Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، راغب الفت پیش از ظهر امروز در نشست استاندار کردستان با نمایندگان شوراهای شهر و روستای استان کردستان در سنندج اظهار کرد: یک هزار و ۲۸۸ روستای سطح استان دارای شورای اسلامی هستند.

وی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۲۱۱ روستا از این تعداد داری دهیاری هستند و فرآیند صدور مجوز ایجاد دهیاری برای مابقی روستاهای دارای جمعیت بالای ۲۰ خانوار به زودی صادر خواهد شد و به این ترتیب هیچ روستای بالای ۲۰ خانوار بدون دهیاری در سطح استان نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، از ۳ هزار و ۹۲۲ عضو شوراهای اسلامی شهر و روستای استان ۴۰ نفر خانم و مابقی را مردان تشکیل می‌دهند و در راستای پیگیری مطالبات مردم و خدمت رسانی به آنها در سطح استان تلاش می‌کنند.

الفت به میزان اعتبارات دهیاری‌ها در طول چند سال اخیر گریزی زد و گفت: مجموع اعتبارات سال ۹۹ دهیاری‌های استان ۹۲ میلیارد تومان بود که سال گذشته با افزایش ۳۸ تا ۴۰ درصدی ۱۲۸ میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: در سالجاری نیز ۲۱ میلیارد تومان از محل اعتبارات مناطق محروم اختصاص پیدا کرد که در مجموع اعتبارات دهیاری‌ها با رشد ۶۰ درصدی نسبت به سال ۹۹ مواجه بوده است.

الفت در ادامه به اقدامات انجام شده دهیاری‌های سطح استان از محل این اعتبارات گفت: ۹۰۰ هزار کیلومتر شبکه فاضلاب، ۱۴۰ هزار دیوار حائل، ۶۳۰ هزار مترمربع احداث معابر، احداث ۷۴۹ سایت پارک کودک و ...انجام شده است.

وی اظهار کرد: ۴۰ دستگاه بیل مکانیکی، ۱۲۰ دستگاه تراکتور، ۱۸ دستگاه خودرو حمل زباله نیمه سنگین و خودروهای دیگری برای دهیاری‌ها تهیه شده است.

مدیرکل امور روستایی استانداری کردستان افزود: ۱۸ پایگاه آتش‌نشانی و ۱۵ آشیانه در سطح استان فعال است.

وی از رتبه‌بندی دهیاری‌های سطح استان خبر داد و گفت: ۹۰۲ روستا رتبه یک، ۸۱ دهیاری رتبه ۲ و۷۳ روستا رتبه ۳ دارند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی برای شوراها و دهیاران به صورت حضوری و شهرستانی خبر داد و گفت: آموزش شوراها طی دو سال گذشته به خاطر شرایط کرونایی رضایت‌بخش نبود.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: روستاهای کردستان سطح استان دهیاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند

افشین خوش‌گوار در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: دانش‌آموزان کردستانی ۶ عنوان برتر در مرحله کضوری جشنواره سفیران سلامت را کسب کردند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان اعلام کرد: در هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش‌آموزی، در مرحله شهرستانی ۸ هزار و ۵۲۸ اثر اعلام وصول شد که از این تعداد ۳۱۳ اثر به مرحله استانی راه پیدا کرد.

خوش‌گوار عنوان کرد: پس از داوری آثار راه یافته به مرحله استانی، با نظر شورای داوران ۲۹ اثر به دبیرخانه کشوری جشنواره ارسال شد.

وی گفت: بر اساس اعلام دفتر سلامت و تندرستی وزارت، شش اثر شرکت کنندگان کردستان حائز رتبه‌های برتر کشوری شدند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: بر این اساس در رشته کارسازه سارا وکیلی از مدرسه متوسطه اول فاطمه الزهرا شهرستان کامیاران و سیدایمان حسینی از مدرسه متوسطه اول دکتر پرتو ماه دهگلان موفق به کسب عنوان اول شدند.

خوش‌گوار ادامه داد: در بخش کارسازه ابتدایی اول مدرسه شکوفه‌های انقلاب دیواندره متشکل از آریسا محمدیان، ستایش حمزه‌ای و فاطمه زهرا محمدی رتبه چهارم کشوری را به دست آوردند.

وی افزود: در بخش جشنواره عکاسی چهارشنبه آخر سال نیز آلان شادفر از مدرسه شهید فهمیده ناحیه ۲ و شنیا دلکی از مدرسه نیایش دهگلان حائز رتبه برتر کشوری در دوره دوم ابتدایی شدند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان عنوان کرد: در بخش باغچه کوچک سبزیجات نیز ایلیا صفری از مدرسه شهید آزادی کامیاران در دوره اول ابتدایی رتبه پنجم کشور را به دست آورد.

کد خبر 6090668

دیگر خبرها

  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402