Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزارس فارس از تهران، بارش نزولات آسمانی در میانه بهار همچنان که منشا خیر و برکت است و باعث شادمانی بسیار مردم کشورمان شد اما در بعضی از استانها باعث آبگرفتگی معابر، وقوع سیلاب و و ایجاد خساراتی نیز گردید.

در گزارش ذیل به آخرین وضعیت جاری شدن سیل و مقدار تقریبی خسارات می‌پردازیم.

 بارش رگباری باران در بعضی مناطق آذربایجان شرقی موجب جاری شدن سیل در کلیبر، اهر، هریس، چاراویماق، بستان‌آباد و میانه و وارد آمدن خسارت جانی و مالی در این شهرستان‌ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

 

وقوع سیل در روستای حدفاصل روستای جانقور و شهر بخشایش شهرستان هریس مرگ یک نفر چوپان و تلف شدن ۲۰۰ راس دام سبک را رقم زد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی، عمده خسارات این سیل را مربوط به باغات و اراضی کشاورزی اعلام کرده و گفت: یک خانه در روستای دهناب بستان‌آباد کاملاً تخریب شده و دو خانه دیگر در این روستا دچار خسارت ۵۰ درصدی شده و وسایل معیشتی آنها از بین رفته است.
 


وی ادامه داد: آبگرفتگی ۱۰ خانه نیز در روستای پیغام کلیبر نیز از دیگر خسارات سیل روز گذشته بوده و چند پل‌ بین مزارع و بخشی از اراضی باغی و کشاورزی این شهرستان نیز دچار تخریب و ۱۰ رأس دام سبک و یک موتور سیکلت نیز طعمه سیلاب شده‌اند.

هنربر، تخریب بخشی از باغات و راه‌های اصلی و فرعی بخش شادیان شهرستان چاراویماق را از دیگر خسارات سیل اعلام و تصریح کرد: این حادثه همچنین موجب تخریب باغات و مزارع دو روستا در اهر و برخی راه‌های روستایی و اراضی میانه شده است و قابل ذکر است میزان ریالی خسارت‌های وارد شده در این سیلاب در حال ارزیابی است. 
 

 

 از صبح روز گذشته آسمان استان یزد هم بارانی شد و با شدت گرفتن بارش تردد خودروها در برخی از معابر شهری و برون شهری استان مختل و متأسفانه برخی هم دچار حادثه شدند.
 

 


مدیرکل مدیریت بحران استان یزد گفت: منازل برخی شهروندان به دلیل مشکل رواناب تحت تاثیر قرار گرفته و‌ دستگاه‌های امدادی در حال رفع مشکل هستند و از شهروندان می‌خواهیم صبوری کنند.


استاندار یزد نیز در حاشیه بررسی میدانی وضعیت معابر استان در سیلاب های اخیر ناشی از بارش باران به خبرنگار فارس گفت: ظرفیت تمام دستگاه‌های استان برای مهار سیلاب و کاهش خسارت مالی بکار گرفته شده است و اولویت ما در مدیریت بحران سیلاب سلامت افراد و نجات جان انسانهاست.

 آخوندی، مدیرکل گردشگری یزد نیز با اشاره به باران اخیر در مناطق مختلف استان یزد، اظهار کرد: خوشبختانه بارش بی سابقه باران تاکنون خسارت قابل توجهی از تخریب بناهای تاریخی و قدیمی گزارش نشده است.


در استان اردبیل هم بارش اخیر باران علاوه بر خیرات و برکاتی که داشت سیل و خساراتی را هم در برداشت بارندگی شدید در شهرستان مشگین شهر موجب جاری شدن سیلاب و خسارت به مزارع و تاسیسات کشاورزی شد.
 


رییس امور آب مشگین شهر بیان کرد: این سیلاب ضمن خسارت به شبکه پایاب احمد بیگلو و ۵ سایت پرورش ماهی، باعث تلف شدن ۸۵۰ گوسفند در مسیل آل محمدلو نیز شد.

گروه‌های امدادی ادارات مختلف و اهالی روستاهای همجوار، بلافاصله به یاری دامداران شتافته و توانستند تعدادی از گوسفندان را از بین گل و لای نجات دهند، اما با این حال بیشتر گوسفندان تلف شدند.
 

 

همچنین جاری شدن سیلاب در مناطق روستایی شهرستان خلخال نیز به زیرساخت‌های راه‌های روستایی خسارت زد.
 

 

طغیان رودخانه قزل اوزن، رودخانه نمهیل و دمدل چایی به پل‌ها خسارت وارد کرده و جاری شدن گل‌ولای راه‌های روستایی را مسدود نمود.
 

 

 

معروف خسروی، رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خلخال در این‌باره  بیان کرد: راه روستاهای یوزناب، گلستان علیا و سفلی، آقبلاغ و مورستان، نمهیل، بفراجرد و روستاهای بخش شاهرود نیز در اثر بارش شدید باران خسارت دیده و ده‌ها راس دام سبک اهالی نیز تلف شد.
 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بارش سیل خسارت سیلاب مناطق روستایی جاری شدن سیل تلف شدن تلف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۲۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در سیلاب نیشابور

به گزارش «تابناک»، اسماعیل شاه بیگی در گفت‌وگو با ایسنا از وقوع بارش‌های سیل‌آسا در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: امروز نیز وقوع بارش‌های سنگین در شهر بار موجب خسارت‌های بسیاری به باغات و ابنیه راه شده بود.

وی همچنین با بیان اینکه تعداد بسیاری خودرو و شهروندانی که برای طبیعت‌گردی به این شهر آمده بودند براثر وقوع باران شدید گرفتار سیلاب شدند، عنوان کرد: علیرغم هشدارهای داده شده اما امروز همزمان با بارش‌ها، همایشی با حضور جمعیت قابل توجهی از مسافران و گردشگران در این شهر در حال اجرا بود.

رییس جمعیت هلال احمر نیشابور با اشاره به اینکه تعدادی از خانواده‌ها حدود ۱۷ خودرو در قالب ۵۴ نفر در بالای آبشار بار گرفتار شده بودند، اظهار کرد: پس از ایمن‌سازی تمامی این افراد رهاسازی شده و به مکانی امن منتقل شدند.

وی با بیان اینکه اکثر این افراد از شهرستان‌های اطراف از جمله مشهد و سبزوار و... برای گردشگری به این منطقه آمده بودند، بیان کرد: این افراد از روز گذشته به این منطقه آمده و غافلگیر شده بودند.

شاه بیگی همچنین خاطرنشان کرد: جاده دامنجان به بار به مدت ۴ ساعت به دلیل بارش سنگین باران و ریزش کوه مسدود شده بود و حدود ۵۰۰ خودرو در دو طرف گرفتار شده بودند که با همکاری نیروهای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و هلال احمر شهرستان اقدامات لازم صورت گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در سیلاب‌های امروز تلفات جانی نداشته‌ایم، اذعان کرد: بر اساس گفته محلی‌های منطقه طی ۳۰ سال گذشته چنین بارانی با این شدت آن هم در این مدت کم ندیده بودند، بر اساس خسارت‌های برجای مانده بخش عمده‌ای از محور دامنجان به بار باید مجددترمیم شود.

رییس جمعیت هلال احمر نیشابور با بیان اینکه با حضور به موقع نیروهای هلال احمر خوشبختانه خسارتی به خودروها وارد نشد، عنوان کرد: تا زمان بازگشایی جاده و برای حفظ سلامتی شهروندان و گردشگران و مسافران اجازه تردد به خودروها داده نشد.

وی ادامه داد: در مجموع ۵ اکیپ در قالب ۱۸ نفر در بارش‌ها و سیلاب‌های امروز کار خدمات‌رسانی به شهروندان و گردشگران و مسافران را در نقاط مختلف برعهده داشتند. البته شهرداری بار و نیروهای راهداری هم کمک‌های شایانی را داشتند.

شاه بیگی گفت: هرچند اکنون تمامی محورهای منطقه باز و تردد جریان دارد، اما درخواست داریم با توجه به خسارت‌هایی که به جاده وارد شده رانندگان حتماً نکات ایمنی را رعایت کنند.

وی از شروع مجدد بارش‌ها از فردا یک شنبه خبر داد و افزود: علیرغم اینکه هواشناسی به طور مداوم هشدارهای لازم را ارائه می‌دهد اما متأسفانه بسیاری از شهروندان توجهی ندارند.

رییس جمعیت هلال احمر نیشابور با اعلام آماده‌باش هلال احمر، به هم‌وطنان توصیه کرد که به هشدارهای هواشناسی توجه کنند و در صورت بروز حادثه با شماره تماس ندای امداد، ۱۱۲، تماس بگیرند. همچنین حتی‌الامکان در شرایط آب و هوایی نامساعد از صعود به قله‌ها و تردد غیرضروری خودداری کنند.

همچنین فرماندار بردسکن از جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های این شهرستان خبر داد و گفت: در بیشتر نقاط با جاری شدن سیل و روان آب‌ها خساراتی به برخی زیرساخت‌های شهرستان وارد کرد که برآورد اولیه کارشناسان راهداری بیش از ۳ میلیارد تومان است.

علی دهقان‌زاده خاطرنشان کرد: ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان بردسکن در حالت آماده‌باش است تا در صورت بروز هرگونه مشکلی نسبت به رفع آن اقدام لازم و فوری انجام شود.

در سبزوار نیز فرماندار این شهرستان از بازگشایی راه‌ ارتباطی ۲ روستای سیل‌زده که به دلیل جاری شدن سیلاب مسدود شده بود خبر داد و گفت: بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب امروز راه روستای ساروق این شهرستان را مسدود کرده و با تخریب پل جاده روستای بهانگر، مسیر ارتباطی این روستا را نیز قطع کرده بود.

مهدی سالاری بیان کرد: با فروکش کردن آب رودخانه و با تلاش راهداران، راه روستای ساروق باز شده و برای اهالی روستای بهانگر نیز مسیر جایگزین تعیین شده است تا در روزهای آینده با مرمت پل تخریب شده، مجدداً راه ارتباطی این روستا سامان بگیرد.

دیگر خبرها

  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در سیلاب نیشابور
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • سیلاب به مزارع روستای سرچاه شور خسارت زد + تصاویر
  • (تصاویر) خسارت تگرگ به منازل و خودرو‌ها در شهر مرزی درح _سربیشه خراسان جنوبی
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • آیا بارش‌های اخیر به جاده‌های استان ایلام خسارت وارد کرد؟
  • قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند