Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@15:16:22 GMT

قدس؛ نقطه ثقل منظومه‌ مقاومت

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۴۲۸۲

قدس؛ نقطه ثقل منظومه‌ مقاومت

دیروز میلیون‌ها نفر از مردم روزه‌دار در کشورمان و صدها میلیون نفر از مسلمانان در سایر نقاط جهان، به خیابان‌ها آمدند تا پایبندی اصیل و خدشه‌ناپذیر خود را نسبت به آرمان آزادی فلسطین و قدس‌شریف از چنگال اشغالگران صهیونیستی نشان دهند. این خروش جهانی، نقطه آشکارساز تثبیت اضلاع منظومه‌مقاومت محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منظومه‌مقاومت، دهه‌هاست در منطقه و در مواجهه با رویکرد سازش با دشمن صهیونیستی شکل گرفته‌است.

با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شاهد هدایت دغدغه‌ها و ظرفیت‌های دینی، فرهنگی، گفتمانی، نظامی و امنیتی حامیان آزادی فلسطین در ذیل یک منظومه و ساختار بودیم که در طول ۴۳ سال اخیر روز به روز بر کارآمدی و هوشمندی آن افزوده شده‌است. انفعال، ایستایی، تسلیم و هم‌پیمانی با دشمنان در قاموس مقاومت و منظومه‌ای که حول این محور مقدس شکل گرفته، جایی ندارد.  
منظومه‌مقاومت نه تنها در قبال دشمن‌صهیونیستی، بلکه در قبال دشمنان امنیت منطقه و جهان امروز قاطعانه و موثر عمل می‌کند. ناکام‌ماندن راهبردهای کلان و میان‌مدت و کوتاه‌مدت غرب در جهان اسلام معلول پویایی و قدرت عملکرد همین منظومه است. سوال اصلی اما این است چرا قدس‌شریف، نقطه ثقل منظومه مقاومت محسوب می‌شود؟ دراین‌خصوص دو نکته اساسی وجود دارد که لازم است مورد توجه قرار گیرد: 
نخست این‌که قدس‌شریف به عنوان قبله‌گاه اول مسلمانان جهان، نه صرفا حکم یک مکان مقدس بلکه نماد یک حرکت جمعی در مسیر پاکسازی منطقه از لوث دشمن غاصب صهیونیستی محسوب می‌شود. تاکید می‌شود آزادی قدس‌شریف منبعث و مولود گفتمان مقاومت محسوب می‌شود. رژیم اشغالگر قدس و حامیان آن، بارها تلاش کرده‌اند با تسخیر قدس‌شریف و تثبیت این اقدام اشغالگرایانه، گفتمان مقاومت را به حاشیه رانده و حتی تلاش کنند تصاحب مسجدالاقصی و بیرون‌راندن فلسطینیان از سرزمین‌شان را به مثابه یک حقیقت غیرقابل‌تغییر جلوه دهند. بدیهی است تکیه بر گفتمان مقاومت و بازتولید آن از طریق حضور در راهپیمایی روز قدس و دیگر تحرکات جمعی در حمایت از قدس‌شریف، این نقشه دشمنان قسم‌خورده جهان اسلام را با شکست و تباهی مواجه خواهد کرد.  
نکته دوم، مربوط به ناکامی دشمنان در چینش منظومه‌سازش است. مقامات صهیونیستی، آمریکایی و برخی کشورهای عربی مخالف گفتمان مقاومت در طول سال‌های اخیر نهایت تلاش خود را برای ترسیم و عملیاتی کردن منظومه‌سازش به کار گرفتند تا این شاکله و ساختار تهی از حقیقت و انسانیت را در میان افکار عمومی دنیا تثبیت کنند. عادی‌سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم اشغالگر قدس نیز معطوف به همین هدف صورت گرفت. تثبیت گفتمان سازش، معنایی جز وادادگی و تباهی برای مسلمانان نخواهدداشت. از این رو هرگونه اقدام‌جمعی در دفاع از حریم قدس‌شریف و آزادی آن از لوث وجود اشغالگران، گامی در مسیر نقض و ابطال کلیت و اجزای شکل‌دهنده منظومه‌سازش و در مقابل، تقویت ارکان و اتصالات منظومه‌مقاومت محسوب می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قدس شریف یادداشت مقاومت محسوب می شود منظومه مقاومت گفتمان مقاومت قدس شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۴۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربات جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی

به گزارش جام جم آنلاین، منابع فلسطینی از حمله خمپاره‌ای قسام به نیروهای اشغالگر در نتساریم خبر دادند.

گردان‌ های قسام اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی را در محور نتساریم در جنوب شهر غزه با گلوله‌های خمپاره در هم کوبیده است.

از سوی دیگر گردان های شهدای الاقصی نیز از حمله پایگاه زیکیم رژیم صهیونیستی خبر داد.

در بیانیه کتائب شهدا الاقصی آمده است: مبارزان ما به همراه نیروهای شهید عمر القاسم و کتائب شهید عبدالقادر الحسینی، پایگاه زیکیم را هدف قرار دادند.

گفتنی است که گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و تل آویو برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان شریف در حمایت از خیزش دانشجویان در جهان
  • ادامه حمایت دانشجویان ایرانی از خیزش دانشجویان در جهان/ دانشجویان شریف تجمع کردند+ فیلم
  • تصاویر جدید از تمرین نیروهای مقاومت برای ورود به شهرک‌های صهیونیستی | ویدئو
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • ضربات جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • ضربه‌های جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • حملات حزب‌الله به چند پایگاه صهیونیستی
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو