Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دادسرای ناحیه ۲۴ تهران به منظور نظارت بر حسن اجرای فرآیند غربالگری معتادان متجاهر، از مرکز غربالگری غرب تهران به صورت سرزده بازدید به عمل آورد. خبرگزاری میزان - علی قناعت کار بیان کرد: در این بازدید ضمن نظارت بر کلیه فرایند غربالگری، توضیحات لازم در بهبود فرآیند ارائه شد.

وی با بیان اینکه قانون، شرایط نگهداری معتادان متجاهر در مراکز بازپروری را مشخص می‌کند، گفت: معتادان بی خانمان و طرد شده از خانواده که در شهر‌ها و خیابان‌ها سرگردان هستند و به دستور مقام قضایی، توسط پلیس دستگیر و با توجه به این شرایط به مراکز بازپروری معرفی و نگهداری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست دادسرای رسیدگی به جرایم موادمخدر تصریح کرد: مطابق قانون، افرادی باید در مراکز بازپروری نگهداری شوند که اوّلاً معتاد باشند، ثانیاً متجاهر باشند و ثالثاً مدت زمان نگهداری در مراکز بازپروری هم توسط پزشک و روانشناس مشخص می‌شود.

وی افزود: مقام قضایی برای تشخیص این موارد ابزاری ندارد و لذا لازم است افراد دستگیر شده به ظن اعتیاد، قبل از معرفی به مراکز بازپروری به مراکز غربالگری اعزام و آزمایش‌ها و معاینات تشخیصی لازم برای برای احراز اعتیاد و متجاهر بودن آن‌ها انجام گیرد. بیشتر بخوانید مدیر کل زندان‌های استان تهران به مشکلات قضایی نمازگزاران امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) رسیدگی کرد قناعت کار با بیان اینکه تجاهر به اعتیاد به معنای سوءرفتار ناشی از اعتیاد است و تشخیص آن بر عهده پزشک است، اظهار کرد: اهمیت غربالگری در این است که معرفی معتادان بدون فرآیند غربالگری به مراکز بازپروری خلاف قانون است و در واقع با اجرای غربالگری افراد فاقد اعتیاد و معتادانی که متجاهر نیستند به مراکز بازپروری معرفی نمی‌شوند.

معاون دادستان تأکید کرد: ترخیص معتادان متجاهر از مراکز بازپروری منوط به تأیید پزشک معالج در مراکز نگهداری بوده و مدت زمان نگهداری معتادان در مراکز بازپروری، مطابق قانون حداکثر یکسال است.

انتهای پیام/ برچسب ها: قوه قضاییه دادستان تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قوه قضاییه دادستان تهران مراکز بازپروری مراکز بازپروری معتادان متجاهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران

 

به گزارش تایناک به نقل از همشهری آنلاین، سرهنگ سیدهادی موسوی مشاور شهردار و فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی افزود: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تاکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی برزگسالان جمع‌آوری شدند.

دیگر خبرها

  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی