‌های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم) مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است. همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویزه گنجانده شده که عبارتست از:

الف - نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشور‌های حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته است 

ب- حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه‌های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بر پایه این گزارش، بخش طرح‌ها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیر رقابتی نیز سایر بخش‌های چهارگانه جشنواره را تشکیل می‌دهند؛ نمایش‌های ویژه، نشست‌های تخصصی، نکوداشت‌ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان‌ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور، از دیگر بخش‌های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می‌توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه ارسال کنند و در صورتیکه حجم فایل اثر بیشتر از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می‌توانند اثر خود را بصورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. ضمن اینکه پایان وقت اداری روز شنبه پنجم خرداد ماه سالجاری، آرخین مهلت ارسال آثار در نظر گرفته شده است. 

پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر، تیرماه ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده وبا همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه باوجود تبلیغات شدید اسلام هراسی
  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد