Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان گفت: ظرفیت پذیرش در حوزه های علمیه خواهران استان در سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ ، ۴۰۰ نفر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از گرگان؛ سیده نفیسه حسینی واعظ در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: بانوان با تحصیلات عالیه در حوزه های علمیه می توانند نقش مهمی را در زنان و خانواده ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲ مدرسه علمیه خواهران در استان فعالیت می کنند و یک هزار و ۲۰۰ طلبه مشغول تحصیل در سطح های دو، سه و چهار هستند ضمن اینکه گلستان از نادر استان هایی است که در سطح دکترا طلبه می پذیرد.

حسینی واعظ گفت: مدرسه های علمیه استان در دو مقطع سیکل و دیپلم دانشجو می پذیرند و علاقمندان تا پایان اردیبهشت مهلت ثبت نام دارند.

وی بیان داشت: برای ورودی های مقطع سیکل آزمون ورودی برگزار نمی شود و فقط مصاحبه دارند ولی ورودی های دیپلم باید در آزمون ۱۷ تیر شرکت کنند و سپس مصاحبه شوند.

حسینی واعظ یادآور شد: ظرفیت پذیرش در حوزه های علمیه خواهران استان در سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ ، ۴۰۰ نفر است.

وی از رشد ۸ درصدی پذیرش طلبه در حوزه های علمیه خواهران استان خبر داد و در پایان گفت: تا کنون دو هزار طلبه از مدارس علمیه خواهران استان فارغ التحصیل شده اند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان حوزه های علمیه خواهران علمیه خواهران استان حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در دیدار با فرماندار و اعضای تشکل‌های گردشگری شهرستان سرعین اظهار کرد: همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان اردبیل لازم و ضروری است.

وی خواستار فعال بودن تشکل‌های حوزه گردشگری در راستای معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات تبلیغی شد و گفت: بدون معرفی ظرفیت‌ها نمی‌توانیم انتظار افزایش گردشگران ورودی به استان را داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به برخی از مشکلات حوزه گردشگری مانند فعالیت غیرقانونی جارچی‌ها در ورودی شهرها، فعالیت بدون پروانه تأسیسات گردشگری و تغییر کاربری برخی از تأسیسات اشاره کرد و ادامه داد: برای این موارد پیگیری‌های لازم در جلسه‌های متعدد در سطح استانی و ملی انجام می‌شود و انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به نتیجه مطلوب دست یابیم.

محمدی ادیب با اشاره به مشکل تخصیص تسهیلات حمایتی برای تأسیسات گردشگری استان از سوی بانک‌ها، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل به صورت مستقیم در حال رایزنی با بانک‌ها و پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه مدیریت عالی استان توجه ویژه‌ای به صنعت گردشگری دارد، تصریح کرد: با پیگیری کوچک‌ترین موارد در این حوزه به منظور تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران و فعالان، حمایت همه جانبه‌ای از صنعت گردشگری انجام می‌شود.

کد خبر 6091048

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • پیام مدیر حوزه علمیه یزد در پی درگذشت والده شهیدان نیرنگ (حق شناس)
  • فرزندان با استعداد خود را به حوزه های علمیه بفرستید
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان