Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: قیمت ها در بازار حاکی از این است که ظاهرا هیچ ساز و کار مشخصی وجود ندارد و بی برنامگی کیان خانواده ها را تهدید می کند.

به گزارش ایران اکونومیست، کیومرث سرمدی واله بیان کرد: اگر دولت می خواهد در بازار ثبات قیمت ها را شاهد باشد از بهای خدمات دولتی شروع کند، چرا که نمی شود قیمت اینترنت را دو برابر کرد، قیمت آب، برق و گاز را بالا برد و آرد و آذوقه را گران کنیم، حق بیمه ها را افزایش دهیم، دارو وضعیت نامعلومی پیدا کند و بعد از  تولیدکننده و یا کاسب انتظار ثبات قیمت ها را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واقعا توضیح داده شود چه فرقی بین ۲۹ اسفند و اول فروردین هست که تورم انتظاری تغییر سال را از ماه ها قبل ایجاد و بعد از تحویل سال اجرایی می کنیم!

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: هموطنان بسیاری به دلیل ناتوانی در پرداخت اجاره بها مجبور شده اند شغلی که سال‌ها در تهران با آن امرار معاش می کردند را رها کنند و به شهرهای بدون کار و کاسبی خود برگردند و یا اینکه مجبور به کوچ به روستاهای اطراف تهران می شوند که این مساله باعث رشد آسیب های اجتماعی ناشی از تغییر ترکیب جمعیتی این مناطق می شود.

سرمدی با بیان اینکه سازمان عریض و طویل حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان ظاهرا وظیفه خود را فراموش کرده است، گفت: آنچه در کف بازار و در زندگی روزمره مردم شاهدیم این است که دلالان و واسطه‌گران همچون گذشته در حال تاخت و تاز بوده و بازار رها شده است و آنچه در حوزه قیمت ها و در کف بازار شاهدیم این است که ظاهرا هیچ ساز و کار مشخصی نداریم و این بی برنامگی کیان خانواده ها را تهدید می کند.

وی خاطرنشان کرد: واضح است که دولت مردمی اقدامات خوبی را شروع و سرعت رشد تورم را متوقف کرده و میلیاردها تومان و دلار بدهی دولت قبل را نیز بازپرداخت کرده است، اما مردم باید این را حس و باور کنند. به گمانم باید پایه ثبات قیمت ها را از بهای خدمات دولت گذاشت؛ چراکه حتما اثر این از خودگذشتگی را در اعتماد حداکثری و آرامش مردم خواهیم دید.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس یادآور شد: در لایحه اختیار حذف ارز ترجیهی به دولت داده شده، اما امیدواریم دولت اگر نمی تواند به شرط مجلس در مورد عرضه خدمات و کالاها به نرخ شهریور  ۱۴۰۰عمل کند، به اجرایی کردن آن حتی فکر هم نکند.

سرمدی در پایان تاکید کرد: اگر دولت نگران اتفاقاتی شبیه آنچه در دولت روحانی در حیف و میل ارز دولتی اتفاق افتاد هستند، نظارت‌ها را در تخصیص منابع ارزی جدی  و شفاف کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: افزایش قیمتها ، گرانی ، کیومرث سرمدی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: افزایش قیمتها گرانی کیومرث سرمدی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟

به گزارش «تابناک»، علیرضا محمدزاده، کارشناس خودرو، درباره تأثیر مصوبه مجلس مبنی بر اعمال مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو به «انتخاب» گفت: اولین اتفاقی که با این مصوبه می‌افتد، افزایش قیمت خودرو و تحت تأثیر قرار گرفتن از این اقدام است؛ از آن مهم‌تر دلال‌ها فعال‌تر می‌شوند و کلاهبرداری بیشتر خواهد شد. خریدار واقعی که برای استفاده دنبال ماشین است با تنگنا بیشتر مواجه می‌شود و تنها کسی که سود می‌کند دلال است. دولت از سال گذشته اعلام کرده که با مالیات دنبال جبران کسری بودجه است و روی تنها چیزی که مالیات نبسته‌اند هواست.

وی در ادامه در رابطه با چالش‌های قیمت‌گذاری پژو پارس در روز‌های اخیر بیان کرد: واقعیت قضیه این است که پژوپارس هیچ تکنولوژی روزی ندارد، راحتی ندارد و کم مصرف هم نیست. علت اینکه عده‌ای سینه چاک این ماشین هستند، به جز بیست درصد که علاقه‌مند به این ماشین هستند، جمعیت زیادی که برای حاشیه سود زیاد این خودرو و احتمال قطع تولید، دنبال پژو پارس هستند. در تمام خودرو‌های بازار وقتی خبر توقف تولید منتشر شود، مردم به سمت آن ‌می‌روند. البته به نظر من همان بیست درصد که مصرف‌کننده واقعی هستند اهمیت بیشتری دارند. طبیعتا تا زمانی که شرکت تولید‌کننده دولت باشد و نظر دولت در آن تأثیر‌گذار باشد این اتفاقات رخ می‌دهد. پژو پارس هیچ حرفی برای گفتن ندارد و سال هاست از رده خارج است.

محمدزاده درباره وضعیت بازار خودرو در نیمه اول ۱۴۰۳ گفت: اولین اتفاقی که در خودرو می‌افتد و همچنان هم ادامه دار است، دخالت دولت است. تا زمانیکه دولت در بازار خودرو دخالت مستقیم دارد، طبیعتا آینده‌ی خوشی برای خودرو به وجود نخواهد آمد. در این کشور از دستمال کاغذی تا خودرو، همه درگیر دولت است. وقتی کشور نتوانسته یک رابطه‌ی درست با جهان برقرار کند و بحث دلار و... هم تبدیل به یک چالش شده است، چه توقعی دارند که خودرو سامان پیدا کند. دولت اگر با همین فرمان جلو برود و شعار‌های غیرحقیقی بدهد، مطمئن باشید بازار امسال بدتر خواهد شد و قیمت‌های فعلی برای 6 ماه دیگر یک آرزو می‌شود.

دیگر خبرها

  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟