Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی دوستی در جلسه فوق العاده ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا که با حضور سردار محمد حسین سپهر فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونای کشور برگزار شد. با تاکید بر این نکته که مردم استان هرمزگان توجه ویژه‌ای به امر واکسیناسیون داشته‌اند گفت: مطابق آمارها ۹۸ درصد مردم هرمزگان واکسن دوز اول و ۹۳ درصد مردم دوز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان هرمزگان با پوشش بالای واکسیناسیون یک استان امن و سالم است که در ۱۵ روز گذشته تنها یک فوتی کرونایی داشته‌ایم و به همین جهت از عموم ملت شریف ایران دعوت می‌کنم در تعطیلات پیش رو استان هرمزگان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند.

دوستی گفت: ما در استان هرمزگان نیازمند دو تاسیس دو دانشگاه علوم پزشکی جدید در شرق و غرب استان هستیم که دانشگاه علوم پزشکی شرق به مرکزیت میناب و دانشگاه علوم پزشکی غرب نیز به مرکزیت بندرلنگه باید احداث شوند.

وی تصریح کرد: مراکز آزمایشگاهی استان نیازمند تجهیز هستند و از همین رو از وزارت بهداشت می‌خواهیم نسبت به تجهیز آزمایشگاه‌های استان اقدام کنند.

استاندار هرمزگان گفت: کادر بهداشت و درمان استان هرمزگان با تلاش‌های بسیار در ایام گذشته در صیانت از جان شهروندان همت کردند و نیاز است با تزریق اعتبار از سوی وزارت کشور معوقات کادر درمانی پرداخت شود.

سردار محمد حسین سپهر فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا نیز در این جلسه اظهار داشت: بیماری کرونا در یک سال اخیر در کشور با تدابیر ریاست جمهوری، ستاد ملی و ستادهای استانی به نحو مطلوبی مدیریت شد.

وی افزود: با توجه به تهدیدات این بیماری و عدم پایان این بیماری و امکان طغیان مجدد کرونا مردم باید مراقبت‌های بهداشتی را همچنان در دستور کار قرار دهند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا گفت: در استان هرمزگان بر اساس گزارش‌های ارسال شده مدیریت بسیار خوبی در زمینه کرونا شاهد بودیم و در برخی زمینه‌ها این استان جزو اولین‌ها و حتی سرآمد بوده است.

وی تصریح کرد: از صنوف مختلف، دانشگاهیان، دانش آموزان و تمام اقشار مردم می‌خواهیم در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاملا با مجموعه ستاد استانی همکاری کنند تا شاهد تعطیلی مجدد صنوف و کسب و کارها که ضربه سنگینی بر پیکره اقتصاد جامعه است نباشیم.

سردار سپهر گفت: در زمینه واکسیناسیون نیز از عموم مردم می‌خواهیم که اگر دوزهای دوم و سوم را تزریق نکرده‌اند حتما نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند تا شرایط فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی و گردشگری و آموزش‌های حضوری در مدارس و دانشگاه‌ها به شکل مطلوبی ادامه یابد.

کد خبر 5477821

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی دوستی استانداری هرمزگان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ویروس کرونا راهپیمایی روز قدس بوشهر کرمانشاه ماه رمضان 1401 ویروس کرونا روز قدس روز جهانی قدس آمار کرونا خراسان رضوی شب قدر بارش باران قزوین مشهد دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی سبزوار در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی