Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از راه اندازی ۱۵ کارگاه آموزشی برای افراد دارای معلولیت و یک مرکز آموزش الکترونیکی ویژه نابینایان و کم بینایان در شهر مشهد خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه ایران اکونومیست از سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، «غلامحسین حسینی‌نیا» معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ۱۰۶ استاندارد آموزش‌های مهارتی ویژه افراد دارای معلولیت، گفت: اعتقاد این سازمان بر این است که افراد دارای معلولیت به خصوص افراد نابینا و کم‌بینا که از هوش و ذکاوت بسیار بالایی برخوردارند، به عنوان «سفیران مهارتی» الگویی برای سایر افراد محسوب می‌شوند زیرا با غلبه بر محدودیت‌هایی خود، بسیار کارآمد ظاهر می‌شوند و یک فرد بسیار مفید و موثر برای جامعه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مشکل بیکاری برای افراد دارای معلولیت در جامعه به دلیل شرایط خاص این گروه از سایر اقشار بیشتر خواند و افزود: فقدان مهارت‌های مورد نیاز بازار کار، نقش به سزایی در این زمینه ایفا می‌کند و در حقیقت کسب مهارت‌های متناسب با شرایط این افراد در ایجاد و پایداری اشتغال حائز اهمیت است.  
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، تصریح کرد: با هدف هم افزایی ظرفیت و توان دستگاه‌ها و متولیان این قشر از جامعه و ساماندهی مباحث مرتبط با آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و براساس تکالیف معین در ماده ۱۴ قانون حمایت از معلولین، نظام‌نامه آموزش‌های مهارتی افراد دارای معلولیت و ویژگی خاص تدوین و کمیته‌های متعددی در سطح ملی و ستاد با دستگاه‌های مختلف اجرایی تشکیل شده است.
وی با اشاره به تهیه ۱۰ عنوان محتوای آموزش الکترونیکی ویژه‌ی نابینایان و کم‌بینایان و راه اندازی یک مرکز آموزش اختصاصی در شهر مشهد مقدس، گفت: این مرکز دارای هفت کارگاه فناوری‌های اطلاعات، صنایع چوب، صنایع پوشاک، صنایع چرم، صنایع فرش، هنرهای تزئینی و گوهر تراشی است. سازمان در نظر دارد در سال جاری، ۱۵ کارگاه مهارتی ویژه‌ افراد دارای معلولیت و خصوصاً نابینایان در ۱۵ استان دیگر کشور که دارای بیشترین آمار افراد معلول است، راه اندازی کند.  
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در سه سال اخیر ۲۵ هزار نفر دارای معلولیت و ویژگی‌های خاص آموزش‌های مهارتی را کسب کردند، خاطرنشان کرد: در سال گذشته، به بیش از سه هزار و دویست نفر در این حوزه آموزش‌های مهارتی ارائه شد که با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال جاری، رش ۳۰۰ درصدی در ارائه آموزش‌های متناسب با نیاز بازار کار و متناسب با توانمندی‌های آنان در نظر گرفته شده است که امیدواریم حرکتی موثر برای ورود معلولین عزیز به چرخه‌ی اقتصادی کشور باشد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، شهر تهران ، فناوری اطلاعات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شهر تهران فناوری اطلاعات افراد دارای معلولیت سازمان آموزش فنی آموزش های مهارتی دارای معلولیت راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ بخشدار بخش زنده رود فریدن گفت: باتوجه به شغل اکثریت مردم منطقه بویژه روستا‌های فریدن کارگاه آموزشی و نصب علائم و هشدار‌ها بر روی وسایل نقلیه کشاورزی انجام شد.


عباص نصیری افزود: در سال ۱۴۰۲ بسیاری از نقاط حادثه خیز و پرخطر روستا‌های بخش زنده رود از جمله باند کندرو روستای نهرخلج و زیرگذر روستای درختک برطرف شد که تلاش می‌شود در سال جدید بهسازی و رفع دیگر نقاط حادثه خیر جاده‌های روستایی صورت پذیرد.

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی