Web Analytics Made Easy - Statcounter

فردا روز عید سعید فطر است و مثل هرسال باید زکات فطریه را پرداخت کنیم؛ اما سوالی که ممکن است برای بسیاری پیش بیاید این است که میزان زکات فطریه چقدر است و به کجاها ‌می‌توانیم بپردازیم.

 طبق دستورات شرع مقدس، زکات فطریه باید به دست افراد نیازمند جامعه رسانده شود، مبلغ فطریه را می‌توان مانند سنوات گذشته به پایگاه‌های مستقر در مساجد و معابر پرداخت کرد، در این میان سازمان بهزیستی، موسسات خیریه، موسسه محک و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نیز فطریه را جمع‌آموری و صرف امور خیریه می‌کنند.

خبرنگار: محمد بلبلی | اینفوگرافیک: داوود سرخوش میزان فطریه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱

شخصی که پرداخت زکات فطره بر او واجب است باید برای خودش و کسانی که نان خور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریبا ۳کیلو و ۶۰۰گرم) از خوراکی‌های رایج در منطقه خود (مانند گندم، برنج و غیره) یا مبلغ آن را به عنوان فطریه بپردازد.

اکثر علما مبلغ پرداختی فطریه بر اساس قیمت گندم را ۴۰ هزار تومان و بر طبق قیمت برنج ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرده‌اند.

  دفاتر علما

برای پرداخت ذکات فطریه به علما می‌توان از طریق سایت‌های مربوط به دفتر هر یک از مراجع یا تماس با دفاتر آنها اقدام کرد.

سازمان بهزیستی

سازمان بهزیستی مانند سال‌های گذشته فطریه مردم را جمع‌آوری و در کمترین زمان ممکن به مستمندان می‌رساند.

 

درگاه اینترنتی سازمان به آدرس mosharekat.behzisti.ir و کدهای دستوری #۵۵۵*۷۲۴* و #۲*۶*۷* از جمله شیوه‌های جذب وجوهات زکات، فطریه و کفاره توسط سازمان بهزیستی است.

همچنین خیرین می‌توانند وجوهات فطریه خود را از طریق شماره شبا IR۱۱۰۱۰۰۰۰۴۱۷۴۰۳۴۵۴۱۸۵۵۴۶۷ یا شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۴۱۹۸۴۷۲۰ و شماره حساب ۴۱۷۴۰۳۴۵۴۱۸۵۵۴۶۷ به حساب مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی واریز کنند.  

موسسه خیریه کهریزک

موسسه خیریه کهریزک نیز آمادگی دارد تا از طرق گوناگون، فطریه و کفاره روزه‌داران را دریافت کند.

نیکوکاران می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی این مؤسسه به نشانی www.kahrizakcharity.com و یا تماس با تلفن ۴۲۱۱۴۰۰۰ دفتر جلب مشارکت‌های مردمی درباره نحوه پرداخت کفاره و وجوه نقدی، اطلاعات کسب کرده و سهمی در شادی بخشی به توانخواهان داشته باشند.

همچنین با استفاده از کد دستوری #۶۵*۷۸۰* و یا واریز به شماره کارت ۵۰۲۹۰۸۷۰۱۰۵۱۰۴۴۷ فطریه و کفاره خود را به توانخواهان آسایشگاه اهداء کنند.  

کمیته امداد امام خمینی(ره)

پایگاه‌های کمیته امداد به منظور جمع‌آوری زکات فطریه نمازگزاران در مساجد، مصلی‌ها و مراکزی که نماز عید در آن برگزار می‌شود، مستقر خواهند بود.

شهروندان می‌توانند برای ادای زکات فطریه خود به دفاتر کمیته امداد، مراکز نیکوکاری در سراسر کشور و خیریه‌ها مراجعه کنند، همچنین شماره‌گیری از طریق کد دستوری #۵*۸۸۷۷* یا از طریق تلفن گویای ۰۹۶۸۸۷ نسبت به پرداخت فطریه اقدام کنند.  

شماره کارت‌های دریافت ذکات کمیته امداد

شماره کارت (۹۸۳۳-۵۰۰۵-۹۹۷۹-۶۰۳۷) ویژه فطریه عام

شماره کارت (۸۱۱۵-۵۰۰۶-۹۹۷۹-۶۰۳۷) ویژه زکات فطریه سادات

شماره کارت (۶۴۰۷-۵۰۰۷-۹۹۷۹-۶۰۳۷) ویژه کفاره غیر عمد

شماره کارت (۴۶۶۶-۵۰۰۸-۹۹۷۹-۶۰۳۷) ویژه کفاره عمد

موسسه محک

در این روزهای سخت، دارو و درمان مهم‌ترین دغدغه خانواده محک برای ادامه مسیر درمان فرزندانش به سوی سلامتی است. با اختصاص دادن فطریه و کفاره روزه خود به کودکان مبتلا به سرطان محک می‌توانیم به تأمین داروی آنها کمک کنیم.

روش‌های پرداخت فطریه و کفاره به محک

شماره کارت برای پرداخت فطریه عام: ۰۵۰۴-۴۴۱۰-۱۰۷۰-۵۸۹۲

شماره کارت برای پرداخت فطریه سادات: ۱۶۱۸-۰۰۰۸-۸۳۷۰-۵۸۵۹

شماره کارت برای پرداخت کفاره: ۷۴۶۵-۴۰۰۶-۱۲۱۹-۶۲۷۴

پرداخت از طریق کد تلفن همراه: #۲۳۵۴۰*۷۸۰*

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان بهزیستی فطریه و کفاره پرداخت فطریه برای پرداخت کمیته امداد شماره کارت زکات فطریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند