Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون روابط وزارت کار با بیان اینکه زنان باردار پس از دوران بارداری باید در همان شغل خود بکارگیری شوند، تصریح کرد: کارفرمایان این موضوع را باید مورد توجه قرار بدهند و در غیر این صورت بازرسان وزارت کار این مسئله را رصد و با متخلفان برخورد می‌کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایران اکونومیست، علی حسین رعیتی فرد معاون روابط کار در مراسم تجلیل از زنان کارگر فعال با اشاره به اینکه 20 درصد از بیمه‌شدگان جامعه کارگری را بانوان تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: در قانون کار موارد اختصاصی ویژه کارگران زن پیش‌بینی شده که از این موارد می‌توان به ماده 6 و 8 ، 75 و 76 و 77 قانون کار تأکید کرد که در این مواد بر حفظ کرامت زنان در حین کار و رعایت عدالت مزدی تأکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تأکید ما در وزارت رفاه نیز بر این است که بانوان در مراکز تولیدی، صنعتی، کشاورزی، خدماتی و حوزه‌های مختلف از مواد قانونی استفاده کنند و یکی از مواردی که در قانون کار برای زنان تأکید شده است موضوع پرداخت عدالت مزدی است و در واقع هیچ تفاوتی بین پرداخت حقوق مردان و زنان وجود ندارد.

معاون روابط کار ادامه داد: دغدغه‌ای که حتما مورد توجه کارگران زن وجود دارد مواردی از جمله دوران بارداری پس از بارداری و نگهداری فرزندان است که در قانون کار به این موارد اشاره شده است و علاوه بر رعایت مواد قانونی و پرداخت عدالت مزدی توجه ویژه‌ای به این مسائل اشاره شده صورت گرفته است.

رعیتی‌فرد با بیان اینکه زنان باردار پس از دوران بارداری باید در همان شغل خود بکارگیری شوند، تصریح کرد: کارفرمایان این موضوع را باید مورد توجه قرار بدهند و در غیر این صورت بازرسان وزارت کار این مسئله را رصد و با متخلفان برخورد می‌کنند.

 وی با اشاره به افزایش مرخصی زمان بارداری بانوان از 4 ماه به 9 ماه گفت: علاوه بر این برای مادرانی که صاحب فرزندان دوقلو شوند موارد دیگری لحاظ شده است.

معاون روابط کار با تأکید بر حمایت از خانواده در ارکان مختلف نظام و همچنین در وزارت رفاه گفت: برای حمایت از زنان بعد از دوران بارداری نیز موضوع تشویقی لحاظ شده است.

رعیتی فرد با اشاره به تاکید وزیر رفاه بر حمایت از زنان شاغل در محیط‌های مختلف کاری، گفت: در ابتدای دولت سیزدهم؛ بخشنامه‌ای از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تمام دستگاه‌های تابعه و واحدهای مربوطه در ارتباط با ماده 27 قانون کار و آیین‌نامه آن در موارد مرتبط با زنان اعلام شده  تمام بخش‌ها مکلف به رعایت آن هستند و در صورتی که کارفرمایان و بخشهای مختلف موارد مرتبط با زنان در حوزه کارگری را رعایت نکنند؛ بازرسان وزارت رفاه به این موارد ورود و طبق قانون عمل خواهند کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، این مراسم که با حضور حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، چکشی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت رفاه و نرجس بختیار خلج مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار  شد.

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دوران بارداری معاون روابط وزارت رفاه قانون کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟