Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

شرکت حمل و نقل کانتینری هاپاگ-لوید آلمان تصمیم گرفته است که کل ناوگان کانتینری خود را به دستگاه های ردیابی لحظه ای (آن لاین) مجهز کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از آسام تدبیر، این شرکت بزرگ آلمانی پس از نصب اینترنت اشیا تحت عنوان Hapag-Lloyd LIVE بر روی کانتینرهای یخچالی خود، اکنون شروع به نصب دستگاه های جدید توسعه یافته بر روی تمامی کانتینرهای خود که ناوگانی به استعداد ۳ میلیون تی ای یو می باشد، خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاپاگ لوید گفت که همچنان به دیجیتالی کردن حمل و نقل کانتینری خود ادامه می دهد و Hapag-Lloyd LIVE در سال ۲۰۲۳ برای مشتریان کانتینرهای معمولی ایشان نیز در دسترس خواهد بود.

مدیر عامل شرکت هاپاگ لوید می گوید: در آینده، ما می توانیم به همه مشتریان خود داده های ردیابی را در لحظه ارائه دهیم و به آنها امکان مشاهده کامل تمام حرکات کانتینرهای حامل محمولات آنها را در سراسر جهان بدهیم.

با بهره برداری از این سامانه می توانیم تاخیرها را زودتر تشخیص دهیم، مشتریان را در لحظه از وقایع مطلع کنیم و اقدامات جبرانی را در مراحل اولیه آغاز کنیم.

ما کاملاً معتقدیم که رویکرد ردیابی لحظه ای نه تنها برای مشتریان مفید است، بلکه تغییردهنده بازی برای کل صنعت حمل و نقل کانتینری خواهد بود.

هاپاگ لوید گفت که دستگاه های مجهز به IoT می توانند داده ها را به صورت لحظه ای از هر کانتینر انتقال دهند و از این طریق زنجیره تامین را شفاف تر و کارآمدتر کنند.

همچنین این دستگاه ها می توانند داده های مکان کانتینرها را بر اساس GPS ارائه دهند، دما را اندازه گیری کنند و هرگونه ضربه ناگهانی به کانتینر را گزارش نمایند.

اولاف هابرت، مدیر برنامه های کانتینر در هاپاگ لوید گفت: چشم انداز ما ساخت هوشمندترین ناوگان کانتینری جهان و ارائه اطلاعات ارزشمند به مشتریان است.

کار با شرکت های پیشرفته برای کاربرد اینترنت اشیا در مقیاس جهانی به ما کمک می کند تا ناوگان کانتینری خود را در سریع ترین زمان ممکن به چیزی که می خواهیم تجهیز کنیم.

مشتریان ما اکنون به چنین خدماتی نیاز دارند تا بتوانند زنجیره تامین خود را بهتر مدیریت کنند.

هاپاگ-لوید با ناوگانی متشکل از ۲۴۸ کشتی تحت مالکیت و اجاره ای با ظرفیت حمل ۱/۷ میلیون تی ای یو، پنجمین اپراتور بزرگ کشتیرانی کانتینری در جهان است.

هاپاگ لوید ناوگان خود را در بحبوحه تقاضای شدید برای حمل و نقل کانتینری در طول همه گیری کرونا گسترش داده و از سال ۲۰۲۱، ۲۱۰ هزار تی ای یو کانتینر استاندارد و یخچالی را به ناوگان خود اضافه کرده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل جهان کشتی کشتی کانتینر شرکت کشتیرانی اینترنت اشیا حمل و نقل کانتینری ناوگان کانتینری هاپاگ لوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) ناوگان جدید اتوبوسرانی تهران
  • جزئیات طرح ماندگار بانک رفاه کارگران
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • کشتی کانتینری در دریای سرخ با چند موشک هدف قرار گرفت
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • موسوی پور: طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • ‌ ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان_ قزوین‌ آسفالت شد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی