Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@07:47:51 GMT

گرمایش جهانی کانون‌های انتقال ویروسی را افزایش می‌دهد!

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۴۰۷۳

گرمایش جهانی کانون‌های انتقال ویروسی را افزایش می‌دهد!

با فرض این‌که زمین در قرن حاضر بیش از ۲ درجه بیشتر از دمای پیش از صنعتی شدن گرم نمی‌شود، آینده‌ای که توسط تحلیل‌های آب‌وهوایی پیش‌بینی می‌شود، افزایش تعداد ملاقات‌های اولیه بین گونه‌ها است که این ملاقات‌ها تا سال ۲۰۷۰ دو برابر خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ؛ نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد تا 50 سال آینده، افزایش گرمایش جهانی می‌تواند منجر به بیش از 15 هزار انتقال ویروس جدید در پستانداران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این مقاله نشان می‌دهد که چگونه گرمایش جهانی باعث تغییر زیستگاه‌های حیات وحش و افزایش برخورد بین گونه‌هایی می‌شود که قادر به مبادله عوامل بیماری‌زا هستند که با این افزایش برخورد انتظار می‌رود ویروس‌ها بین گونه‌ها جابه‌جا شوند.

بسیاری از محققان معتقدند همه‌گیری ویروس کرونا احتمالاً از زمانی شروع شد که یک ویروس کرونای ناشناخته از یک حیوان وحشی به انسان منتقل شد. این مطالعه هشدار می‌دهد افزایش پیش‌بینی‌شده در انتقال ویروس‌ها بین گونه‌ها می‌تواند باعث شیوع بیشتر بیماری شود که این مورد تهدیدی جدی برای سلامت انسان و حیوانات به شمار می‌رود.

همچنین هشدار داده شده است که برای جلوگیری از این اتفاق، دولت‌ها و سازمان‌های بهداشتی باید برای سرمایه‌گذاری در نظارت بر پاتوژن‌ها و بهبود زیرساخت‌های مراقبت‌های بهداشتی, تمهیدات ویژه‌ای را بیندیشند.

این تحقیق که نتایج آن در ature.com منتشر شده, پیش‌بینی می‌کند، بسیاری از انتقال‌های ویروس جدید زمانی اتفاق می‌افتد که گونه‌ها به دلیل افزایش دما برای نخستین‌بار در حالی که به مناطق خنک‌تر حرکت می‌کنند، با هم ملاقات می‌کنند. این پدیده غالباً در اکوسیستم‌های که تنوع زیستی غنی دارند، به‌ویژه آفریقا و آسیا و در مناطقی که پر از جمعیت انسانی هستند از جمله مناطق ساحلی آفریقا، هند و اندونزی رخ می‌دهد.

با فرض این‌که زمین در قرن حاضر بیش از دو درجه سانتی‌گراد بیشتر از دمای پیش از صنعتی شدن گرم نمی‌شود، آینده‌ای که توسط تحلیل‌های آب‌وهوایی پیش‌بینی می‌شود، افزایش تعداد ملاقات‌های اولیه بین گونه‌ها است که این ملاقات‌ها تا سال 2070 دو برابر خواهد شد و در نتیجه آن کانون‌های انتقال ویروس نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

"گرگوری آلبری"، بوم‌شناس دانشگاه جورج تاون و یکی از محققان این تحقیق گفت: این مطالعه به ما ثابت کرد که دهه‌های آینده نه تنها شدت گرما شدیدتر، بلکه بیماری نیز بیشتر خواهد بود.

محققان از دولت‌ها و جوامع بین‌المللی درخواست کردند که نظارت بر حیوانات وحشی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام را به‌ویژه در نقاط حساس مانند جنوب شرق آسیا بهبود بخشند. وقتی صحبت از آمادگی برای سازگاری با گرمایش جهانی می‌شود, بیشتر تلاش‌ها بر فعالیت‌هایی مانند توقف جنگل‌زدایی یا تقویت اکوسیستم‌های دریایی متمرکز می‌شود اما به گفته یکی از محققان آمادگی برای همه‌گیری و نظارت بر بیماری نیز از جمله تغییرات مهم در سازگاری با تغییرات آب‌وهوایی است.

انتقال سویه جدید کرونا از گوزن به انسان! الزام تعطیلی بازارهای حیات وحش برای جلوگیری از همه‌گیری‌های ویروسی جدید + تصاویر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران های محیط زیست ویروس کرونا گرما بحران های محیط زیست ویروس کرونا گرما گرمایش جهانی انتقال ویروس بین گونه ها ملاقات ها پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)

عصر ایران - پارک ملی جنگل سنگی (Petrified Forest National Park) یک پارک ملی آمریکایی در شهرستان های ناواهو و آپاچی در شمال شرقی آریزونا است. این پارک با مساحت 900 کیلومتر مربع نام خود را از ذخایر بزرگ چوب سنگ شده اش گرفته است. پارک ملی جنگل سنگی شامل استپ های بوته ای نیمه بیابانی و همچنین زمین های بایر فرسوده و رنگارنگ است.

این پارک با ارتفاع متوسط حدود 1600 متر دارای آب و هوای بادی خشک با دمایی تا 38 درجه سلسیوس در تابستان و زیر صفر در زمستان است. بیش از 400 گونه گیاهی که بیشتر آنها علف هایی مانند بانچ گراس، گراما آبی و ساکاتون هستند، در این پارک یافت می شوند.

گونه های جانوری پارک ملی جنگل سنگی آریزونا شامل جانوران بزرگی مانند شاخ چنگالی ها، کایوت ها و گربه های دم کوتاه (بابکت) و حیوانات کوچک تر مانند موش آهویی، مارها، مارمولک ها و چند نوع از دوزیستان می شوند. بیش از 200 گونه پرنده که برخی از آنها ساکن دائمی و بسیاری از آنها مهاجر هستند نیز در این پارک زندگی می کنند.

پارک ملی جنگل سنگی به واسطه فسیل هایش، به ویژه درختان فرو افتاده که حدود 225 میلیون سال پیش در اواخر دوره تریاس، می زیسته اند، مشهور است.

افزون بر کنده های چوب سنگ شده، فسیل های یافت شده در این پارک شامل سرخس های تریاس پسین، سیکاد، کهن دار، و بسیاری دیگر از گیاهان و همچنین جانواران از جمله خزندگان غول پیکر به نام فیتوسورها، دوزیستان بزرگ و دایناسورهای اولیه است. دیرینه شناسان از اوایل قرن بیستم در حال کشف و مطالعه فسیل های این پارک بوده اند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پارک ملی لینسوز ماراینسیز ؛ یکی از خاص ترین نقاط جهان! (+عکس)

دیگر خبرها

  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی