Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی استانداری گیلان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مراجع قضایی پیگیری‌های لازم درباره برخورد با بانیان وضع موجود دفن‌گاه زباله سراوان رشت را انجام داده اند و در این رابطه پرونده‌ای برای مدیران متخلف تشکیل شده است.

در بخش‌هایی از این اطلاعیه آمده است:

موضوع مدیریت دفن‌گاه زباله سراوان که چالشی بیش از سه دهه‌ای در این منطقه است، بعد از بازدید میدانی وزیر کشور و گفت‌وگو با ساکنان منطقه برای حل آن، در دستور کار استانداری گیلان و نهاد‌های ذیربط قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سفر رئیس جمهور به گیلان هم مصوبات و اعتباراتی در نظر گرفته شد که از جمله آن‌ها تصویب ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت پسماند استان بود که ۱۰۰ میلیارد تومان آن در اردیبهشت ماه به دستگاه مجری با نظارت استانداری اختصاص یافت.

در همین راستا با حضور معاونان سیاسی و عمرانی استاندار، فرماندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مراحل اطلاع رسانی از اقدامات مصوب پیش رو برای حفظ سلامت شهروندان و بسته شدن محل دفن زباله سراوان انجام گرفت.

بیشتر بخوانید

درخواست جدی اهالی سروان رشت برای حل معضل انباشت زباله مسدود کردن مسیر خودروی حمل زباله به سراوان رشت  زجر مردم منطقه سراوان رشت از بوی محل دفن پسماند

با این حال با شروع فصل گرما و تأخیر در سمپاشی، شن ریزی و بهسازی محل دفن زباله که سلامت صد‌ها هزار نفر از شهروندان را به خطر می‌انداخت، به بازگشایی مسیر سراوان اقدام شد و با حضور نمایندگان وزیر کشور، مراحل اجرای فاز‌های سوم و چهارم کود آلی شهرداری رشت آغاز شد.

از سوی دیگر برای حل راهبردی این چالش، برنامه ساخت کارخانه‌های کود آلی و زباله سوز ۶۰۰ تنی، ساخت تصفیه خانه شیرابه‌های حاصل از زباله‌های سراوان و بهسازی و پوشش محل دفن زباله در دستور کار قرار گرفته است.

همچنین تکمیل ساختمان شماره یک زباله سوز، ورود تجهیزات زباله سوز و تصویب اعتبار بهسازی سراوان و تکمیل سوله ۶ هزار متری کود آلی، ورود ماشین آلات خط سه و چهار کود آلی، شناسایی محل‌های جدید، مناسب و کم زیان برای دفن زباله و مدیریت کاهش خروجی زباله از کودآلی، شهرداری رشت و سایر شهرداری‌ها و حوزه عمرانی استانداری گیلان با نظارت نمایندگان وزیر کشور در گیلان در حال انجام است.

علاوه بر آن با توجه به اینکه روزانه حدود هزار و ۲۰۰ تن زباله رشت و ۱۷ شهر و دهستان گیلان وارد سایت سراوان می‌شود، کارخانه کمپوست واقع در منطقه لاکان رشت روزانه قابلیت تبدیل حدود ۲۵۰ تن زباله به کود آلی را دارد که مقرر شد در ۲ شیفت کاری، هر روز ۵۰۰ تن زباله را به کود آلی تبدیل کند و مکانی برای دفن ۲۵۰ تن باقیمانده کود آلی این کارخانه که کاملا بی بو، خشک، بدون شیرابه و کاملا با محیط زیست سازگار است، در نظر گرفته شود.

بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، قرار است تا پایان سال ۱۴۰۱ محل دفن زباله سراوان تعطیل شود و ظرف چند ماه مراحل بهسازی نهایی و درختکاری آن در ابتدای سال آینده به سرانجام برسد.

بیشتر بخوانید

اطلاعیه وزارت کشور درباره وضعیت زباله سراوان رشت ساماندهی یک میلیون تن زباله سراوان رشت در دستور کار است محکومیت ۳ مدیر سابق شهرداری رشت در خصوص زباله سراوان

درباره برخورد با بانیان وضع موجود نیز مراجع قضایی پیگیری‌های لازم را انجام داده اند و در این رابطه پرونده‌ای برای مدیران پیشین و متخلف تشکیل شده است بر این اساس، تاکنون برای ۳ مدیر پیشین شهرداری حکم قطعی قضایی صادر شده است و این پرونده‌ها در مرحله اجرای حکم قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت پسماند سراوان رشت انباشت زباله محل دفن زباله زباله سراوان دستور کار سراوان رشت تن زباله کود آلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۹۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد

 دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی یکی از معضلات در برخی از محله‌های شهر سراوان است که با توجه به گرمای هوا برای شهروندان مشکلاتی را به همراه داشته است.
 
انتشار بوی نامطبوع، تجمع حیوانات موذی و ولگرد از جمله مواردی است که با رهاسازی فاضلاب خانگی در معابر ایجاد می‌شود.
 
رهاسازی فاضلاب به صورت غیر بهداشتی در معابر علاوه بر مشکلات فوق باعث می‌شود سلامت شهروندان به خاطر افتد و از سوی دیگر سیمای شهر را نازیبا می‌کند.
 
در همین راستا برخی از شهروندان سراوان سراوانی ضمن انتقاد از وضعیت نامطلوب در برخی از معابر سطح شهر که علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع تردد را برای کودکان و زنان با مشکل مواجه کرده خواستار برخورد با افراد خاطی از سوی متولیان امر شدند.
 
علی اصغر عربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان گفت: به مناسبت سومین روز از هفته سلامت، روز سلامت خانواده و سلامت زمین، طرح تشدید کنترل فاضلاب‌های خانگی در منطقه آسپیچ توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز محمدی به اتفاق شورا و دهیار منطقه اجرا شد.  
 وی افزود: جهت خاطیان دفع غیر بهداشتی ۱۵ اخطاریه نوبت اول و۴ اخطاریه پیگیری صادر شد.
 
رئیس مرکز بهداشت سراوان تصریح کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود جهت حفظ سلامت خود و جلوگیری از تخریب زیر ساخت‌های شهری از هدایت آب وفاضلاب به کوچه و معابر جدا خودداری نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • ببینید | بانیان فرقه بهائیت آغازگر کشف حجاب در ایران
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • کتک کاری وحشتناک داور در بازی فوتبال دسته دو جوانان تهران/ دستور موقت برای خاطیان+ فیلم
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • ۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد
  • آسیب ریزسیارک ها به آزمایشگاه فضایی چین در مدار زمین
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی