Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه روز جهانی قدس همایش فلسطین و جغرافیای مقاومت با حضور امیر سرتیپ دوم فخری، رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی، جانشین سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و شکیبایی، قائم‌مقام جمعیت دفاع از آرمان‌های فلسطین، در سازمان جغرافیایی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ امیر سرتیپ دوم مجید فخری، رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، در این همایش با اشاره به نقش فرهنگ مقاومت در دفاع از کرامت و هویت اسلامی بر تبیین مقاومت فلسطین به عنوان نماد عزت‌خواهی مسلمانان تاکید کرد و گفت: برای مواجهه با دشمنی که رسانه‌های مهم جهان، دانش و ثروت کشورهای امپریالیستی و دیپلماسی کشورهای غربی را  در پشتیبانی خود دارد، باید به مصداق آیه واعدوا لهم ما استطعتم من قوة.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. آنچه می‌توانیم را فراهم کرده تا مقابل این جبهه کفر بایستیم.

وی با بیان اینکه صهیونیست‌ها سال‌ها تلاش کرده و درصدد این هستند که جغرافیای تاریخی فلسطین و منطقه را از بین ببرند و با جعل نام‌ها و تغییر موقعیت و اماکن مقدس به نوعی به اهداف‌شان برسند با اشاره به رفتار صهیونیست‌ها در حوزه جغرافیایی طبیعی گفت: تمهیداتی که صهیونیست‌ها از ابتدای اشغال فلسطین برای تسلط بر منابع آبی داشتند نشان می‌دهد همواره این موضوع مورد توجه سران رژیم صهیونیستی بوده و یکی از دلایل اشغال جولان علاوه بر دیده‌بانی سوریه و تسلط بر دمشق توجه بیشتر به منابع آبی منطقه بوده که بتوانند حوزه آبی منطقه را تحت کنترل داشته باشند.

وی با بیان اینکه امروز فلسطین کانون آزادی‌خواهی و آزادمنشی در دنیاست تصریح کرد: امروز دانشمند فرانسوی، کاریکاتوریست برزیلی، نقاش آرژانتینی، فوتبالیست آمریکایی و خیل عظیمی از آزاداندیشان جهان عضوی از جبهه مقاومت هستند که به رغم تسلط صهیونیست بر رسانه‌های جهان توانستند به نوعی صدای مظلومیت فلسطین را به جهانیان برسانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی جانشین  سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع نیز در این همایش با اشاره به تفکر راهبردی امام خمینی (ره) و آینده‌نگری مقام معظم رهبری با اشاره به نقشه‌های شوم انگلیس و آمریکا در منطقه، هدف از ایجاد رژیم صهیونیستی را جلوگیری از رشد اسلام در جهان و تسلط بر غرب آسیا عنوان کرد.

وی راهپیمایی امسال روز جهانی قدس را در جهت آرمان‌های امام راحل و تأکیدات مقام معظم رهبری و ناکامی‌های پی‌درپی صهیونیست‌ها در داخل و منطقه بسیار با اهمیت دانست و گفت: امروز می‌بینیم اسرائیلی‌ها که سودای نیل تا فرات را در سر داشتند در بین دیوارهای حائل زندانی شده‌اند و این در شرایطی است که مقاومت مردم فلسطین در قدس و سرزمین‌های اشغالی روز به روز قوی‌تر شده و صهیونیست‌ها با وجود سازش‌کاری برخی کشورهای عربی و حمایت آمریکا و غرب نمی‌توانند به حیات خود ادامه دهند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام راحل رژیم صهیونیستی فلسطین مقام معظم رهبری رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح صهیونیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۲۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ درباره تحولات غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تلفنی با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر گفت وگو کرد.

بر اساس این گزارش، در این تماس تلفنی دو طرف درباره آخرین تحولات غزه و اراضی اشغالی فلسطین و تلاش‌های دو کشور برای برقراری توافق آتش بس فوری و دائمی در غزه با یکدیگر رایزنی کردند.

بنا بر این گزارش، رئیس جمهور آمریکا و امیر قطر همچنین در این گفت وگوی تلفنی روابط راهبردی دو کشور و راه‌های حمایت و تقویت آن و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

جزئیات بیشتری از این گفت وگوی تلفنی گزارش نشده است.

پیش از این نیز وزیران خارجه آمریکا و قطر در ریاض با هم دیدار و درباره آخرین تحولات غزه و منطقه با یکدیگر گفت وگو کرده بودند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • قسام با موشک «رجوم» شهرک حولیت را به آتش کشید
  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو و ادامه جنگ غزه
  • تظاهرات اعتراضی شهرک‌نشینان همچنان ادامه دارد
  • حزب‌الله لبنان نظامیان صهیونیست و یک تانک مرکاوا را هدف قرار داد
  • ژنرال صهیونیست: حزب‌الله منطقه امنیتی حائل در داخل اسرائیل ایجاد کرده است
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ درباره تحولات غزه
  • حمله راکتی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه
  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند