Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت:با توجه به برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی پرونده اجرای طرح کاداستر یا حدنگاری اراضی کشاورزی نهایتاً تا سال ۱۴۰۵ یعنی ۴ سال دیگر به طور کامل بسته می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، رضا افلاطونی در جلسه قرارگاه صدور اسناد مالکیت کشاورزی که صبح امروز در سالن جلسات شهیدسلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی پرونده اجرای طرح کاداستر یا حدنگاری اراضی کشاورزی نهایتاً تا سال 1405 یعنی 4 سال دیگر به طور کامل بسته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پایان رفع تداخلات کلیه زمین‌های ملی،‌ دولتی و کشاورزی استان قزوین تا پایان سال 1402 خبر داد و گفت: تا پایان سال جاری رفع تداخل‌ها در شهرستان‌های آبیک، البرز و بویین‌زهرا کامل می‌شود و رفع تداخل 3 شهرستان آوج، تاکستان و قزوین هم تا پایان 1402 تکمیل خواهد شد و به این ترتیب پرونده رفع تداخل‌ها هم سال آینده بسته خواهد شد.

افلاطونی با بیان اینکه در استان قزوین 1100 پلاک اراضی ملی و کشاورزی مشمول اجرای رفع تداخلات می‌شوند، اضافه کرد: از این تعداد تاکنون 222 پلاک رفع تداخل شده‌اند که معادل 20.2 درصد کل اراضی هستند و مساحت کل اراضی که رفع تداخل آنها به پایان رسیده حدود 325 هزار هکتار است.

وی ادامه داد: وقتی حدنگاری و رفع تداخل‌ها به صورت کامل انجام شود، مالکیت زمین‌های کشاورزی به صورت 100 درصدی تثبیت خواهد شد و چون موقعیت اراضی کشاورزی با نقشه‌برداری تدقیق می‌شود، از دست‌اندازی افراد غیر به املاک کشاورزی پیش‌گیری می‌شود. بنابراین پرونده تغییر کاربری غیرقانونی اراضی زراعی،‌ تصرف‌های غیرقانونی و ساخت‌وساز غیرمجاز در این اراضی هم خود به خود بسته خواهد شد.

لزوم تشکیل ستاد اجرایی برای صدور سریع احکام قضایی رفع تداخل

فرمانده قرارگاه رفع تداخلات اراضی کشاورزی استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تکمیل اجرای کاداستر و رفع تداخل جلوی تولید پرونده‌های قضائی درباره زمین‌خواری اراضی زراعی را خواهد گرفت، گفت: بنابراین انتظار ما از دستگاه قضایی استان این است که با تشکیل ستاد اجرایی نسبت به صدور هر چه سریع‌تر احکام در این بخش سرعت بخشد تا رفع تداخلات در مهلت مقرر به اتمام برسد.

افلاطونی افزود: در این بخش از بخشداران و دهیاران هم می‌خواهیم ضمن استفاده از ظرفیت شوراهای روستایی برای جلب همکاری روستاییان در ارائه اسناد و مدارک برای تثبیت مالکیت زمین‌های کشاورزی بیشترین همراهی را با قرارگاه رفع تداخلات داشته باشند.

240 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان قزوین حدنگاری شد

مدیر امور اراضی استان قزوین هم در ادامه این جلسه با اشاره به تشکیل قرارگاه رفع تداخلات زمین‌های زراعی در 4 ماه قبل گفت: از ابتدای شروع روند رفع تداخلات تا قبل از تشکیل این قرارگاه 142 پلاک از زمین‌های کشاورزی رفع تداخل شده بود که در همین 4 ماه فقط 79 پلاک رفع تداخل شده است که 57 درصد افزایش نسبت به 4 ماه گذشته را نشان می‌دهد.

پرویز عبدی از اجرای طرح حدنگاری در 38 درصد از اراضی کشاورزی استان قزوین هم خبر داد و اضافه کرد: بنابراین از مجموع 630 هزار هکتار زمین‌های زراعی موجود در استان قزوین 240 هزار هکتار تاکنون مورد حدنگاری یا کاداستر قرار گرفته‌ و آماده ورود به روند رفع تداخل و در نهایت صدور اسناد مالکیت تثبیت‌شده هستند.

سند کاداستری 279 هکتار از حریم و بستر رودخانه فیروزکوه صادر شدرئیس سازمان اسناد و املاک کشور: اسناد کاداستری 90 درصد ‌اراضی ملی صادر شدمعاون قوه قضائیه: اسناد کاداستری 125 میلیون هکتار از عرصه‌های ملی کل کشور صادر شد/ برون‌سپاری 20 نوع خدمات ثبتی

وی با اشاره به حواشی ایجادشده در پرونده‌های زمین‌خواری و ویلاسازی غیرمجاز در زمین‌های زراعی استان گفت: دلیل این همه مشکلات در چند سال اخیر که وقت زیادی از مجموعه مدیران استان گرفت، اجرا نشدن همین طرح‌های کاداستر و رفع تداخل بود که با توجه به سرعت اجرای این طرح روز به روز از میزان این پرونده‌ها در دادگاه‌ها و دادسراها کاسته خواهد شد.

عبدی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از مشکلات اصلی ما رسیدگی به پرونده‌های تخلفات ساخت‌وساز در کمیسیون ماده 99 در اراضی باغی کنار شهرهاست،‌ اجرای این طرح‌ها و تثبیت مالکیت از تولید پرونده‌های جدید در این حوزه هم جلوگیری خواهد کرد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین کشاورزی استانداری قزوین کشاورزی اراضی کشاورزی استان قزوین رفع تداخلات رفع تداخل هزار هکتار پرونده ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۰۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد محمدی زاده اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر بیان کرد: این شهر در ساحل خلیج فارس در منطقه دلوار قرار دارد و این مجموعه در مساحت ۸۵۰ هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی اضافه کرد: در مجموع در ۲ شهر مولد کشاورزی استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰ هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۸۵۰ هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهر‌های مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان دارد.

دیگر خبرها

  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • آزادسازی بیش از ۱۷ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی محمودآباد
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • پرونده حرکت جنجالی مانچینی بسته شد
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود