Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-استاندار هرمزگان از تزریق ۹۳ درصدی دوز دوم کرونا توسط مردم این استان خبر داد و گفت:هرمزگان نیازمند تاسیس دو دانشگاه علوم پزشکی در شرق و غرب استان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، ظهر امروز جلسه فوق العاده ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا به ریاست  مهدی دوستی استاندار هرمزگان و با حضور سردار محمد حسین سپهر فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونای کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار هرمزگان در این جلسه با تاکید بر این نکته که مردم استان هرمزگان توجه ویژه‌ای به امر واکسیناسیون داشته‌اند گفت: مطابق آمارها 98 درصد مردم هرمزگان واکسن دوز اول و 93 درصد مردم دوز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند. 

وی افزود: استان هرمزگان با پوشش بالای واکسیناسیون یک استان امن و سالم است که در 15 روز گذشته تنها یک فوتی کرونایی داشته‌ایم و به همین جهت از عموم ملت شریف ایران دعوت می‌کنم در تعطیلات پیش رو استان هرمزگان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند. 

دوستی گفت: ما در استان هرمزگان نیازمند دو تاسیس دو دانشگاه علوم پزشکی جدید در شرق و غرب استان هستیم که دانشگاه علوم پزشکی شرق به مرکزیت میناب و دانشگاه علوم پزشکی غرب نیز به مرکزیت بندرلنگه باید احداث شوند. 

وی تصریح کرد: مراکز آزمایشگاهی استان نیازمند تجهیز هستند و از همین رو از وزارت بهداشت می‌خواهیم نسبت به تجهیز آزمایشگاه‌های استان اقدام کنند. 

استاندار هرمزگان گفت: کادر بهداشت و درمان استان هرمزگان با تلاش‌های بسیار در ایام گذشته در صیانت از جان شهروندان همت کردند و نیاز است با تزریق اعتبار از سوی وزارت کشور معوقات کادر درمانی پرداخت شود.

سردار محمد حسین سپهر فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا نیز در این جلسه اظهار داشت: بیماری کرونا در یک سال اخیر در کشور با تدابیر ریاست جمهوری، ستاد ملی و ستادهای استانی به نحو مطلوبی مدیریت شد. 

وی افزود: با توجه به تهدیدات این بیماری و عدم پایان این بیماری و امکان طغیان مجدد کرونا مردم باید مراقبت‌های بهداشتی را همچنان در دستور کار قرار دهند. 

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا گفت: در استان هرمزگان بر اساس گزارش‌های ارسال شده مدیریت بسیار خوبی در زمینه کرونا شاهد بودیم و در برخی زمینه‌ها این استان جزو اولین‌ها و حتی سرآمد بوده است.

وی تصریح کرد: از صنوف مختلف، دانشگاهیان، دانش آموزان و تمام اقشار مردم می‌خواهیم در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاملاً با مجموعه ستاد استانی همکاری کنند تا شاهد تعطیلی مجدد صنوف و کسب و کارها که ضربه سنگینی بر پیکره اقتصاد جامعه است نباشیم. 

موج ششم کرونا در استان کرمان را پشت سر گذاشتیم/ استقبال کم از دز سوم و واکسیناسیون کودکان در استان واکسیناسیون 23000 مهاجر افغانستانی در اردوگاه مراقبتی سفید سنگ انجام شد مراجعه مردم به مراکز واکسیناسیون کرونا با "کاهش جدی" مواجه شده است!

سردار سپهر گفت: در زمینه واکسیناسیون نیز از عموم مردم می‌خواهیم که اگر دوزهای دوم و سوم را تزریق نکرده‌اند حتما نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند تا شرایط فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی و گردشگری و آموزش‌های حضوری در مدارس و دانشگاه‌ها به شکل مطلوبی ادامه یابد.

انتهای پیام/865/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی استاندار هرمزگان استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۱۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران