Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد سراجی از توضیح درباره نامه ارسالی فیفا به فدراسیون فوتبال خودداری کرد

مهرداد سراجی عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال توضیحاتی را در خصوص پرداخت پاداش های این فدراسیون ارائه کرد.

به گزارش طرفداری، مهرداد سراجی در خصوص جلسه امروز هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گفت:

مصوبات توسط سایت فدراسیون و سخنگو اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلگرمی ما به رسانه‌ها است و اگر حضور آن‌ها نبود خیلی ازکارها را نمی‌توانستیم پیش ببریم. بسیاری از ظرفیت‌هایی که در فدراسیون ایجاد می شود به کمک رسانه‌ها است اما اجازه بدهید مواضع رسمی فدراسیون از طریق سایت و سخنگو اعلام شود.

او در مورد افشای پاداش‌های فدراسیون فوتبال که گفته می شود مصوبه هیات رئیسه را داشته، عنوان کرد:

آن چیزی که مسلم است، همه کارمندان فدراسیون، اعضای هیات رئیسه و کارکنان از حقوق و پاداش و حق جلسات برخوردارند. برخی از افراد بیش از مصوبه هیات رئیسه و آیین نامه مربوط به پاداش ها مبالغی دریافت کردند که آن مبالغ غیرقانونی بوده، البته افشای این موضوعات در رسانه ها کار غیراخلاقی بوده و نباید این اتفاق می افتاد. این رویه باید اصلاح شود.

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گفت:

ما در جریان این بخش از پرداخت هایی که خارج از چارچوب بوده نبودیم. آن هایی که در چارچوب اساسنامه و آیین نامه بوده، مسلما مصوبه هیات رئیسه بوده است. همه اعضای هیات رئیسه، کارکنان، پرسنل و افراد مربوطه این حق جلسات، حقوق ها و پاداش ها را دریافت کردند و کار خلاف قانون نبود.

سراجی در مورد اینکه شهاب عزیزی خادم دو بار به جلسه کمیته اخلاق دعوت شد اما حضور نیافت، گفت:

من بی اطلاع هستم.

سراجی در خصوص اینکه بحث تعلیق چقدر حقیقت دارد، عنوان کرد:

این‌ها مواضع فدراسیون است.

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در مورد اینکه بانوان فوتسالیست پولی نگرفته‌اند و در فضای مجازی اعتراض خودشان را اعلام کردند در حالی که برخی از افراد فدراسیون پاداش های نجومی دریافت می‌کنند، گفت:

باور کنید من از این موضوع بی اطلاع هستم.

سراجی در پاسخ به این سوال که آیا نمی‌داند سرمربی و بازیکنان تیم ملی فوتسال یک ریال پاداش نگرفته‌اند، گفت:

نه، من از این موضوعات بی اطلاع هستم.

سراجی در مورد دستور جلسه امروز هیات رئیسه و موضوعات مهم آن، عنوان کرد:

اجازه بدهید تصمیمات جلسه امروز از مجاری رسمی اعلام شود.

وی در خصوص اینکه حساب فدراسیون فوتبال با اعلام مدیرکل سازمان امور مالیاتی شمیران همچنان مسدود است، گفت:

من هم از این خبر ندارم.

او در مورد اینکه نامه فیفا در چه مورد است، گفت:

باور کنید از آن هم خبر ندارم.

سراجی در خصوص اینکه مدام در فضای مجازی اعلام می‌کند پای فوتبال ایستاده است اما از خیلی مسائل خبر ندارد، گفت:

واقعا از بخش‌هایی اطلاع ندارم. بحث‌های مالیاتی، ارتباطی به فوتبال ندارد. مشکلاتی است که بدهی‌های مالیاتی معوق و تلنبار شده، باید حل شوند. اینکه می‌گویم پای فوتبال ایستاده‌ام را می‌خواهم از این بعد آن را اصلاح کنم و بگویم ما پای فوتبال ایستاده ایم. شما رسانه ها، اعضای مجمع، دلسوزان فوتبال، پیشکسوتان و همه  پای فوتبال ایستاده‌ایم. من این را اصلاح می کنم و ازاین به بعد ما همه پای کار فوتبال ایستاده ایم.

سراجی در پاسخ به این سوال که مگر می شود عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال از نامه فیفا مطلع نباشد، عنوان کرد:

به هرحال تقسیم کاری انجام شده است.

او در مورد اینکه آیا این نامه نشان داده شده است، گفت:

بله، در جریان نامه هستم و پاسخ آن هم ارسال شده اما درحوزه تخصصی من نبوده است.

سراجی در خصوص اینکه آیا عضوی از اعضای هیات رئیسه برای کمیته سه نفره معرفی شده، گفت:

نه، چنین چیزهایی مطرح نیست.

اخبار داغ 

رکنا برگشت معاون حقوقی پرسپولیس: حضور سیلوا در استقلال غیرقانونی است درخشش وریا غفوری معادلات ترکیب استقلال را به هم می زند؟ کریم بنزما 4 تا گل تا تبدیل شدن به دومین گلزن برتر تاریخ رئال مادرید دامن زدن دنی آلوز به شایعات پیوستن پائولو دیبالا به بارسلونا / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال پای فوتبال ایستاده سراجی در خصوص مهرداد سراجی پاداش ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۱۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هر چند که نمایندگان مجلس یازدهم پیش از رسیدن به مجلس، عملیاتی کردن «شفافیت» در مجلس را وعده می دادند، اما همین که پای‌شان به ساختمان هرمی شکل بهارستان رسید خلف وعده کردند و به طرح شفافیت قوای سه‌گانه رأی منفی دادند.

بعد از رد طرح شفافیت آرا، بهارستانی‌ها به دنبال تصویب طرح «شفافیت قوای سه‌گانه» رفتند اما این طرح نیز با مخالفت‌های زیادی روبه‌رو شد. ابتدا مجمع تشخیص زیر بار طرح جدید شفافیت که این نهاد سیاسی را نیز شامل می شد، نرفت و بعدتر مشخص شد دولت رئیسی هم حاضر به تن دادن به این شفافیت نیست. همین مخالفت ها نیز کار را به جایی رساند که بخش های ذیل شفافیت یکی بعد از دیگری مستثنی شدند و بنا بر برخی روایت ها چیز زیادی از آن شفافیت قوای سه گانه که مدنظر نمایندگان طراح بود، باقی نماند.

در جلسه امروز مجلس نیز برخی دیگر از ایرادات شورای نگهبان به طرح شفافیت قوای سه گانه مرتفع شد. در همین راستا، خبرگزاری خبرآنلاین به سراغ نمایندگان مجلس یازدهم رفت تا جزئیات ایرادات شورای نگهبان به این طرح را جویا شود.

شهریار حیدری، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین از ضرورت شفاف بودن قوای مقننه و قضائیه روایت کرد و گفت: «دولت، دستگاه قضائی و در کل قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.» این در حالی است که محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، از مستثنی شدن قوه قضائیه در طرح شفافیت قوای سه‌گانه خبر داد.

جامعه نیازمند شفافیت مالی قوای سه‌گانه است

شهریار حیدری، نماینده کرمانشاه‌، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه، بیان کرد: «در بحث شفاف‌سازی قوای سه‌گانه قرار بر این شد که رویکردها، عملکردها و اموال اشخاصی که در سطوح مختلف مدیریت هستند، شفاف باشد چرا که این مسئله نیازمند فضای فعلی جامعه ما است و انجام آن ضرورت دارد. این رویه در مجلس جاری و سازی است اما هنوز در قوه قضائیه و قوه مجریه اجرایی و عملیاتی نشده است.»

وی ادامه داد: «در این طرح تلاش شده که بقیه قوا همانند مجلس شفاف باشد، بخصوص آنکه اموال نمایندگان توسط دستگاه قضایی ثبت و ضبط می‌شود، اما دستگاه قضایی و اجرایی هم باید اینکار را انجام دهند و ایرادات مطرح شده برای شفاف‌تر شدن نهادها است.»

شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، در پاسخ به این سوال آیا شورای نگهبان مستثنی شدن وزرا و هیأت رئیسه مجلس را در طرح شفافیت قوای سه‌گانه تایید کرده است، گفت: «خیر، شورای نگهبان آن را تایید نکرده و نخواهد کرد،چرا که اگر روسای قوای سه‌گانه شفاف نباشند، بقیه نیز از آن تبعیت نخواهند کرد. شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود و الا قابل اجرا نیست.»

وی گفت: «من اعتقاد دارم که برخی طرح‌ها نیازمند شفاف شدن در مجلس هستند اما شفاف‌سازی برخی از آرا و طرح‌ها باعث تقلیل نمایندگان می‌شود و این یکی از ایراداتی است که در این طرح وجود دارد. من مشاهده کردم که در برخی از موارد نمایندگان به طرحی صرفا به خاطر آنکه باعث افزایش آراء یا کاهش آرا می‌شود، رأی می‌دهند. یک مقداری باید دست نمایندگان برای رأی دادن بازتر می‌شد تا بتوانند به صراحت به یک طرح یا لایحه رأی بدهند و اثرگذار باشند. دستگاه‌های دیگر قطع به یقین باید شفاف‌تر باشند چرا که اگر تخلفی در دستگاه‌های حوزه اجرایی و قوه مقننه است مشخص شود.

مجلس شفاف بود اگر...

حیدری گفت: دولت، دستگاه قضائی و قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.

نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت، خاطرنشان کرد: «طرح شفاف‌سازی برای اولین بار در این مجلس به تصویب رسید و نهایی شد. طرح شفاف‌سازی هم حسن‌هایی دارد و هم آسیب‌هایی، حسن این طرح این است وقتی به طرحی رأی داده می‌شود، شفاف است، اما معایب آن این است که زمانی که طرح یا لایحه‌ای به صحن می‌آید، نماینده‌ای ممکن است با آن موافق نباشد اما اگر ببیند سبب کاهش رأی می‌شود، ممکن است به آن رأی بدهد و قدرت اختیار را از مجلس گرفته شده است. اما اجرای این طرح برای قوه مجریه و قوه قضائیه ضرورت دارد.»

قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شد؟

از سوی دیگر محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه بیان کرد: «ایرادات حول استثنا کردن بعضی از دستگاه‌ها و افراد از مجموعه قانون شفافیت بود.»

وی در پاسخ به این سوال که چه نهادهایی در طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شدند، گفت: «باید مجموعه این‌ها را ببینید، نهادهایی مانند قوه‌قضائیه و دستگاه‌های دیگر.»

نماینده بافق و مهریز در پاسخ به سوالی درباره اینکه قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شده است، بیان کرد: «مواردی درباره مستثنی شدن قوه‌قضائیه و برخی دیگر از دستگاه‌ها مانند مجمع تشخیص مطرح شد که باید بررسی شود.»

وی با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت گفت: «مجلس به آن شفافیت مالی که مردم انتظار داشتند، توجهی کرد و شفافیت آرا را هم به شکل ناتمام رها کرد.»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900986

دیگر خبرها

  • پاداش وزارت آموزش و پرورش به معلمان به مناسبت روز معلم
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال، VAR و جانشین حمید مطهری
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری
  • پاداش قهرمانی ملی‌ پوشان فوتسال آب رفت!
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس