Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@06:46:55 GMT

کمبود روغن خوراکی در بازار ۴ استان

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۰۱۸۱

کمبود روغن خوراکی در بازار ۴ استان

کمبود روغن خوراکی در بازار برخی استان ها مانند خراسان رضوی، خوزستان، گیلان و سیستان و بلوچستان باعث شده تا فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای به هر نفر تنها یک عدد روغن خوراکی یک لیتری عرضه کنند که این کمبود عرضه گله مندی شهروندان را به ویژه در ایام ماه رمضان به دنبال داشته است.

کمبود روغن خوراکی در استان خوزستان در حالی رقم خورد که از چندی پیش با انتشار شایعه افزایش قیمت کالاها بعد از ماه رمضان ، برخی شهروندان بیش از نیاز خود اقدام به خرید و ذخیره سازی این کالا نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی اتاق اصناف اهواز در خصوص کمبود روغن خوراکی گفت: روغن خوراکی در بازار اهواز بسیار کمیاب شده و یکی از دلایل آن طبق اطلاعات دریافتی ، درخواست افزایش قیمت این کالا از سوی کارخانه‌های تولید روغن خوراکی است.

ابوالقاسم کوره چینی گفت:کارخانه‌های تولید روغن در استان‌های دیگر به تعهدات خود برای ارسال روغن به خوزستان عمل نکرده‌اند و این موضوع باعث کمبود این کالا در بازار این استان شده است.

او گفت: نظارت بر عرضه روغن خوراکی از مرحله تولید تا توزیع بر عهده سازمان جهاد کشاورزی است و روغن خام نیز با دستور این سازمان بین کارخانه‌های تولید روغن خوراکی توزیع می‌شود، به همین منظور سازمان جهاد کشاورزی باید پاسخگوی کمبود این کالا در بازار باشد.

دبیر اجرایی اتاق اصناف اهواز گفت: بنکداران اهواز نیز نسبت به نبود روغن خوراکی معترض هستند و مکاتباتی در این رابطه با سازمان جهاد کشاورزی و استانداری خوزستان انجام شده‌ تا این مشکل هرچه زودتر در استان برطرف شود.

او گفت: روغن خوراکی تولید کارخانه‌های خوزستان به صورت سهمیه بندی در استان و سایر استان‌ها توزیع می‌شود و جوابگوی نیاز این استان نیست.

امیر دلداری مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی نیز در این خصوص گفته بود: در حال حاضر بازار کلانشهر مشهد با کمبود روغن خوراکی مواجه است.

او گفت: منشاء کمبود روغن در بازار از بخش تولید است، زیرا کارخانه‌ها و شرکت‌های توزیع به صورت قطره چکانی روغن خوراکی را به صنوف اختصاص می‌دهند، لذا پاسخگوی نیاز فعلی مردم نیست.

پورحیدری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان هم در خصوص کمبود روغن در استان گفت: مشکل کمبود روغن خوراکی در استان برطرف می شود و به میزان کافی در کارخانه ها در حال تولید است اما فروشگاه‌های بزرگ برای دریافت سهمیه خود مراجعه نکرده اند.

پورحیدری گفت: با تأمین مواد اولیه این کالای اساسی و تولید آن از سوی شرکت‌های تولید کننده و عرضه مناسب این محصول دیگر شاهد مشکل کمبود این کالای پرمصرف نخواهیم بود.

همچنین رؤیت صف در خیابان‌های جنوب استان سیستان و بلوچستان نیز به موضوعی عادی تبدیل شده؛ یک روز صف کپسول گاز، یک روز نان و حالا روغن، آن هم در اوج ماه رمضان! گرانی و کمبود نیز به مردم فشار می‌آورد و همین امر موجب شده در زمینه کمبود روغن، کالاهای تنظیم بازار برای فروش به مردم به برخی مغازه‌ها تحویل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان استان ها استان‌ها

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمبود روغن روغن خوراکی کمبود روغن خوراکی کارخانه ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!

بر اساس شنیده‌ها شرکت بهمن دیزل برای تولید و عرضه یک کامیونت 3.8 تنی برنامه‌ریزی کرده و بنا دارد این بار به سراغ تولید و عرضه کامیونت 3.8 تن برود و با این اقدام عملا سبد محصولات تجاری نسبتا سبک، سنگین و کشنده در اختیار بهمن دیزل خواهد بود و چنانچه این پروژه با موفقیت انجام شود، بهمن دیزل قطعه‌ دیگری از پازل تناژ باربری ایران را کامل کرده است. این محصول می‌توان پاسخ مناسبی برای بازار بارهایی با تناژ سبک باشد.

اکنون قالب حمل‌و نقل تجاری نسبتا سبک با وانت‌های شهری که حداکثر توانایی حمل کمتر از 900 کیلو را دارند، انجام می‌شود و در مرتبه بعدی کامیونت های 6تن و 8 تن و کامیون‌های فورس F210 (بهمن دیزل) با توانایی حمل حدود 10 تن هستند که نیازهای این حوزه را برطرف می‌کنند اما در فاصله وانت‌های 1.8 تنی با بارهایی در محدوده 4 تن تمهیدی اندیشیده نشده که خلا موجود خسارات هنگفتی به منابع محیط زیست، سوخت کشور وارد می‌کند چرا که در شرایط فعلی مصرف کننده ناچار است کامیون‌های بازه‌ی 10 تن را ناقص بارگیری شود. به همین دلایل می‌تواند ورود بخش خصوصی به تولید کامیونتی 3.8 تنی هوشمندانه و متناسب با نیاز بازار است. مدیران بهمن دیزل با ورود به این قسمت از بازار، قدرت‌نمایی خوبی خواهند داشت و تا سالیان سال یکه تاز این حوزه خواهند بود. 

دلایل زیادی برای استقبال بازار این محصول وجود دارد که مهمترین آن فرسودگی در این رده باربری است. محصولاتی که به عنوان وانت شناخته می‌شوند اغلب از نظر شاخص‌های فناورانه عقب افتاده‌ هستند و ایمنی بسیار پایینی نسبت به سلامت راننده و حفظ بار دارند. لذا تولید محصولی در این رده با ایمنی بالا و تکنولوژی روز، می‌تواند تحول خوبی در حوزه تجاری ایران باشد.

کشورهای توسعه یافته نیز با تمرکز بر تولید کامیونت‌های 3.5 تا 4 تن تلاش کردند حمل و نقل بارهای کم حجم و سبک را مقرون به صرفه کنند. به واقع در کشورهای پیشرفته، خودروهای پرمصرفی مانند وانت‌های کنونی کشور ما اجازه تردد ندارند و برای شرکت‌ها و بنگاه‌های تجاری تردد این خودروها غیراقتصادی است.

شرکت بهمن دیزل با تمرکز بر خلا بازار حمل و نقل ایران نقش قابل توجهی در حفظ منابع سوختی، بهینه کردن اقتصاد حمل و نقل باری شرکت‌های تولید و رانندگان و همین‌طور حفاظت از محیط زیست برداشته است؛ محاسبات دقیق کارشناسان گواهی می‌دهد که خلاهای موجود در باربری ایران و همینطور عقب افتادگی فناورانه خسارات زیادی به اقتصاد، سلامت و محیط‌زیست وارد می‌کند و ورود بخش خصوصی برای جبران این خلاها می‌تواند در کاهش این زیان‌ موثر باشد.

در خصوص کامیونت 3.8 تن و با توجه به اهتمام بهمن دیزل در به بکارگیری فناوری‌های روز می‌توان انتظار داشت این خودروی تجاری نیز از فناوری هشدار دهنده‌ حرکت بین خطوط LDWS و ESC و هشدار برخورد از جلو FCWS و ترمز اضطراری هوشمند AEBS و... بهره ببرند.

همچنین اگر اطلاعات این پروژه دقیق باشد، رانندگان و خریداران این کامیون 3.8 تنی می‌توانند امیدوار باشند این محصول نیز همچون F210 از تهویه و امکانات رفاهی مولتی مدیا برای راننده بهره‌ ببرد.

طبق شنیده‌ها، بهمن دیزل تا نیمه اول سال 1403 محصول 3.8 تنی خود را معرفی خواهد کرد و این محصول عضو دیگری از خانواده فورس خواهد بود. این شرکت سال قبل کامیون 12 تن با نام F210 را تولید کرد که از نظر فناوری، ایمنی و امکانات رفاهی تحولی در این رده باری بود.

دیگر خبرها

  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • کتاب «نقش ما» وارد بازار نشر شد
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید