Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از راه اندازی ۱۵ کارگاه آموزشی برای افراد دارای معلولیت و یک مرکز آموزش الکترونیکی ویژه نابینایان و کم بینایان در شهر مشهد خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، غلامحسین حسینی‌نیا با اشاره به ۱۰۶ استاندارد آموزش‌های مهارتی ویژه افراد دارای معلولیت، اظهار کرد: اعتقاد این سازمان بر این است که افراد دارای معلولیت به خصوص عزیزان نابینا و کم بینا که از هوش و ذکاوت بسیار بالایی برخوردارند، به عنوان «سفیران مهارتی» الگویی برای سایر افراد محسوب می‌شوند زیرا با غلبه بر محدودیت‌هایی خود، بسیار کارآمد ظاهر می‌شوند و یک فرد بسیار مفید و مؤثر برای جامعه می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مشکل بیکاری برای افراد دارای معلولیت در جامعه به دلیل شرایط خاص این گروه از سایر اقشار بیشتر خواند و افزود: فقدان مهارت‌های مورد نیاز بازار کار، نقش به سزایی در این زمینه ایفا می‌کند و در حقیقت کسب مهارت‌های متناسب با شرایط این عزیزان در ایجاد و پایداری اشتغال حائز اهمیت است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، تصریح کرد: با هدف هم افزایی ظرفیت و توان دستگاه‌ها و متولیان این قشر از جامعه و ساماندهی مباحث مرتبط با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و براساس تکالیف معین در ماده ۱۴ قانون حمایت از معلولین، نظام نامه آموزش‌های مهارتی افراد دارای معلولیت و ویژگی خاص تدوین و کمیته‌های متعددی در سطح ملی و ستاد با دستگاه‌های مختلف اجرایی تشکیل شده است.

وی با اشاره به تهیه ۱۰ عنوان محتوای آموزش الکترونیکی ویژه‌ی نابینایان و کم‌بینایان و راه اندازی یک مرکز آموزش اختصاصی در شهر مشهد مقدس، گفت: این مرکز دارای هفت کارگاه، شامل فناوری‌های اطلاعات، صنایع چوب، صنایع پوشاک، صنایع چرم، صنایع فرش، هنرهای تزئینی و گوهر تراشی است و سازمان در نظر دارد در سال جاری، ۱۵ کارگاه مهارتی ویژه‌ی افراد دارای معلولیت و خصوصاً نابینایان عزیز در ۱۵ استان دیگر کشور که دارای بیشترین آمار افراد معلول است، راه اندازی کند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در سه سال اخیر ۲۵ هزار نفر دارای معلولیت و ویژگی‌های خاص آموزش‌های مهارتی را کسب کردند، گفت: سال گذشته، به بیش از سه هزار و دویست نفر در این حوزه آموزش‌های مهارتی ارائه شد و با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده در سال جاری، رشد سیصد درصدی در ارائه آموزش‌های متناسب با نیاز بازار کار و متناسب با توانمندی‌های آنان در نظر گرفته شده است که امیدواریم حرکتی مؤثر برای ورود معلولین عزیز به چرخه‌ی اقتصادی کشور باشد.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: آموزش فنی و حرفه ای ، سازمان فنی و حرفه ای کشور ، غلامحسین حسینی نیا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آموزش فنی و حرفه ای سازمان فنی و حرفه ای کشور غلامحسین حسینی نیا افراد دارای معلولیت آموزش فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای کشور آموزش های مهارتی دارای معلولیت راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح سه شنبه در ششمین همایش سراسری مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج، اظهار کرد: کردستان نرخ بیکاری بالایی دارد و نسخه شفابخش رفع این معضل آموزش‌های مهارتی است که باید محور اصلی آموزش در کشور باشد.

وی مهارت‌آموزی را عامل رشد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری خواند و عنوان کرد: علیرغم نرخ بالای بیکاری کردستان همچون بسیاری از استان‌های زاگرس نشین دیگر اما کردستان در پاییز و زمستان سال گذشته بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در کشور نسبت به مدت مشابه دوره قبل داشت.

استاندار کردستان تصریح کرد: دولت سیزدهم بدنبال استفاده از نیروهای متخصص و جوان است و همین باعث شده تا شاهد پیشرفت در شاخص‌های توسعه‌ای باشیم.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» باید موضوع مهارت مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب به کردستان لقب مجاهدت‌های خاموش و استانی فرهنگی داده‌اند و نوع نگاهی که جمهوری اسلامی ایران به کردستان داشته و توجه ویژه دولت سیزدهم به این استان منجر به بهبود وضعیت استان نسبت به گذشته و اجرای کلان پروژه‌های اثرگذار در آن شده است.

زارعی کوشا عنوان کرد: کردستان یکی از پنج استان معدنی کشور با ذخیره افزون بر یک میلیارد تن ماده معدنی است و خام فروشی معادن در این استان متوقف شده و زنجیره ارزش در آن شکل گرفته است.

وی کردستان را قطب کشاورزی کشور و دومین تولید کننده گندم ایران به عنوان ظرفیتی از ظرفیت‌های استان خواند و گفت: از دیگر ظرفیت های ارزشمند استان گردشگری است که برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان با حضور ۵۰ هزار نفر گردشگر از اقصی نقاط کشور حاکی از شناخته شدن ظرفیت‌های گردشگری این منطقه است.

کد خبر 6092811

دیگر خبرها

  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی