Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@07:24:05 GMT

رشد بالای ۶۰ درصدی خرید گندم مرغوب از جنوب کرمان

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۵۹۵۸

رشد بالای ۶۰ درصدی خرید گندم مرغوب از جنوب کرمان

داریوش ماهری گفت: در سال گذشته میزان گندم خریداری شده استان ۵۴ هزار تن بوده است اما در سال جاری تا کنون ۷۳ هزار تن گندم خریداری شده است که نشان از رشد بالای ۶۰ درصدی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داریوش ماهری سر پرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان در گفتگو با "راه آرمان" در خصوص وضعیت غله استان عنوان کرد : در سال گذشته ۶  جلسه در خصوص آرد و نان برگزار کردیم که درصد اجرای مصوبات سال ۱۴۰۰ که امروز مورد پایش قرار گرفت نشان از رشد موفقیت در اجرای مصوبات می داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه خروجی مصوبات ما گندمی بود که دست مردم رسیده و کمبودی مشاهده نشده است، گفت: خدا را شاکریم که وضعیت خرید گندم امسال هم رشد بالای ۶۰ درصدی داشته است .

ماهری تاکید کرد: در سال گذشته میزان گندم خریداری شده ما ۵۴ هزار تن بوده است و در سال جاری تا کنون ۷۳ هزار تن خرید گندم انجام شده است و نشان از رصد بالای ۶۰ درصدی خرید گندم دارد.

وی در خصوص خرید دیگر انواع غله در استان، ابراز کرد: ما در خرید دانه روغنی کلزا هم رشد ۳۰ درصدی خرید داشته ایم که از لحاظ کیفیت نسبت به سال گذشته بسیار مرغوبتر است.

وی با بیان اینکه محصول غله امسال مرغوب تر از سال گذشته است، گفت: در سال جاری هم گندم و هم دانه های روغنی و دیگر غله ها آفت سن زدگی  ندارد و  اینکه افت مفید و غیر مفید آن بسیار پاک هست.


سرپرست غله استان کرمان اذعان کرد: در مصوبات قبلی قرار بود برای نانوایان بارکدی درج شود که امروز نیز پیگیری این مصوبه در دستور کار قرار گرفت و دیگر مصوبه مخصوص نانوایان اضافه کردن افزوذنی هایی مانند کنجد و ... بر روی نان هم بحث شد که مقرر شده در یک جلسه اختصاصی با مسئولین بهداشت استان در این زمینه پیگیری شود.

ماهری به مقوله احتمالی قاچاق و انحراف از شبکه گندم، آرد و نان در استان نیز اشاره کرد و گفت: بیشتر اختلاف قیمت ها سبب ایجاد جذابیت برای سودجویان می شود و در حال حاضر در خصوص قیمت گندم ما با نرخ جهانی همگام هستیم که علت آن اقدام به موقع دولت بود که  سبب شد تا گندم از شبکه خرید و توزیع منحرف نشود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ و ۵۵ دلار قیمت هر بشل گندم است و هر بشل گندم  ۲۵ و ۴ کیلوگرم است و قیمت داخلی ما نیز با دلار معمولی که در بازار وجود دارد  بین ۱۰ تا ۱۱ هزار و پانصد تومان است که قیمت جهانی مغایر با قیمت گندم داخلی نیست.

سرپرست اداره کل غله استان تاکید کرد: مشکل اصلی که در حال حاضر ایجاد شده است تفاوت قیمت نرخ آرد و نان است که علت تفاوت قیمت در عرضه یارانه هایی است که دولت بر هر تن آرد ۵۰۰ دلار لحاظ می کند که ۴۴۰ دلار آن سوبسید است و این باعث ایجاد انحراف می شود.

وی به تصمیمات کشوری ستاد آرد، نان و گندم کشور اشاره کرد و گفت: دولت پیشنهاداتی مبنی بر پرداخت یارانه آرد به نانوا به جای کارخانه های تولید آرد داده است که هنوز در شرف بررسی است.

داریوش ماهری در پایان با بیان اینکه تغییری در قیمت نان برای مردم ایجاد نمی شود، خاطر نشان کرد: ما انتظار داریم که هر چه سریعتر تغییرات قیمتی و یارانه ایی و حتی طرح های پیشنهادی که قطعا مردم در آن متضرر نمی شوند، صورت گیرد تا ما هم شاهد انحراف گندم،آرد و نان  از شبکه نباشیم.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: بالای ۶۰ درصدی خرید گندم سال گذشته آرد و نان هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم

 علی ابراهیمی گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشورهای منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می توان به بازارهای هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ ها خوابانده می شود، نمی توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی شود.

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم