Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از خدمات‌رسانی ویژه این ناوگان به مناسبت عید سعید فطر خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه ایران اکونومیست از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، مهدی شایسته اصل ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات روزه‌داران و تبریک فرارسیدن عید سعید فطر گفت: مترو تهران و حومه بمنظور تسهیل در تردد نمازگزاران به محل اقامه نماز عید سعید فطر در دانشگاه تهران، با آمادگی کامل کارکنان و استفاده حداکثری از امکانات خود، خدمات ویژه‌ای را در تمام خطوط ارائه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دسترسی راحت‌تر نمازگزاران از خطوط سه و چهار مترو به محل برگزاری نماز عید فطر در دانشگاه تهران افزود: در این روز تعداد حرکت قطارها نسبت به برنامه روزهای تعطیل افزایش پیدا خواهد کرد تا نمازگزاران و مسافران گرامی راحت‌تر از این وسیله حمل‌ونقل ریلی ایمن، سریع و پاک استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه تصریح کرد: در این روز از ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه صبح تا پایان مراسم، سرویس‌دهی در خط ۳، با فاصله حرکت هر ۹ دقیقه و در خط چهار با فاصله حرکت هر چهار دقیقه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه آمادگی دارد تا در صورت نیاز جهت خدمات‌دهی مناسب‌تر به شهروندان و مسافران قطارهای فوق‌العاده را در تمام خطوط اعزام کند خاطرنشان کرد: به شهروندان گرامی توصیه می‌شود به‌منظور دسترسی بهتر و آسان‌تر به محل برگزاری نماز در ایستگاه میدان انقلاب اسلامی (خط چهار) پیاده شوند.

اولین جلسه تشکیل نظام فنی و اجرایی قطار شهری تهران برگزار شد

اولین جلسه تشکیل نظام فنی و اجرایی قطار شهری تهران به همت ستاد مهندسی پیشرفت دانش‌بنیان شرکت بهره‌برداری مترو تهران با حضور مهدی شایسته اصل مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، بابک احمدی مدیرعامل بخش حمل‌ونقل ریلی گروه مپنا و جمعی از مدیران برگزار شد.

مدیرعامل بخش حمل‌ونقل ریلی (مپنا) در  این جلسه با اشاره به اینکه کشور ما در صنعت حمل‌ونقل ریلی در حوزه بین‌شهری قدمت بسیاری دارد اما در حوزه درون شهری، این صنعت جوان است گفت: زیر ساخت‌های لازم در زمینه قوانین، مقررات و استاندارهای لازم در تضمین کیفیت و سطح خدمات، منسجم نیست و نیاز به تدوین دارد اگرچه استاندارهای بین‌المللی در حوزه فنی حمل‌ونقل ریلی درون شهری داریم اما توصیه استاندار بین‌المللی این است که هر کشور استانداردهای بومی شده خود را داشته باشد.

بابک احمدی کرد: اقتضائات کشور ما نیز ایجاب می‌کند این سطح از بومی‌سازی را در استانداردهای کشور داشته باشیم و قابلیت‌های اجرا و بهره‌برداری را برایش فراهم کنیم.

مدیرعامل بخش حمل‌ونقل ریلی گروه مپنا ادامه داد: در حال حاضر تشکیل نظام فنی و اجرایی قطار شهری تهران باید محقق شود که بعد از تنظیم و اجرا بتواند به‌عنوان پایلوت در سیستم قطار شهری کلان‌شهرهای کشور مورداستفاده قرار گیرد و در سطح بالاتر بتواند به‌عنوان یک استاندارد ملی به‌تمامی سیستم‌های قطار شهری‌های کشور ابلاغ شود.  

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح از تجارب راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، شرکت مپنا به‌عنوان بازوی مشورتی و کارشناسی و سیستم‌های کارشناسی و مشاوره‌ای که در گذشته نظام تعمیرات و نگهداری ناوگان ریلی کشور را پیاده‌سازی کرده‌اند، برای غنی‌تر شدن این کار استفاده می‌کنیم افزود: کار با یک تیم مشترک از گروه مپنا و شرکت بهره‌برداری متروی تهران و سازمان شهرداری‌ها، کانون دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت و انجمن صنایع ریلی شروع می‌کنیم و از انجمن حمل‌ونقل ریلی هم کمک خواهیم گرفت.  

وی گفت: باتوجه‌به اینکه تجربه این موضوع در حمل‌ونقل ریلی بین‌شهری وجود دارد فکر می‌کنم در یک دوره یک‌ساله نظام فنی اجرایی شرکت بهره‌برداری قطار شهری تهران را تدوین و برای پیاده‌سازی آماده کنیم.  

احمدی با اشاره به اینکه حرکت به سمت پیاده‌سازی و استقرار نظام فنی مهندسی ریلی کشور در کلان اعم از (درون شهری و برون‌شهری) چند سالی زمان می‌برد خاطرنشان کرد: قطعاً برای شروع، تدوین نظام فنی اجرایی حمل‌ونقل ریلی درون شهری در اولویت قرار می‌گیرد و بعد از آن به سمت یکپارچه سازی درون شهری و برون‌شهری حرکت خواهیم کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، ناوگان مترو تهران و حومه در هفت خط و بیش از ۱۴۰ ایستگاه فعال است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ، شهر تهران ، شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شهر تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه قطار شهری تهران حمل ونقل ریلی عید سعید فطر درون شهری نظام فنی عید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان از دستگاه‌ها خواست روند خدمت‌رسانی را تسریع کنند و گفت: در روزهای آینده به‌واسطه حضور استاندار در مرکز، کمک‌های ملی خواهیم گرفت و براساس بازه زمانی، کارها را پیش می‌بریم.

موسی فکور امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت برگزار شد، با اشاره به برگزاری این نشست به‌صورت اضطراری، اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی بامداد دو روز پیش، بخش زیادی از روستا را درگیر و خسارت زیادی به مردم وارد کرد. ما منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت شروع آتش‌سوزی هستیم.

وی حادثه آتش‌سوزی شهرک امامزاده ابراهیم را بسیار تلخ دانست و گفت: مردم همه دارایی خود را از دست دادند و ساختمان‌های مسکونی و تجاری به تلی از خاک تبدیل شدند، البته نوع سازه چوبی منطقه در تشدید این حادثه نقش داشت.

معاون استانداری گیلان با بیان اینکه سازه‌های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم کاملاً خشک و آماده اشتعال بودند، ادامه داد: کارشناسان باید علت دقیق حادثه را بررسی کنند، به‌دنبال اظهار نظرهای غیر کارشناسی نیستیم و حتماً باید کار کارشناسی انجام شود.

فکور با تاکید بر لزوم کمک‌رسانی به مردم برای اصلاح و بازسازی واحدهای حادثه‌دیده، بیان کرد: باید آمارهای درست و مناسب داشته باشیم و تعداد دقیق واحدهای تجاری و مسکونی و ابعاد این واحدها را مشخص کنیم، سپس آواربرداری انجام شود تا موقعیت‌ها به هم نخورد.

وی کمک‌رسانی به مردم را براساس نیاز منطقه دانست و اظهار کرد: باید دستگاه‌های متولی را تعیین و تقسیم کار کنیم، البته مهار آتش به‌صورت کامل انجام شده و روند اسکان و ساماندهی و تغذیه خانواده‌های آسیب‌دیده مناسب است.

وی با بیان اینکه امروز باید برای سازه‌های آینده تصمیم بگیریم تا چنین حوادثی تکرار نشود، ادامه داد: می‌توان به جای سازه چوبی، از نمای چوب استفاده کرد تا مردم و کشور متحمل خسارت نشوند.

فکور با توجه به اولویت‌بندی نیازهای مردم منطقه، گفت: ایجاد روشنایی معابر در مناطق خسارت‌دیده برای تردد ماشین‌آلات و امنیت در شب ضرورت دارد.

معاون استاندار گیلان به مشکلات نقشه‌برداری اشاره و بیان کرد: باید حدود اربعه ساختمان‌ها را رعایت کنیم، سپس آواربرداری انجام شود. سازمان‌های بیمه‌گر نیز باید کار کارشناسایی و تعیین خسارت همه پلاک‌ها را آغاز کنند.

وی شهرک امامزاده ابراهیم را مقصد گردشگری دانست و افزود: در بازنگری طرح هادی این روستا می‌توان از سازه بتنی با نمای چوب و یا محلول کندسوز روی سازه‌های چوبی استفاده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی