Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@05:20:35 GMT

چرا خدا ما را امتحان می‌کند، مگر ما را نمی‌شناسد؟/ پاسخ قرائتی+فیلم

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۹۱۱۱۷

چرا خدا ما را امتحان می‌کند، مگر ما را نمی‌شناسد؟/ پاسخ قرائتی+فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس حجت‌الاسلام محسن قرائتی در بیست‌وششمین قسمت از مجموعه سخن قرآن به بیان موضوع امتحانات الهی پرداخت.

 

 

یکی از برنامه‌های خدا این است که همه را امتحان کند، بحث امتحان حدود ۲۰ بار در قرآن آمده است.

آیا خدا ما نمی‌شناسد که ما را امتحان می‌کند؟ اگر خدا امتحان نکند از ما عملی سر نمی‌زند و این‌گونه ما را کیفر و پاداش نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس داشتن علم خالی مزد نمی‌دهند، باید عملی از ما سر بزند که مزد بگیریم. مثلاً کسی به یک استاد کار بابت کار بلد بودن و حرفه‌ای بودن پول نمی‌دهد، بلکه باید خدماتی ارائه کند تا مزد بگیرد.

خدا به چه چیزهایی ما را امتحان می‌کند؟ به همه چیز هم به خیر و هم به شر، هر خیر و هر شری می‌تواند امتحان باشد، قرآن می‌گوید: من می‌خواهم اگر به شما نعمت و مالی دادند، خوشحالی زیادی نکنید و روزی که از شما گرفتند تأسف نخورید. پس امتحان خدا برای این است که عملی از ما سر بزند که طبق آن عمل کیفر یا پاداش شویم.

اموال، ترس، گرسنگی و... اینها همه برای امتحان است. در برابر امتحان سه گروه داریم که هرگروه عکس‌العملی از خود نشان می‌دهند. عده‌ای فوراً ناراحت می‌شوند و فریاد می‌زنند، عده ای صبر پبشه می‌کنند و استقامت می‌ورزند و عده‌ای هم خودشان دنبال سختی‌ها می‌روند.

ما باید چه کنیم از کدام گروه باشیم؟ باید هم مقاومت کنیم و هم از خدا استقامت و صبر طلب کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محسن قرائتی حجت الاسلام قرائتی سخن قرآن امتحان الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت آیت الله شهید مرتضی مطهری و روز معلم، نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور استان خوزستان با موضوع نقش اخلاق بر موفقیت استاد در در سالن جلسات ستاد دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست، حجت الاسلام نبوی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در  دانشگاه پیام نور، در ابتدا با اشاره به عملیات وعده صادق در پاسخ به جنایت  رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق، این عملیات را غرورآفرین و مایه مباهات و افتخار بیان کرد. 

وی در ادامه به بیان اهمیت موضوع نشست پرداخته و اخلاق را یکی از مؤلفه‌های مهم در زمینه معلمی معرفی کرد.

حجت الاسلام نبوی  با بیان مثال‌ها و داستان‌هایی در خصوص اهمیت اخلاق عملی بر تاثیرگذاری بر مخاطب، التزام به اخلاق عملی استاد در برخورد با مخاطبین خود را گامی مهم و موثر بر جذب مخاطب دانشگاهی خصوصا جوانان دانشجو دانست.

وی ضمن تقدیر از زحمات اساتید دانشگاه و تبریک فرارسیدن روز معلم، از همه اساتید درخواست نمود تا هر زمانی از کلاس‌های درسی خود را (هر چند کوتاه) برای بیان مطالب دینی و معنوی جهت آشنایی و معرفت هر چه، بیشتر دانشجویان با معارف الهی اختصاص دهند.

دیگر خبرها

  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • آیا به خلیج فارس در قرآن اشاره شده است؟ مفسران قرآن پاسخ می دهند (فیلم)
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • گام عملی برای جهش تولید
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • «امتحان نهایی» از قاب شبکه دو سیما
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی